< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (179. sayfa)
-
-
Şu sonucun yanından bile geçemiyorum. Maksimum 2300 puan :) inanılmaz ya. Hani bu işlerden anlıyorum hata yapma şansım da yok. Ki her türlü varyasyonu denedim. Pil sağlığı da %99 ve verdiği voltaj harika sorunsuz. Android 13 android 14 farketmiyor :)
Aida 64 ve bi iki program daha baktım hepsinde çekirdek hızlarım sorunsuz 2.0 ve 2.6 ghz sonuna kadar yapıyor görevini.
İnanılmaz saçma bi şey.
Ki buzun üzerinde telefonu 10 dereceye düşürerek bile denedim yok olmuyor. Pes ettim. Telefonu umursadığımdan da değil sorunu bulamadım ya ona sinir oldum yoksa alt tarafı 9 bine aldım. Hani amiral gemisi falan olsa üzülürdüm bu duruma.
Testlerin stabilliğine kadar yormuyorum cunku gruptakilerin tamamı benden çok iyi puan alıyor. Demek ki sorun testte değil.
-
-
Ne kusuru hocam. :) Haberden anladığım kadarıyla herkese açılmamış daha. Ben de şuan yok zaten.
Resim bulma olayı aşırı pratik ve kullanışlı olmuş, telefondaki resimleri bile kolayca arata biliyoruz.
Metin çevirme, resimdeki yazıları çevirme ve resimdeki yazıları metin olarak kopyalamak için Bixby Vision kullanıyordum ama navigasyon tuşuyla Google çeviri artık daha pratik. Daha önce Google'ı devre dışı bırakmıştım ama artık el mahkum kullanacağım.
Asistan kısmında Google ve Gemini yapay zekasını denedim ama Bing uygulamasında ki Chat gpt destekli Copilot daha iyi. Misal: GS'nin son maçı neydi, maçı yorumla diyorum ve yorumluyor. Gemini bunu bile beceremiyor. Belki türkçe versiyonu daha gelişmemiştir, bilemiyorum. Ayrıca Copilot'da Dall-E ile resim çizdirme var.
Youtube alternatifi için Brave tarayıcısını önerim. Ekran kapalıyken veya arka planda haber ve müzik dinlemek için Brave tarayıcı çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 6 Eylül 2024; 19:26:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aa bilmiyordum hocam henüz herkes için aktif olmadığını. Yakin zamanda gelecektir mutlaka.
Resim bulma olayi dediğiniz gibi çok daha pratik artık, ekrandan sadece seçilen materyali bile bulmak mümkün. Sadece mesela ayrıca pc monitöründen bir çeviri ihtiyacı hasıl olduğunda bende lens ikinci sayfada, oraya gitmek yerine; navigasyon cubuguna basılı tutunca nasıl ki telefon ekranindaki herhangi bir şeyi çeviriyorsa, disardan yaptığım herhangi bir çekim için de lens uygulamasını ikinci sayfaya kaydırıp 2 ayri tık yapmak yerine pratik olarak alt çubuğa basılı tutup kameraya alıp hemen çeviri yapabilsem çok güzel olurdu belki ileride gelir ya da benim bilmediğim bir kısayolu vardır bilmiyorum.
Edit: Zaten varmış. Alt bara basılı tutunca google lens simgesine tıklayarak Lens'in içine erişim sağlayabiliyormuşuz. Dikkatimden kaçmış.
Yapay zeka konusu dediğiniz gibi konuya göre biraz yoğunlaşıyor. Belli başlı kullanim amaçlarına göre genelde her birinden ayri ayri istifade etmek gerekiyor. Yalnızca birini kullanıp her yönüyle yüzde yüz verim almak maalesef pek mümkün değil. Ben de çok lazim olmasa da deneme yanilma metoduyla konular arasındaki geri bildirim kalitesine göre seçim yaparak kullanıyorum.
Brave kullandım daha önce hocam teşekkür ederim, dediğiniz gibi çok yönlü ve güzel bir tarayici. Şu an 3. parti bir uygulama kullanıyorum youtube için lazim olmuyor artık, o açıdan Opera'yi tercih ediyorum kişisel kullanım amaçlarıma cevap verebildiği için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquera -- 7 Eylül 2024; 12:56:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Hayırlı olsun :) Bu arada şimdi Copilot resim çizdirme özelliğini denedim de gerçekten çok güzel :)
-
Harbiden çok süper oldu. 3 önemli özelliği navigasyon tuşuyla yapabiliyor olmak mükemmel. Shazam'da ki gibi geçmiş özelliği de olsa daha iyi olurdu.
Copilot'un resim özelliği güzel amatürkçe ile biraz uğraştırabiliyor, ingilizce ile daha mükemmel sonuçlar verebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ayrıca bir uygulama ihtiyacı kalmadı. Kütüphane mantığı da gelecektir yakında bence.
Copilot üzerinden çizgi karaktere smokin giydirme operasyonum başarısız oldu :) Gizlilik kurallarından ötürü yüzü bulanıklaştırıp çizim sitesine öyle bağlanıyor. Öyle olunca da yüz tamamen değişiyor çizgi karakterin. Diğer yandan bahsettiğiniz tarzda sıfırdan çizim yaptırmak gayet güzel sonuçlar veriyor, kullanışlı bence.
-
Beyler enteresan bir detay tespit ettim. Samsung resmi destek sayfasında ekran değişimi fiyat listesinde A34 yok!
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/
Hayırdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
a34 mi a35 mi arkadaşlar?
-
Yeni model a35 bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A34'ün Dimensty 1080 işlemcisi daha serin ve stabil çalışıyor, oyunlarda daha az ısınıyor, pili daha çok gidiyor. Zamanında A54 alacaktım ama Samsung Exynos işlemcili diye vazgeçmiştim. Aşırı oyun oynuyorsanız ısınma kaynaklı pil şişmesi olabilir A35'te.
Tasarım, cam arka kapak ve kamera açısından A35 daha iyi. A35'in ois'i a34'ün ois'inden daha iyi ve daha az sarsıntılı videolar çekebiliyor.
nanoreview.netCompare Samsung Galaxy A35 5G vs A34 5G: which is better? | NRhttps://nanoreview.net/en/phone-compare/samsung-galaxy-a35-5g-vs-samsung-galaxy-a34-5g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 7 Eylül 2024; 20:51:2 >
Elde stokları olmadığı için listeden kaldırmış olabilirler. Malum A34 peynir ekmek gibi satıldı, ekranı kıran kırana bir çok insan vardır. :) Yeni stok gelince güncel fiyat ile listeye koyarlar muhtemelen. Ayrıca, S24ler de listede yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 7 Eylül 2024; 21:27:17 >
Ekransız kalmasın da hocam insanlar, aman diyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam a35 aldık geçtik kardeşime spingen midir nedir birde ona 500 tl verdik koruyucu 500 tl de adaptör total 15bin
-
bazı uygulamaları daha kaldırdım. adaptif pil'i kapattım ve ram plus kapalı a34 1043/2539 oldu.
-
Hayırlı olsun.
En son ne zaman güncelleme yaptınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X