Mobil veride operatöre göre bile değişiyor durum. Az çeken veya yoğunluğun fazla olduğu bölegelerde pil tüketimi artar. Özellikle cihazın sürekli mobil veriye bağlanmaya çalışması veya otamatik olarak 3g ~ 4g arasında sürekli geçiş yapması gibi durumlarsa şarj daha çabuk biter mobilde. |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (182. sayfa)
-
-
Aynen öyle
-
Teşekkürler.
-
-
-
Eğer mobil veri (LTE) çekim gücü iyiyse, kıyaslama yaptığınızda Wifi kullanımı çok daha fazla şarjı içiyor hocam. -
Wifi Arama ve Volte'nin açık olması şarjı etkiliyor mu deneyimleyen var mı? -
etkilemez mi hocam etme eyleme. senin bu mesajını okuyunca, matematik soruları aklıma geldi ne günlerdi ya. havuzda iki yerde delik nedeniyle su kaçağı var. delik çapları şu.. havuza da üç yerden şu çapta boru ile su takviyesi yapılıyor. havuzun eni boyu ve derinliği şu, bu havuz kaç saatte dolar kaç saatte de boşalır misali. senin sorunun cevabı bu soru.
-
Arkadaşlar selamünaleyküm merhabalar,
Sizce benim batarya iyice rahmetli mi olmuş yoksa normal mi durum? Kullanım şeklimi paylaşayım hemen;
Ekran parlaklığı orta ve alt seviye, karanlık mod açık, yüz tanıma aktif, gece güç tasarrufu açık, internet gerektikçe açılıyor ve hep Mobil veri. Ben bu parça parça gösterme olayını anlamadığım için size danışayım dedim. Bu arada şarj 15w orijinal Samsung. Bataryayı %100-%15 aralığında kullanıyorum.
-
arkadaşlar 5-6 ay önce Samsung A34 aldım
şarj aleti almamıştım evdeki şarj aletlerini kullanıyorum
ama yavaş şarj ediyorlar.
Telefon 25w destekliyor acaba ben 30w aşağıdaki ürünü alsam bir sorun yaratır mı?
ne tavsiye edersiniz?
https://www.amazon.com.tr/Spigen-30W-USB-C-Mini-Adapt%C3%B6r/dp/B0DFX1XG68/ref=asc_df_B0DFX1XG68
-
PD ve PPS destekli olduğu yazıyor açıklamalarında. Yani Süper Hızlı Sarj eder telefonu 25W ile.
-
Rahatsız etmeyin moduna alınca karşı taraf aradığında ona ne çalıyor ? -
Sadece sizin cihazınızı bağlayan bir özellik hocam o, karşı taraf aradığında normal şekilde telefon çalıyor arayan tarafa.
-
Selamlar a34 için şarj aletim var ancak kablo kısa kalıyor. 1.5 lik kablolu şarj aleti veya sadece kablo öneriniz var mı? -
Yeni güncelleme gelmiş 273mb -
Güncelleme sonrası durum nasıl hocam eksiklik, farklılık var mı?
-
2.tel olduğundan fark olup olmadığını tam inceleyemedim. Fakat şimdilik sorunla karşılaşmadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X