Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

783/2040 çıktı şarjda yaptım. tel gayet iyi günlük kullanımda.

• Aynen aynı şarj cihazı :) Günlük kullanımda bi yavaşlık sezmiyorum. Aida 64 programı ile işlemci çekirdeklerine baktım 6 tanesi 2.0 ghz 2 tanesi 2.6 ghz. Yani olması gereken hızlara çıkıyor telefon.

• Test skorları için herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Bende artık android 14 e geçtim :) android 13 fantezisini sırf şu geekbench skoru yüzünden bitirmek zorunda kaldım. Dedim acaba sorun android 13 le mi alakalı. Neyse artık yazılım çıktıkça yüklerim gider gittiği yere kadar gitsin. Bu arada arayüz kesinlikle akıcı katılıyorum. Ram kullanımı olarak bir fark görmedim.

• Biraz önce yaptığım Geekbench 6 testi.

• Cihazın soğukken normal puanı bu olmalı. Tek çekirdekte benimde aynı puanlar geliyor hiç sorun yok. Ama ne yaparsam yapayım telefonu formatlasam hiç ellemeden bile yapsam 2250 puan hatta altına buz koyuyorum yine 2250 2280 arası bi puan çok garip ya.

Aida 64 uygulamasında çekirdek hızlarım normal görünüyor ama var bi cinslik çözemediğim. Android 13 yada android 14 farketmeden yeni formatlı yada adb kodlarıyla kapalı halde 2250 2280 arası multi core puanım.

Bana cins bi işlemci denk geldi herhalde :)

Sıcakken çok zorladıktan sonra 800 - 2060 civarı oluyor puanlar bu normal. Ama buzun üstünde bile maksimum aldığım puanlar olacak iş değil ya.

Rami boşaltıyorum yapıyorum yine değişmiyor. Telefonda çizik bile yok öyle iyi bakıldı ısınma bile yaşamadım ama herhalde denk gelen işlemci de var bişey. Pes ettim ben de gittiği yere kadar gitsin şimdi bunu servise falan anlatamam.

• Birşey keşfettim

Ekran hz olayını 120 yaparsam geekbench puanım 2040 oluyor

60 hz yaparsam çoklu çekirdek 2280 civarına çıkıyor.

:) 2280 ni ne yapsam geçemedim.

Bu ekran hz olayı bu kadar mı etkiliyor işlemciyi ? Benim telefonda mı bi dandiklik var ya slksflşdkfkfds :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 31 Ağustos 2024; 21:2:25 >
  • brkbskc kullanıcısına yanıt

Ben testleri 120 hz ile yaptım, sonuç 2500 üzeriydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    RAM Plus kapalıyken:
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

RAM Plus açık 8 GB seçiliyken:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende var bi gariplik demek ki belki de pille alakalı. Voltaj değerlerine baktım voltajı veriyor gibi ama. Bi yerlerde var bi sorun. Yazılımsal değil ama kesin. 120 hz yapınca daha da düşüyor telefon inanılmaz ya. Bir daha pili hızlı şarj edeceğim öyle deneyeceğim.

• economist52 kullanıcısına yanıt

Akıllıca denemeye değer. Bi testte bu ram plus olayının bizim sınıftaki telefonlarda işe yaradığını görmüştüm.

• Tüm ram plus seçenekleriyle denedim yok bana mısın demiyor :) Buz var altında telefon 10 derece yok 2300 ü göremiyorum bile. Yapacak birşey yok 9 k lık aletti zaten gittiği kadar gitsin bunu servise anlatana kadar göbeğim çatlar uğraşamam. Yazılım atar verirler bana :)

Herkese tekrardan teşekkür ederim.

• Ram plus hikaye. Daha önceki yaptığım 2 testte ram plus kapalıydı, 120 hz ekran açıktı ama daha yüksek skorlar almıştım.

60 hz ekran ve ram plus + 8gb açıkken aldığım skor bu. Hiç faydası olmadığı gibi skorumu da düşürdü. Tüm testleri yaparken telefon hep aynı koşuldaydı; öncesinde yorulmadı veya soğutulmadı. Sorun yaşayan ve bariz farklı sonuçlar alan arkadaşlar ya telefonun pilini öldürmüş yada telefonda farklı piller kullanıldığı için farklı sonuçlar alınıyor olabilir. Ama kullanışta sıkıntı yoksa dert etmeye gerek yok. Zaten bu test programlarının nasıl işlediği malum. Test programları görece olarak işe yarıyor gibi gözükebilir ama testlere de fazla bel bağlamamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 1 Eylül 2024; 14:38:4 >

• Ram Plus açıkken performans azalıyor anlıyorum. Peki Ram Plus ın açık olması batarya süresini arttırıyor da diyebilir miyiz?

Batarya üzerinde bir etkisi var mı acaba?

• Açtığın test cpu testi ramle çok alakası yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne denersem deneyeyim olmuyor :) pil sağlığım da çok çok iyi çıkıyor. Voltaj değerleri de çok çok normal. En son geliştirici seçeneklerden arka plan sınırını kapalı yaptım. Arka planda tek uygulama bile çalıştırmadan denedim. Boştaki ram 5.1 gb oldu bi anda. Yok hiç bir gelişme yok :) Maksimum 2300 ler çoklu çekirdek. Tekli çekirdek 1055 civarı. Tekli çekirdek çok başarılı sorun yok.

Yazılım orjinal. Güç tasarrufu kapalı. Hatta 60 hz 120 hz denedim. Hatta karanlık mod aydınlık mod denedim. Yok aga olmuyor.

Başına gelen varsa ben beceremedim sorunun ne olduğunu bilginize.

• Pil tüketimini muhtemelen arttırır. Sonuçta boş yere depolamayı kullanacak ve telefonu yoracak.

Nerd olmakta başa bela (iyi anlamda) Normalde bu tarz testleri pek önemsemem ama sizin mesajinızdan sonra, 13 ile 14 arasında fark var mı diye test yapmıştım. Ben de bir sıkıntı yok ama sizin duruma ve diğer arkadaşların aldığı farklı sonuçlara ben de kafayı taktım. Telefonu yorup, şarjdayken bir test daha yapayım. Yine bariz farklı sonuçlarlar almazsam, son çare pili bozucam. :)

• 120 hz ekran, ram plus kapalı, full parlaklık ile grafik kalitesi yüksek ve kare hızı çok yüksek grafik ayarlarında 25 dakika Call of Duty Mobile oynadım, telefonu şarja takıp test yaptım ama beklemediğim bir sonuç çıkmadı. :) Oyunlarda tek çekirdek daha önemli olduğu için, işlemci ısınınca tek çekirdek skorunun biraz düşük çıkması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 5 Eylül 2024; 13:45:53 >

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.