< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (183. sayfa)
-
-
Bir uygulamanın bildirim çubuğunda sürekli görünmesini sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Uygulama Bildirimlerini Açın: Ayarlar > Uygulamalar > Bildirimler > Uygulama Bildirimleri'ne gidin
Uygulamayı Seçin: Bildirimlerin görünmesini istediğiniz uygulamayı seçin
Bildirim Kategorilerini Ayarlayın: Bildirim Kategorileri'ne gidin ve "Sürekli" veya "Sürekli Bildirim" seçeneğini etkinleştirin
Do Not Disturb'u Kapatın: Ayarlar > Uygulamalar > Bildirimler > Do Not Disturb'ı kapatın
Yeniden Başlatın: Cihazınızı yeniden başlatarak değişiklikleri uygulayın.
kaynak: bold pilot
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam, telefon kendi kendine kapandı ve açılmıyor. İlk açılırken ki ekranda kalıyor. Galaxy yazısında sonra tekrar kapanıp tekrar aynı yere geliyor. Ne yapmam lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj cihazına bağlı şekilde denediğinizde telefon açılıyor mu peki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hayır aynı şekilde boot modunda takılı kalıyor.
hiç uğraşmayın servise verin bence anakart arızasına benziyor.
-
Daha alalı 1 sene bile olmadı, neden yapar ki böyle bir şey
garantinin devam etmesine sevindim.hiç kurcalamadan servise verin onlar halleder, gerekirse değişim yaparlar.
-
bu telefonda stok mu yoktur ? Sıfır , kullanılmamış , sorunsuz bir a34 alabilmek neden birkaç aydir imkansiza yakın ? Telefonu 14-15 bin tl civarina (128 gb 'lik ) Sıfır kapaalı kutu , güvenilir bir siteden alabilme sansımız var midir ?
A35 in ısınması ve a55 in nispeten yuksek fiyatlarda olmasi a34 'e yoneltti beni ama zannedersem tedarik sorunu var bu acidan almak imkansiz :(
idefix,n11,hepsiburada,ciceksepeti,amazon ..vb 7-8 'e yakın guvenilir yere baktım ama yok güvenemiyorum satıcılara :( (bazı yorumlarda urunlerin 2.el ,teshir..vb oldugu belirtilmis)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Ekim 2024; 19:26:13 > -
-
play.google.comTrue Phone Dialer & Contacts - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=en
Bu galiba? İsmi değişmiş olabilir uygulamanın. Ya da bu uygulama sanıp sahte başka bir uygulama satın aldınız.
-
Bi ara kullandım ama şimdi uygulama telefonda yüklü değil. Sanırım kata külliye gelmişiz.
İade talep edin google play üzerinden. Böyle şaibeli uygulamalarda iade yapıyor google.
-
Uzun süredir One UI 6.0 sürümündeyim sürekli yazılım güncellemesi uyarısı veriyor. Sizce geçiyim mi faydalı mı bu sürüm şarj süresi filan? Kullananlardan yorum alabilir miyim?
Merhabalar arkadaşlar evde bir tane a34 var da şarj kablosu kayboldu. Samsung mağazasından adaptör ile beraber almıştım. Beyaz renk adaptöre uyumlu bir kablo önerebilir misiniz? Uyumludan kastım pd desteği mi ne varmış Samsung şarj aletlerinde siz daha iyi bilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucumuhammet -- 3 Kasım 2024; 1:22:39 >
Artık üretilmediğinden piyasada kalanları fahiş fiyatlara satılıyor. Sizin yerinizde olsam Vivo V29L yada Nothing Phone 1 alırdım.
-
Telefonum samsung a34 operatör turkcell. Sms gönderirken mms e dönüyor. Mms ücretli değil mi? Mms kapatmak için ne yapmam lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X