Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncellemeden sonra sorun yaşayan var mı ?

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

Gözlemlediğim herhangi bir sorun yok. Telefon yağ gibi akıyor. Umarım hep böyle gider.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yaptım bende şimdilik sorun gözükmüyor

• Son güncellemeyi dün yükledim. Şimdilik bir sorun yok gibi.

• Ekran durduk yere Akşamları sararıyor. sabah kalkıyorum düzeliyor. Bildiğin nefret ediyorum bu özelliğinden

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Göz rahatlığı kalkanını kapatın soru çözülecektir (?). Deneyin geri bildirimde bulunun bakalım işe yarayacak mı:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaz zaten akiciydi da son guncellemeyle birlikte ekstra bir akicilik gelmis gibi hissettim şahsen. Navigasyon tuşlarında ipucu zorunlu hale gelmis; alt barda ortalanmis tek bir çizgi var, artık bunu eskisi gibi komple yok edemiyoruz. Ancak oyunlardan çıkış için çok daha cafcaflı duruyor bence :) Gayet beğendim. Diğer yandan lens üzerinden goruntudeki noktayi hizlica isaretleyerek aramak da arama odağı açısından pratik. Ayrıca bizi kirpmakla uğraştırmiyor ürün falan ararken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquera -- 23 Ağustos 2024; 3:59:50 >
  • Samsung kendi pillerini kullanıyor sanıyordum ama, A34'lerde iki farklı üreticinin pillerini ağırlıklı olarak kullanılıyor;

1. Dünyanın en büyük pil üreticisi olan Çinli ATL ve CATL'in yan kuruluşu olan "Ningde Amperex Technology Limited"

2. "Navitasys India Private Limited"

Youtube Videolarında gördüğüm piller Çinli ve Hintli pillerdi. Belki Samsung SDI ve Elentec pilleri de kullanılıyor olabilir.

Muhtemelen bizim gibi 3. dünya ülkelerinde Hintli piller tercih ediliyordur. Ayrıca, iki pil üreticisi de 4905 mah diye pillerin üzerine yazmışlar ama Samsung bize 5000 mah diyor. :) Pil ihtiyacınız olursa Çinli olan pili tercih edin. ATL Apple için, CATL ise Tesla ve Toyota gibi bir çok üreticiye pil üretiyor.

• Jasquera kullanıcısına yanıt

Good Lock - One Hand Operation + ile flaş aç, ekran görüntüsü al, sık kullanılan uygulamaları aç gibi özellikleride ekran kaydırmaya ekledim, gayet seri ve pratik çalışıyor. Yanlız, bu Good Lock'un bir çok eklentisini yüklemiştim ama bazı uyumsuzluklar ve seri çalışmamasından dolayı çoğunu kaldırdırmıştım; her yeni güncellemede uyumsuzluklar çıkırıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 24 Ağustos 2024; 17:6:43 >
  • Ben kutusundan çıkardığım günden bu yana akicilik anlaminda sıkıntı görmedim. Bir önceki ana güncelleme ile sadece belli başlı özellikler geldi. Fark hissetmemistim. Ama bu guncelleme bazi oyunlardaki uyumsal durumlara parantez açmış gibi geldi telefonla bazi uygulamalar arasinda. Yoksa bariz bir fark da yok aslinda.

Sizdeki görüntü bir önceki sürüme ait hocam. Ben yeni güncellemeden bahsettim. Artık o sayfa öyle görünmüyor. Dikkat ederseniz yan yana duruyor tus ve navigasyon kısmı artık menüde
    Çizgi de kaldirilmiyor. Şöyle göstereyim;

Düzeltme için teşekkürler. Ben en son 5 gün önce güncelleme yapmıştım, otomatik indirmede kapalıydı. Şuan telefonu güncelledim, sizin dediginiz gibi oldu. Yanlız, bende asistan ile ilgili bölüm çıkmadı. 🤔

Edit: "varsayılan dijital asistan uygulaması" kısmından bixby seçince asistan ile ilgili bölüm açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 24 Ağustos 2024; 17:39:25 >

• Ne demek rica ederim. Fakat asistan özelliğinin çıkmaması enteresan olmuş. Yeniden başlatmayı dener misiniz hocam?

• Ben de ki en güncel sürüm bu.

• Aynısı hocam. Şimdi karşılaştırdım güncel sürüme gelmişsiniz zaten. Güncellemeden sonra bir parti de siz yeniden başlatıp bir kontrol sağlayabilirseniz son çare aklıma bu geliyor şu an çok bir alakası da oldugunu düşünmesem de neden görünmüyor hakikaten anlamadım. Belki biri çözer burada durumu görünce.

Edit: Yeniden başlatıldığında da görünmüyorsa aklıma denenecek başka bir yöntem gelmiyor hocam şimdilik. Ben de bir araştırayım, bulursam size ulaşırım mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquera -- 24 Ağustos 2024; 17:18:5 >

Çok teşekkürler hocam, zaten çok yardımcı oldunuz. Benim için asistanın önemi yok ama çıkmamış olması garip diye paylaşmıştım.

• Rica ederim hocam ne demek. Açıkçası ben de kullanmıyorum :)

Çözülmesine çok sevindim. Bir yerden açılacaktı o mutlaka da illa ugrastiracak işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquera -- 24 Ağustos 2024; 18:31:18 >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.