2 hafta önce. Navigasyon tuşunundaki müzik bulma özelliği her telefonda hemen açılmıyor, kademeli olarak aktifleşiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (180. sayfa)
-
-
Samsung Members üzerinde bir kullanıcı, Circle to Search vs Shazam'ı karşılaştırmış. Merak eden varsa bakabilir.
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/CtS-vs-Shazam-Hangisi-Daha-Becerikli/td-p/16901320?src=ShareByUserCM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler kolay gelsin. Geçen sene Amazon üzerinden satın aldığım ve kenarda rezeve olarak tuttuğum A34'ümü bugün bir sebeple kullanmam gerekti. Android 13 ve One UI 5 var üstünde halâ.
AppCloud olarak silinemeyen bir uygulama (adware, bloatware) çıktı içinden. Öncesinde Mobile Services Manager adlı zart zur diye bir operatör yamağı app daha çıkmıştı. Sizde AppCloud isimli böyle bir uygulama var mı uygulamalar listesinde? Devre dışı bıraktım, daha fazlasını yaptırmıyor.
Amazon operatörlere özel hazırlanmış bol bloatware içeren Romlu cihazlar satıyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Eylül 2024; 18:46:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece amazon değil sanırım bütün Samsung'larda yüklü geliyor o.
AT&T'nin uygulaması aslında. Hattınız AT&T olmadığı için pek bir sorun çıkartmaz ama yine de silmek lazım.
Silmek için şuradaki ADB AppControl uygulamasını indirin ve şu satırı aratın uygulamadan "com.aura.oobe.att".
Sonra AppCloud isimli gördüğünüz şeyleri silebilirsiniz. Diğer Bloatware uygulamaları da silebilirsiniz.
-
Yanıtın için teşekkür ederim hocam. Bana da dediğiniz gibi operatör zorlamasıyla Samsung'un romlara gömdüğü uygulamalardan gibi geldi. Mobile Services Manager gibi AppCloud da öyle sanırım.
Anlamadığım şey, Türkiye'den aldığımız Türkiye romlu A34 veya başka bir Samsung cihazda (sanırım A54'de de aynı durum var, S serisini bilemiyorum) AT&T isimli Amerikan opertörünün gömülü uygulaması ne arıyor? Saçma değil mi?
Cihazı ilk aldığınızda sizde de bu dediğim AppCloud falan var mıydı hocam bu arada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Eylül 2024; 19:18:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son yıllarda çıkan neredeyse bütün Samsung telefonlarda var. Evet birileri biryerlerde yanlışlıkla ekledi galiba ve sonra da çıkartmadılar unuttular gitti.
-
Merhaba bu appcloud ve "ar karalama"nın com. ile başlayan ismini tespit edebildiniz mi? @programmer_onur @SpinalTap
Düzenleme:bir kaç sitedeki tüm uygulama kaldırma tariflerinden bazılarını tekrar uygulayarak kaldırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 14 Eylül 2024; 12:18:10 > -
-
Merhaba, daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben de de yok. Samsung güncelleme ile kaldırmış olabilir.
Samsung'un Goodlock uygulamasında LockStar eklentisi var. AOD'a uygulama widgetları ve farklı saatler eklenebiliyor ama hayvanlar sadece kilit ekranına eklenebiliyor.
Teşekkür ederim deniycem mutlaka, M52 telefonumda bile varken. Daha yeni model olan, A34 de olmaması garip geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
a35'i de takip ederseniz eğer orada yazdım. always on display özelliği a35 ile uyumlu değil şu an. a34 için de uyumlu değildir herhalde? bu samsung çok fena ya..
-
Arkadaşlar selamünaleyküm merhabalar forumdan epey uzak kaldık sağlık durumları nedeniyle bir sorum olacaktı. 6.1 güncelleme hala yapmadım birkaç ay önceydi sanırım çoğunluk yükleme problem var diyordu. Ben zaten genel olarak memnunum risk de almak istemiyorum ( bilinçli eskitme nedeniyle) özellikle batarya özelinde olumsuzluk yaşayan oldu mu?
Bir de aman aman cafcaflı özellik geldi mi , kısacası indirmeye değer mi memnunsak hiç kurcalamasam mı? Şuan android 14 6.0 kullanıyorum.
Allah'a emanet olun
One UI 6.1 güncellemesi iyi geldi telefona. Animasyonlar biraz daha akıcı oldu. Telefon sanki kaymak gibi kayıyor. Pil konusunda ben A14'den beri iyileşme hissediyorum. %20-%80 kullanıyorum buna rağmen 1 günü çok rahat çıkartıyor. Çok yoğun geçen günlerde tam %100'e fullüyorum o zaman bile banamısın demiyor. A14 ile pil biraz daha verimli hale geldi bana göre.
-
Yeni güncellemeyle telefon daha akıcı oldu ama pil daha çabuk bitiyor gibi.
%20-%80 arasında telefonu şarj ediyorum. Daha önce 120hz açıkken daha çok pil gidiyordu. Şuan 60hz'ye çektim ama daha çabuk bitiyor. Yanlız, daha önce Google ve Google'ın çoğu uygulamasını devre dışıydı ben de. Şuan yeni ve işlevsel güncellemeler yüzünden el mahkum Google açık. Wifi de sürekli açık olduğu için pili sömüren şey Google olabilir belki.
Son güncelmeyle navigasyon tuşu ile ekrandan, resimden veya canlı kameradan çeviri yapmak, çalan şarkıyı veya telefondaki herhangi bir resmi tek tuşla bulmak aşırı pratik ve mükemmel oldu. Ayrıcı, asistan yerine Gemini'yi ekleyebiliyoruz. Gemini'yi bir şey sorunca sesli olarak cevaplıyor, kod bile yazıyor.
-
12 ay garantili ilk sahibinden (yani benden) olan siyah, çiziksiz A34'ümü satıp OnePlus 12R almayı düşünüyorum ama bu telefonun ikinci el piyasası ne kadar beyler bilgisi olan var mı, 9,5'e ya da daha üstüne bırakma ihtimalim olur mu?
-
Arkadaşlar merhaba
Eşimde bu telefondan var. Önceki hattı simkart 4.5g desteklemiyordu. Şimdi yeni hat aldık telefona taktık ama cihazınız 4.5g desteklemiyor diye mesaj geldi Türk Telekom dan. Böyle olunca sil süpür gibi şeylerden de yararlanılmıyor.
Bu cihaz 5g değil mi? 4.5g desteklemiyor mu? Yoksa bir çözümü var mıdır? Teşekkürler...
O zaman biraz daha bekleyebilirim hocam asistan tarzı şeyleri çok kullanmıyorum teşekkürler. Benim için en önemli batarya ve akıcılık.
Ben az daha beklemeye devam o zaman hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X