Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
127.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Senin ya cihazında ya da ki kaldiğın yerin şebekesinde sorun var,gemideyim şehirden kaç kilometr uzaktayim hayla 4G super çalışıyor

• beklerimmerc B kullanıcısına yanıt
    Insta yı güncelle bende hiç bir sıkıntı yok a30umda

• EniqmaticTr kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi a30 m20 xiaomi note7 arasında kalmişdim ama hiç düşünmeden A30 aldım gerçekten super,iyi ki aldim,zaten orta seqmentli cihaz, xiaomiyi almadım imei problemleri oluyo,güncellemelerde siyah ekranda kala bilir,hem de çin malı,belli bir süreden anakartda problemler oluyo,m20 almadım çünki a30 a göre esgimiş gibi geldi bana hem de ağır bir cihaz ,en iyi A30 düşünmeden ala bilirsin

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Güncellemeden sonra bende parmak izi hassasiyeti bozuldu. Parmak izlerini silip yeniden tanımladım ama eskisi gibi değil
    Önümüzdeki güncellemelere bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penah000000

Ben de senin gibi a30 m20 xiaomi note7 arasında kalmişdim ama hiç düşünmeden A30 aldım gerçekten super,iyi ki aldim,zaten orta seqmentli cihaz, xiaomiyi almadım imei problemleri oluyo,güncellemelerde siyah ekranda kala bilir,hem de çin malı,belli bir süreden anakartda problemler oluyo,m20 almadım çünki a30 a göre esgimiş gibi geldi bana hem de ağır bir cihaz ,en iyi A30 düşünmeden ala bilirsin
    Son aldığım rn7 ile beraber 4. Xiaomi telefonumu aldım. Bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşamadım. Çevremde de xiaomi kullanan çok kişi var hiçbirinden abartılacak bir şikayet duymadım. Çin malı diyorsun da çin malı olmayan telefon mu var hepsi çinde aynı üretiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

Son aldığım rn7 ile beraber 4. Xiaomi telefonumu aldım. Bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşamadım. Çevremde de xiaomi kullanan çok kişi var hiçbirinden abartılacak bir şikayet duymadım. Çin malı diyorsun da çin malı olmayan telefon mu var hepsi çinde aynı üretiliyor.

Alıntıları Göster
    Hiç birinin devasa farkı yok hepsi elektronik ürün yarının ne olacağı belli değil . Samsung üç beş özellikle öne geçiyor servis ağı diyebiliriz, deneyim diyebiliriz. Tasarım ve fiyat tercih meselesi olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Samsung yazılım konusunda daha sorunsuz olabiliyor. Ve garanti konusu xiaomi'ye göre daha iyidir. Ben xiaomi'yi daha az fiyata daha çok donanım verdiği için tercih ediyorum. Ve telefonu hor kullanan biri olmadığım için de henüz bi sıkıntı yaşamadım. Yaşarsam, garantili olduğu halde muhtemelen tamirinin ücretli şekilde yapılacağının farkındayım. Zaten bunu bilerek alıyorum.

• migrosta 1700 e bulunca aldım.

şimdilik güzel.
  • Arkadaşlar mrb. Araniza yeni katılan birisiyim. Bir sorum olacak. Bendeki cihaz samsung turkiye garantili. Kutu iceriginden şeffaf kılıf çıkmadı. Bazı kullanıcılardan kutu içerisinden şeffaf kılıf ta çıkıyor diye duydum. Sizlerden kılıf çıkan varmı acaba.

• sadi_33 S kullanıcısına yanıt
    Bende de kılıf çıkmamıştı

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Tskkrlr

• play.google.com
    aodNotify - Always On Display + Notification Light - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay&hl=tr

Bildirim geldiğinde aod'nin çalışması için güzel bir uygulama. A50 konusunda gördüm

• migrostakinden saydam kılıf çıktı. 10 liralık bişey. çok da güzel değil.
  • yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Şunu kullanıyorum öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung turkiye garantili mi yoksa ithalatçı garanti limi sizin cihaz acaba

• sadi_33 S kullanıcısına yanıt
    Ben de migrostan aldım, ithalatçı garantili

• A30 mu A40 mı? Hangisi tercih edilir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 5 Temmuz 2019; 19:41:41 >
  • BİLGİ

Ekran kaydı almak için fazladan uygulama kurmanıza gerek yok ''Game Launcher'' yeterli olacaktır.
    Oyunda ekran görüntüsü ve kaydı almak için zaten kullanıyoruz fakat uygulamaya girip sağ üstten üç noktaya tıklarsanız 'Uygulamaları ekle' seçeneğinden wp,insta,tarayıcı gibi uygulamaları da işaretleyebilirsiniz.

Daha sonra işaretlediğiniz uygulamalara giriş yaptıktan sonra alt bardan launcher ayarlarına giderek ekran kaydı kalitesini ve sağ kısayol çubuğunu istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 6 Temmuz 2019; 17:32:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.