Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mobil veride operatöre göre bile değişiyor durum. Az çeken veya yoğunluğun fazla olduğu bölegelerde pil tüketimi artar. Özellikle cihazın sürekli mobil veriye bağlanmaya çalışması veya otamatik olarak 3g ~ 4g arasında sürekli geçiş yapması gibi durumlarsa şarj daha çabuk biter mobilde.

• Aynen öyle

• aydox7 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• A34 aşırı serin çalışıyor. CPU-Z ile oyundan önce ve sonra ısınmasına baktım 9-10 derece oynadı. Exynos 1380'li A35 ve A54 olsaydı baya bi ısınırdı.

17:44'den 19:03'e kadar full ayarlarda Call of Duty Mobile oynadım, hissedilir sıcaklık söz konusu bile olmayacak derecede çok hafif. Tabi havalar da biraz soğudu ama yaz performansıda buna yakındı zaten.

18:29'da CPU hızını %70'e sınırladığımı hatırlayıp, kısıtlamayı kaldırdım ama ısınma konusunda hiçbir şey değişmedi.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Edit: Bu da sabah ki değerler. Telefon doğal olarak buz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 3 Ekim 2024; 8:38:21 >

• Bu da Exynos 1380'li A35'in ısınması. :)
  • Eğer mobil veri (LTE) çekim gücü iyiyse, kıyaslama yaptığınızda Wifi kullanımı çok daha fazla şarjı içiyor hocam.
  • Wifi Arama ve Volte'nin açık olması şarjı etkiliyor mu deneyimleyen var mı?
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt

etkilemez mi hocam etme eyleme. senin bu mesajını okuyunca, matematik soruları aklıma geldi ne günlerdi ya. havuzda iki yerde delik nedeniyle su kaçağı var. delik çapları şu.. havuza da üç yerden şu çapta boru ile su takviyesi yapılıyor. havuzun eni boyu ve derinliği şu, bu havuz kaç saatte dolar kaç saatte de boşalır misali. senin sorunun cevabı bu soru. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• Arkadaşlar selamünaleyküm merhabalar,

Sizce benim batarya iyice rahmetli mi olmuş yoksa normal mi durum? Kullanım şeklimi paylaşayım hemen;

Ekran parlaklığı orta ve alt seviye, karanlık mod açık, yüz tanıma aktif, gece güç tasarrufu açık, internet gerektikçe açılıyor ve hep Mobil veri. Ben bu parça parça gösterme olayını anlamadığım için size danışayım dedim. Bu arada şarj 15w orijinal Samsung. Bataryayı %100-%15 aralığında kullanıyorum.

• arkadaşlar 5-6 ay önce Samsung A34 aldım

şarj aleti almamıştım evdeki şarj aletlerini kullanıyorum

ama yavaş şarj ediyorlar.

Telefon 25w destekliyor acaba ben 30w aşağıdaki ürünü alsam bir sorun yaratır mı?

ne tavsiye edersiniz?

https://www.amazon.com.tr/Spigen-30W-USB-C-Mini-Adapt%C3%B6r/dp/B0DFX1XG68/ref=asc_df_B0DFX1XG68

• Mihmander kullanıcısına yanıt

PD ve PPS destekli olduğu yazıyor açıklamalarında. Yani Süper Hızlı Sarj eder telefonu 25W ile.

• Rahatsız etmeyin moduna alınca karşı taraf aradığında ona ne çalıyor ?
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Sadece sizin cihazınızı bağlayan bir özellik hocam o, karşı taraf aradığında normal şekilde telefon çalıyor arayan tarafa.

• Selamlar a34 için şarj aletim var ancak kablo kısa kalıyor. 1.5 lik kablolu şarj aleti veya sadece kablo öneriniz var mı?
  • Yeni güncelleme gelmiş 273mb
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

Güncelleme sonrası durum nasıl hocam eksiklik, farklılık var mı?

• N3F3S kullanıcısına yanıt
    2.tel olduğundan fark olup olmadığını tam inceleyemedim. Fakat şimdilik sorunla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.