Merhaba güncellemeleri yaptınız mı? Bende kasma sorunu hiç yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A33 Ana Konu (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dun aksam guncelledim. Cihazdan genel olarak memnunum. Takilma donma kasma, konusurken ses gelmeme vs hicbir sikinti yasamadim. Tek sikintim isyerindeki wifi de ara ara unlem isareti cikip kopmalar yasiyorum. Guncellemeden sonra degisen birsey olmadi.
Wifi kopma sorunuyla ilgili cozum onerisi olan varsa lutfen yardim etsin. Yabanci sitelerde ve makalalerde birseyler yaziliyor ama beceremedim. Şuan icin baska sorun yok belki cihazi sifirlayacagim bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka wifi ağlarında da aynı sorun varsa telefonun modeminde sorun vardır. Deneme yanılma ile sorun sizden mi kaynaklı anlaşılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optik84 -- 1 Kasım 2022; 13:11:25 >
Yeni güncelleme ile bir başka hızlandı, ben de çok memnunum kötüleyenlere inanamıyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anneme almıştım. Ne zaman elime alıp kullansam hızına hayran kalıyorum. Kendim iphone 11 kullanıyorum. Özellikle ekranın 90 hz olması ve akıcı çalışması çok iyi.
Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin bunu yaptığınız zaman tüm kayıtlı wifi şifreleri silinir ve şifreleri tekrardan girmeniz gerekir bilginize.
Flagship cihazlardan a33 e geçtim bir eksiklik hissetmedim öyle bir cihaz.
Oyun oynamam sosyal medya müzik dizi film izlerim kamera kullanımım var gayet yeterli karşılıyor flagshiplere 10K üstü vermeme gerek olmadığını anlamış oldum en azından kendim için.
Cihaz günceldi. Yeni bir güncelleme gelmiş, şu anda indiriyorum. Umarım değişim olur. Arayüzde bir iki işlem yapsam anlarım zaten, bilgi vereceğim.
Hocam onu daha once denedim cozum olmadi. Telefonun modeminden kaynakli sorun oldugunu dusunmuyorum cunku modem olarak paylasima actigimda disaridayken kizim saatlerce internette sorunsuz gezebiliyor. İs yerindeki modem ayarlarindan kaynakli bir durum olabilir.
Son güncelleme sonrası da performansta bir artış olmadı. Bu cihazın bana uygun olmadığına karar verdim. 1 aylık bu cihazı akrabama ciddi de zarar ederek satıyorum, başka bir cihaza geçeceğim. Foruma girip de bu mesajı okuyan olursa bu cihazı asla tavsiye etmiyorum. Kardeşimde Xiaomi Redmi Note 11 var, bu cihazdan hızlı değil belki ama çok daha stabil çalışıyor. Arada da 2500 TL fiyat farkı var. Memnun olan arkadaşların da bir bildiği vardır diyerek iyi forumlar diliyorum.
Merhaba o halde sizin cihazda, sorun var. Ben çok takıntılı biriyim. Yavaş olsa sinir olurum. Kullanmak istemem ama cihazı elimden düşüremiyorum
Hocam, bence sizin iş yerinde ki modem sizin cihaza uyumlu değil ya da iş yerindeki modeme frekans ayarı yapılması lazım cihazda, bir sorun yok. Bende yıllar önce s7 de aynı problemi yaşadım. Modem eski kalmış evdeki dışarıda hiçbir sorun yok evde problem vardı. Modemi değiştirdim sorun çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 3 Kasım 2022; 8:56:34 >
Olabilir hocam, modem cok eski.
Hocam sanmiyorum sorun olsun ama artık düşünmüyorum. Sizin memnun olmanıza sevindim. Ben redmi note 11 e geçtim şu ana kadar çok memnunum.
Hocam ben de 5 yıllık çeşitli xiaomi cihazlarla maceramı noktalandırıp bugün bu cihazı almış bulunmaktayım. Allah utandırmasın...
-
Umarım siz memnun kalırsınız
android 13 nerede kaldı yahu
bugün neredeyse tüm gün elimdeydi. telefona ısındım baya. özellikle redmi note 9 pro'nun sinir bozucu dokunmatik ekranından sonra baya akıcı geldi cihaz. xiaomi eskiden ucuza kaliteli ürün satardı ama artık hem pahalı hem de eski kalitesi yok. ilk xiaomi telefonum olan mi note 3'e aşık olmuştum resmen...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X