Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir uygulamanın bildirim çubuğunda sürekli görünmesini nasıl sağlarım. Uygulamanın yeni sürümünü yükleyince görünmüyor artık. Eskiden devamlı gözükürdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Bir uygulamanın bildirim çubuğunda sürekli görünmesini sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Uygulama Bildirimlerini Açın: Ayarlar > Uygulamalar > Bildirimler > Uygulama Bildirimleri'ne gidin

Uygulamayı Seçin: Bildirimlerin görünmesini istediğiniz uygulamayı seçin

Bildirim Kategorilerini Ayarlayın: Bildirim Kategorileri'ne gidin ve "Sürekli" veya "Sürekli Bildirim" seçeneğini etkinleştirin

Do Not Disturb'u Kapatın: Ayarlar > Uygulamalar > Bildirimler > Do Not Disturb'ı kapatın

Yeniden Başlatın: Cihazınızı yeniden başlatarak değişiklikleri uygulayın.

kaynak: bold pilot Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Arkadaşlar selam, telefon kendi kendine kapandı ve açılmıyor. İlk açılırken ki ekranda kalıyor. Galaxy yazısında sonra tekrar kapanıp tekrar aynı yere geliyor. Ne yapmam lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • goodeater kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazına bağlı şekilde denediğinizde telefon açılıyor mu peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayır aynı şekilde boot modunda takılı kalıyor.

hiç uğraşmayın servise verin bence anakart arızasına benziyor.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Daha alalı 1 sene bile olmadı, neden yapar ki böyle bir şey

garantinin devam etmesine sevindim.hiç kurcalamadan servise verin onlar halleder, gerekirse değişim yaparlar.

• bu telefonda stok mu yoktur ? Sıfır , kullanılmamış , sorunsuz bir a34 alabilmek neden birkaç aydir imkansiza yakın ? Telefonu 14-15 bin tl civarina (128 gb 'lik ) Sıfır kapaalı kutu , güvenilir bir siteden alabilme sansımız var midir ?

A35 in ısınması ve a55 in nispeten yuksek fiyatlarda olmasi a34 'e yoneltti beni ama zannedersem tedarik sorunu var bu acidan almak imkansiz :(

idefix,n11,hepsiburada,ciceksepeti,amazon ..vb 7-8 'e yakın guvenilir yere baktım ama yok güvenemiyorum satıcılara :( (bazı yorumlarda urunlerin 2.el ,teshir..vb oldugu belirtilmis)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Ekim 2024; 19:26:13 >
  • Arkadaşlar ben böyle bir uygulama satın almadım. Google play de de yok böyle bir şey. Bütçe ve geçmiş de 79 liralık harcama gözüküyor. Ne olduğunu bilen var mı?
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]play.google.com
    True Phone Dialer & Contacts - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=en

Bu galiba? İsmi değişmiş olabilir uygulamanın. Ya da bu uygulama sanıp sahte başka bir uygulama satın aldınız.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt

Bi ara kullandım ama şimdi uygulama telefonda yüklü değil. Sanırım kata külliye gelmişiz.

İade talep edin google play üzerinden. Böyle şaibeli uygulamalarda iade yapıyor google.

• Uzun süredir One UI 6.0 sürümündeyim sürekli yazılım güncellemesi uyarısı veriyor. Sizce geçiyim mi faydalı mı bu sürüm şarj süresi filan? Kullananlardan yorum alabilir miyim?

• Merhabalar arkadaşlar evde bir tane a34 var da şarj kablosu kayboldu. Samsung mağazasından adaptör ile beraber almıştım. Beyaz renk adaptöre uyumlu bir kablo önerebilir misiniz? Uyumludan kastım pd desteği mi ne varmış Samsung şarj aletlerinde siz daha iyi bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucumuhammet -- 3 Kasım 2024; 1:22:39 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Artık üretilmediğinden piyasada kalanları fahiş fiyatlara satılıyor. Sizin yerinizde olsam Vivo V29L yada Nothing Phone 1 alırdım.

https://www.trendyol.com/vivo/v29-lite-5g-256-gb-8-gb-ram-siyah-elmas-isiltisi-turkiye-garantili-p-745276956

https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z6R6C7C

• Telefonum samsung a34 operatör turkcell. Sms gönderirken mms e dönüyor. Mms ücretli değil mi? Mms kapatmak için ne yapmam lazım.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.