Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.672
Cevap
147
Favori
274.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar a34 için Android 14 one ui 6.0 güncellesi yapan var mı? Ben geçen sene aldım halen android13 5.1 de tel. Güncelleme a34 de stabil mi? Tereddüt ettim güncelleme.

Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus kilidi acamiyorum desen ciz diyor giriyorum olmuyor ne yapmak lazim parmak izi ile aciliyor

• 1 hafta önce güncelleme yapmıştım. sabah sarjdan çıkardıgımda nem uyarısı verdi ve artık sarj olmuyor.

herhangi bir sıvı teması olmamıştı, garantisi devam ediyor ama servis ile zaman kaybetmek istemiyorum sanırım usb soketinin değişmesi gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 11 Kasım 2024; 12:40:9 >
  • Sume kullanıcısına yanıt

valla ben iki tane aldım. kullananlarda hiç bir sıkıntı yok. kendime de alacaktım a34, gittim a35 aldım. keşke a34 alsaydım diyorum yani. bu samsung'un fotoğraf görüntüleme konusunda sıkıntısı var. sanırım galeri uygulamasının kullanılmasını teşvik edici yönde diğer uygulamalara garezi var gibi. örneğin google fotoğraflar uygulamasına.   sıfırlayacak olmak da bana işkence gibi geliyor. diğer telefonu kaç sene kullandım, bir kere sıfırlamadım. bu ise adeta beni sıfırla der gibi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 12 Kasım 2024; 5:0:10 >
  • Merhaba bu cihazın modlar ve rutinler ayarlarına, diğer modellerindeki cihaz bakımı ve seçeneklerini nasıl ekleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 17 Kasım 2024; 13:44:50 >
  • Güvenlik güncellemesi gelmiş.

• Sanırım büyük Android güncellemesi gelmedikçe yapmamak lazım yapanlar pişman oluyor genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapda görüntülü konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor sebebi ne olabilir ? kesik kesik gidiyor normal sesli de problem yok.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Tüm telefonlarda var bu durum. Whatsapp kaynaklı bence.

Telegram yada Facebook da sorunsuz konuşabiliyorum.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Ayarlar> Depolama ve veriler > aramalar için daha az veri kullan.

Bu ayar açıksa kapatın.

Bununla düzelmezse WhatsApp'ı uyku ya da derin uyku modundan çıkarın.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.