Şimdi Ara

Samsung Galaxy A33 Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
18
Favori
51.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam açıkçası ben sosyal medya pek kullanmıyorum Twittera girerim o da genelde yorum okumak için. Genelde chromeda farklı farklı sitelerde vakit geçiriyorum. O yüzden bişey diyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Hocam bende hiç öyle bir sorun olmadı sadece buraya yöneltmiştim böyle sorun yaşayan var mı diye.

• Arkadaşlar huawei p30 kullanıyorum 2019 dan beri artık güncelleme olayı sona erdi a33 almayı düşünüyorum sizce almalıyım a53 bütçemi aşıyor.
    Bide en son güncelleme den sonra aod geldi mi kullananlar yorum yaparsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alp238 kullanıcısına yanıt
    Aod gelmedi.

• MaiqTheLiar kullanıcısına yanıt
    Bana y.sepeti'nden gelen bildirim de ekran uyandı. Daha önce de olmuştu ama aynı uygulama mıydı bilmiyorum. Yani donanım olarak aod var demek ki, yazılım güncelleme gelse iş tamam. İnşallah yaparlar.

• dekonline kullanıcısına yanıt
    Ekran uyanma olayı farklı. Zaten şarj olurken şarj bilgisini gösteriyor ekran kapalıyken bu en büyük örnek AOD desteği olduğuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiqTheLiar -- 26 Aralık 2022; 17:30:40 >
  • MaiqTheLiar kullanıcısına yanıt
    Yani aod desteği donanım olarak var değil mi? Önemli olan o

var ama inatla yazılımsal desteğini vermiyorlar. 3. parti yazılımlarla oluyor ancak ben sevmiyorum öyle işi..

Var evet

• arkadaşlar merhaba,

araştırdımsa da birşeye ulaşamadım. bu cihaz da 6 gb ram var. ama bazı sitelerde, hatta vatan da bile siyah ve beyaz da 8gb yazıyor. sordum, hepsi 6gb dediler. bu cihazda 8 gb ram var mı yok mu ?

• sezerede S kullanıcısına yanıt
    Var, Türkiye'de yok sanırım.

• Merhaba

Telefon görüşmesi bittikten sonra ekranı uyandırma sorunu yaşayan var mı? Görüşmeyi sonlandırmak için epey uğraşıyorum

• ByMurtaza B kullanıcısına yanıt
    Cihaz bakımı tanila kısmından sensörleri test edin.

• Herkese merhabalar yeni telefon bakıyorum şuanki piyasada en alınabilir özellikli olarak galaxy A33 modelini gördüm ana konu mesajlarınızı da okudum genel olarak telefonu arama whatsapp instagram olarak kullanıyorum oyun alışkanlığım yok. Cihazın en düşündüren kısmı bataryası 5000 mah güzel bir değer kimi forumdaşar çok az ekran süresi aldığını kimi forumdaşlarda 1.5 2 gün kullanabildiğini yazmış eski cihazım Oppo A74tü 8 saat net ekran sürem vardı hiçbir şeyi kısmadan. 7 saatte alsam benim için iyidir ancak altı biraz sıkıntı yaratır güncel durum nedir pili en çok 5gnin açık olması etkiliyor anladığım kadarıyla onu kapatınca batarya durumu düzelen ve düzelmeyen kişilerde olmuş. Youtubedan batery drain testleride izledim exynos işlemcili modelin ve sıkıntı görmedim. Kamerasını mağazada ayak üstü inceledim video çekimini 60 fpste kullancağım için çok sorun yaşayacağımı düşünmüyorum kameraya kötü yorumda yapanlar çıkmış. Kapsamımda s10 ve s10e modeline bakıyorum ek olarak onlarda da ekran süreleri 4 saatlerde dolaşıyor ondan dolayı hem güncel olması daha uzun güncelleme alacak olması ve baktığım diğer ikinci el cihazlarla aralarında 2 bin tl civarı oynadığı için sıfıralmak kafa rahatlığı açısından daha iyi diye düşünüyorum. Sizlerden gelecek yorumlara kronik diyebileceğiniz şeylere göre A33 alıp ailenize katılacağım.

• btrvysl B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben s9 dan geçtim yani acaip oyun oynayan biri değilsen telefonda bayağı yetiyor ben günlük işlerimi halledip telefon konuşmalarımı bankacılık işlerimi borsa uygulaması vs olarak kendimi kasmadan kullanıp arada oyun oynariyarak 1 gün anca yetiyor ha güç tasarrufu modunu aç onu kapa bunu kapa yapsam tam 1 gün yeter belki fazla bende herşey açık nerdeyae sabah 7.30 da evden çıkıyorum akiam 6 da geliyorum %25-35 arası kalıyor ( 5g güç tasarrufu hariç kapanmadığı için evet pili etkiliyor belki ilerde güncelleme ile kapanabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 4 Ocak 2023; 20:11:0 >
  • TR'de satılan modeli rami kaç?

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    6 rami hocam

• Arkadaşlar telefonda 6 gb rem var bu yeterli mi.
    Birde Ram Plus var mı telefonda?
    Yarın arkadaşa almayı düşünüyoruz.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.