< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mart 2024; 18:46:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (156. sayfa)
-
-
Masaustunden değil telefondan nasıl olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan yapacaksınız masaüstü görünümü demek istemiş arkadaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Değil hocam
Ne önerirsiniz hocam ?
-
Aynı durumdayız demek ki.
Aslında Asus a kızıyorum. Yetkili serviste olsa dahi batarya bulunması gerek. Diğer her markanın bataryası telefoncularda mevcut, bu yok. İnternette bir kaç yerde var, onların da yorumlar iyi değil. Çin sitesinde var, kalitesini bilmiyorum, zaten Türkiye'ye gönderilmiyor.
300-500 liralık batarya yüzünden yeni tlf almak zorunda kalıyoruz.
Kahramanmaraş'tan bildiriyorum deprem uyarılarını sakın kapatmayın öyle saçma sapan şeyleri kastırmayın en fazla etkileyeceği %1-2. Şarjınız anormal derecede çabuk bitiyorsa temiz kurulum yapın ve yüklediğiniz uygulamalara dikkat edin. Saçma sapan modlu apk yüklemeyin hatta apk olmasına da gerek yok play store bile çer çöp kaynıyor dikkat edin. Yoksa ben arka planda kaspersky, adguard, mifitness, namaz vakti uygulamasını falan açık bırakıyorum konum senkronizasyon nfc ve google tüm servisler açık ona rağman şarjım gayet iyi gidiyor.
Bence bi sıfırlayıp tekrar kurulum yapın. Şüpheli apk yüklediyseniz onu kurmayın, benim sarjım 2 gün çok rahat gidiyor. Oyun oynamıyorum ekran süresi de 2 günün sonunda 6-7 saat oluyor. Aralıksız kullansam +10 saat falan çok rahat olacak muhtemelen
-
Aynı telefonu kullanıyoruz ve ben 10-11 saat ekran açık süresi alıyorum. Gerçi ben Rootlayıp bütün servisleri ve telemetry hizmetlerini durdurdum, Bütün uygulamaları Amoled siyah göstermeye zorladım ve üstüne birkaç Magisk modülü falan da ekledim, artık ekranı kapattığımda Google servisleri derin uykuya dalıyor. Tabi eksi olarak ekranı açmadan Gmail mesajı falan alamıyorum. Yani işlemci kesinlikle pil sömüren bir işlemci değil. Doğru ayarlar yapıldığında iyi pil süreleri vermesi lazım.
Benimki kadar alamasanız da bir 8 saat ekran süresi almanız gerekiyor güç tasarrufunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fersah98 -- 31 Mart 2024; 7:57:46 >
-
Rootlama işini nasıl yaptınız? Yaptığınız root sürecinin bir rehberi var mıdır?
Xdaforums'da KernelSU "v0.9.2 for Galaxy A34 5G" başlığını takip ederek yaptım.
-
Sanırım kaldırılmış bu özellik
-
hocalarım kamerası nasıl bu telefonun ? s23 fe ile a34 arasında kaldım kamera biraz önemli ev fotoğrafları çekeceğim ne yapmalıyım sizce ? s22 mi alayım yada
-
Kamera önemliyse eğer S serisi sizi daha mutlu edecektir.
-
Öncelik kameraysa a34 almayın. a54 veya s serisi telefonlara yönelin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X