Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
19
Favori
128.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet sammobile A30 romları arasında gösteriyor haklısınız ama şöyle bir durum var; SM A3050 modeli aslında M30. Samsung M30 u sadece Çine özel olarak A40s şeklinde adlandırmış. http://https://www.google.com/amp/s/shiftdelete.net/galaxy-a40s-ozellikleri-ve-fiyati/amp

M30 bu ayın başında güncelleme almıştı zaten.
    Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

Özetle; bencede telefona yüklemeyin bu romu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tekrar hatırlatayım :)

• 1 saat sonra 31 ocak bitiyor
    S9+ (G965F) gelmedi guncelleme
    Yalan dolan üçkaat
    Surekli mazeret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 31 Ocak 2020; 23:8:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran süresi ne kadar hojjjj

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Daha %21 var
    Harika rakam

Buda benim

• Telefonda son 2 aydır çok donma yaşıyorum. Son 2-3 hafta ise daha çok arttı donma ve yavaş çalışmalar. Sizde de benzer durum varmı?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Bende problem yok. Belki virüs girmiş olabilir. Drweb'in ücretsiz antivirüsü var. Tarama yaptırın isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemede cihaz bakım kısmındaki önbellek temizleme kaldırılmış galiba. Uygulamasız önbellek temizleme yolu var mı?

• arkadaslar merhaba,
    telefonumda 2 uygulama dikkatimi çekti...
    samsung telefonunda ayarlar/uygulamalar menüsünde CONFİG APK ve Facebook App Manager bu iki uygulama sizde de var mi ?

• Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba,bende iPhone 6s 64GB var a30 ile takas yapicam uste lira verip benim cihaz yurtdışı garantisiz a30 1 yıldan fazla garantili tavsiye edermisiniz.

• nevermore78 N kullanıcısına yanıt
    Apple 7 yada 8 olsa kullanirdin biraz daha ama 6 icin takas yapilir. A30 dan memnun kalirsin. Şarj derdin olmaz, sorunu olan bir cihaz degil. Ben 1 mayısta aldım pismanmiyim hayir tekrar olsa alirmiyim evet

Ben olsam 6s iyi kullanmaya devam ederdim, düz 6 olsa takas yap derdim ama 6s ise bence 6 sayı kullan

receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Recep kardeşimizi buralarda ilk defa görüyoruz. Kendisi Samsung A serisi bir cihaz sahibimi bilmek isteriz.
    Iphone 6 yada S
    Muadili samsung S5 yada A5 dir
    En son ne zaman işletim sistemi güncellemesi almislar ve gelecekte neyi calistiramayacaklar bi karsilastir
    R E C E P kardesim

• yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Hocam
    A30 u kendim kullanmıyorum ama cihaz annemin yani her gün kullanma fırsatı buluyorum
    iPhone 6s de şu an ayoes13 güncellemesi yüklü ve bir sonraki güncellemeyi de yüksek ihtimalle alacak
    ayrıca iPhone 6s Galaxy note 5 veya S6 edge in rakibi ve şu an onlardan da daha hızlı çalışıyor
    Performans olarak iPhone 6s a30 dan kat kat Üstün, ekran kalitesi olarak ise a30 çok daha iyi tabii pil konusunda da a30 daha iyi yani burada kriterler önemli fazla performans aramıyorsa tabii ki de geçilebilir
    Şimdi iPhone savunuyorsun vesaire demeyin lütfen iPhone sevmem kullanmam da ama doğruya doğru 6s şu an çoğu cihazdan daha performanslı
    Bir önceki mesajımda da söyledim iPhone 6 ile takas yapacak olsaydı her türlü a30 daha iyi derdim çünkü iPhone 6 6 çok yavaşladı muadilleri Samsung note 4 bile iPhone 6'dan daha hızlı

• 1 Ocak Güvenlik Yaması geldi
  • Bakalım yarında android 10 gelecek mi?

• Yaklaşık 1 ay önce sedef mavisi rengini alarak aranıza katılmış bulunmaktayım bende bugün yazılım güncellemesi varmı yokmu diye bakarken 1 ocak 2020 güvenlik yaması yayınladıklarını gördüm. Sanıyorum yarında eğer bir pürüz çıkmazsa Android 10 dağıtımına başlanılır umarım gelen gideni aratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_02

Bakalım yarında android 10 gelecek mi?
    Hindistan'da yayınlanmış. Bize de gelir çok yakında.
    Hemen kurmayı düşünmüyorum. Birkaç hafta yabancı forumlardan vs yorumları okuyup öyle kurarım. Güncelleme için stabil telefonu değiştirmeye gerek yok bence

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Bu sabah gelen 1 ocak guncellemesi ile şarj negatif etki etti sanki. Aksam iş çıkışı daha iyi durumda oluyordu batarya.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.