Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu 16 Nisan 2024 tarihinden beri kullanıyorum yani 5 aydan fazla. Kullandığım model 8 GB RAM, 256 GB hafızası olan siyah renkli. %100 - %20 şarj aralığında 11 saat 37 dakika ekran süresi aldım. Telefonu 60hz tazeleme hızıyla, sürekli olarak güç tasarrufu modu ve karanlık mod açık, mobil verisiz wi-fi erişimiyle internete bağlanıyorum ve genellikle orta seviye parlaklıkla sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum.

Telefonun 177 GB hafızası dolu olmakla beraber 64 GB'lık hafıza kartıda kullanıyorum. Hafıza kartın 13 GB'lık kısmı dolu.

Telefonun güncelliği: Android 14, One ui 6.0, Google play sistem güncellemesi 1 Mayıs 2024, Android güvenlik yaması 1 Ocak 2024.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydox7 -- 26 Eylül 2024; 11:10:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• brkmania kullanıcısına yanıt

4G'nin çekmedeği bir yerde olduğunuz için olabilir belki. Mobil ağlar ~ Ağ operatörleri kısmımdan "otomatik olarak seç"i açın, en uygun ağa göre 3G yada 4G olarak bağlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefondan nisan ayında 2 adet almıştım birini kullanıyorum diğerini nişanlıma almıştım 1 hafta geçmeden maalesef ayrıldık telefonda aylardır çekmecede kutusunda duruyor jiletinleri açılmadı hiç kullanılmadı a34 256 gb yeşil renk ilgilenen varsa satabilirim

• aydox7 A kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığınız ekran süresi efsane. %100-%5 döngüsünde şahsen 7 saat ekran süresi alsam beni tatmin ederdi. Siz maşallah katlamışsınız. Sizin cihazdaki pil de sanırım çok diri ve düzgün çıkmış. Enteresan. Ve mükemmel bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Eylül 2024; 15:45:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu uygun fiyatlı ve 256gb olarak alanlar cidden çok iyi yatırım yaptılar. Şu an A serisinin en yeni en güçlü modelleri bile bu kadar stabil değil. Cihazınızın kıymetini bilin.

%20 ~ %80 şarj ile 4.5/5 saat ekran süresi alıyıyorum. %80 şarjdan sonra telefonu elime alır almaz 1 dakikada %79'a iniyor. 60hz ekran, güç tasarruf modu kapalı, AOD kapalı, arka plan uygulama kullanımı kısıtlamalı, karanlık mod açık ve wifi açık iken düşük parlaklık ile kullanıyorum. Telefonda 20 yakın oyun yüklü ama çok nadir oyun oynadığım halde durum bu.

Telefonu 10 aydır kullanıyorum, hiç hızlı şarj yapmadım. Şarjı da Samsung'un klasikleşmiş note 3 adaptörü "EP-TA20EW" (9 volt 1.67 amper/5 volt 2 amper) ile şarj ediyorum.

Bugün telefonu şoklamak için %0 ~ %100 arası şarj yaptım, %80 üzerindeki üst dilimde 10 dakikada bir sadece %1 şarj düşüyor. Telefon adeta ilk günkü gibi şarj yiyor. Tabi bunun sebebi üst %20 dilimde çok yavaş şarj olması ve daha önce nadir olarak şarj edilmesi.

%0 ~ %80 arası şarj 1 saat 58 dakika sürdü

%0 ~ %100 arası şarj 2 saat 42 dakika sürdü

%80 ~ %100 arası şarj 44 dakika sürdü

En son 2 ay önce telefonu full şarj etmiştim ama 3 saat 10 dakika sürmüştü. Bugün 2 saat 42 dakika sürmesi ilginç bir durum. Neden acaba? 🤔

Android 14

One UI sürümü: 6.1

Son güncelleme: 24 Ağustos 2024

Güvenlik yaması: 1 Temmuz 2024

Velhasıl kelam, %20 ~ %80 arası şarj ve yavaş şarj etmek telefonun ömrünü uzatır, ilerki yıllarda ise pilin sapıtmasını önler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 30 Eylül 2024; 21:57:46 >

• %80 ~ %100 arasındaki şarj ile 3 saat 32 dakika ekran süresi aldım. %0 ~ %100 arası şarj ile de yüksek bir ekran süresi alırım gibi duruyor.

Ayrıca telefonu şokladıktan sonra, %80'den %79'a indiğimde bile %1 şarjla 8 dakika ekran süresi aldım. (Telefonu %20 ~ %80 arası şarj ettiğimde ise 1 dakikada %79'a düşüyordu şarj) Telefonu şoklamanın faydaları ama eski şarj düzenime döndüğümde bu kadar fark olmaz muhtemelen. Ama yine de teledonu full şarj edince ilk günkü gibi oluyor telefon.

• 12 Eylül 2024 tarihinden ekran görüntüsü: %85 - %18 = 8 saat 10 dakika

Hocam merhaba, ekran alintisini tüm sayfayi kapsayacak şekilde nasil aldınız?

• Jasquera kullanıcısına yanıt
    İşaret koyduğum yere basarak.

Super performans. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• Telefonu full şarj ettikten sonra, %20 ~ %100 arası şarj ile 9 saat 50 dakika ekran süresi aldım. Yeni güncelleme ile şarj süresi azaldı sanmıştım ama yanılmışım. Telefonu şokladıktan sonra, %20 ~ %80 arasında ekran sürem de arttı.

%20 ~ %80 arası şarjla 6 saat 26 dakika ekran süresi aldım. (telefonu şoklamadan önce 4,5/5 saat ekran süresi alıyordum.)

60 hz ekran, ekran açıkken wife hep açık, ekran parlaklığı %20 civarı, arka plan kısıtlı, güç tasarruf modu kapalı ama diğer kısıtlayıcı özellikleri açık halde bu süreleri aldım.

%20 ~ %80, %20 ~ %100 arasında telefonu şarj eden arkadaşlar, arada bir %0 ~ %100 arası telefonu şarj ederse pil daha iyi performans sağlıyor.

• Bu cihaz Samsung'un son zamanlardaki açık ara en iyi f/p cihazı oldu .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Bu telefonu 10300'e alırken bu fiyata ve bu özeliklere sahip başka bir telefon yoktu. Hatta ısınma ve oyun konusunda A54'ten daha iyiydi.

Takozluğu, tutuş hissi ve ful plastik olması dışında sorunu yok. Şu cihazı aynı donanım ile ful metal veya metal/cam yapıp satışa çıkarsalar, bugün bile yok satar ama segmentasyon yapmak ve kendi işlemcilerini satmak istedikleri için yapmazlar. Yoksa çok stabil bir telefon A34.

A35'e viper chamber soğutma ile anakart ve pilin altına bakır bir levha konmuş, ayrıca arka kapağı cam ile daha kalın olduğu halde boştayken bile ısınan bir telefon A35.

A34'ün arka kapağı kağıt gibi ince bir plastik, hatta parmağınızla pili bile hissedebiliyorsun ama buna rağmen gayet serin çalışıyor.

• tkeser93 kullanıcısına yanıt

Fiyatınız?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Mobil veri yoksa gayet normal bence. Ben note 8 pro ile 15 saat ekran süresi almıştım.

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.