Ses odağı ne işe yarıyor? |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (175. sayfa)
-
-
BAzıları doyumsuz oluyor. 10k lık telefonda 5000nit parlaklık bekliyor işte.
-
Bimden al dene olmadı iade edersin.
-
Operatörünüzün çekim gücü ile alakalı olabilir.
-
Güncelleme geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google play güncellemesi ve güvenlik güncellemesi geldi .
-
Dostlar bu sorunun sebebini biliyorum. Telefon güneş ışığı gibi aşırı aydınlık ortamdayken sadece parlaklığı arttırmakla kalmıyor ekrandaki renk ayarını da değişiyor, "açıklık(brightness)"ı arttırıyor. Bu aslında eskiden beri yapılan bir şey, dışarıda görünürlüğü bayağı arttırıyor. Ama güncellemelerden birinde saçmalamaya başladı bu olay. Eğer güneş ışığı görürse telefon, sonra kapalı mekana dönseniz bile parlaklık düşse de bu renk ayarı düzelmeyebiliyor. Ben de fark ettim bunu, kendiliğinden düzeliyor sonra. Son güncellemeden sonra bu sorunu aşmış olabilirler.
-
Hem hafıza kartı hem usb bellek takıyorum sorunsuz kullanıyorum kullandığınız bellekleri bir kontrol edin. Xiaomi'den geçtim oneui hyperos'u 5'e falan katlar kusura bakmasın kimse parasıyla aldığım telefonda sistemde reklam göstermesi bile tartışmasız alınmaması için yeterli bir sebep. Ne titreme ne aksırma tekleme hiçbir şey olmadan kullanıyorum ve verdiğim 10k paranın her zerresine değdiğini düşünüyorum. Telefonun tek eksisi kamera o da bu fiyata bu kadar anca.
-
Son zamanlarda hiç yaşamadığım bir problemi yaşamaya başladım, ekran parlaklığı ne kadar arttırsamda %50 geçmiyor, sonradan düzeliyor bazen, bu sorunu yaşayan var mı?
Telefondan soğudum bu sorunu araştırırken Samsung başka modellerinde de olduğunu gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteroads -- 10 Ağustos 2024; 17:55:8 >
Telefonun sıcaklığı ne durumdaydı hiç denk gelmedim ama telefon sıcakken veya başka bazı durumlarda amoled panellerde koruma için yapabildiğini duymuştum.
-
Evet telefon sıcakken oluyor genelde ama oyunda oynamıyorum webde gezinince bile yapabiliyor
Cihazı ısınan arkadaşlar şunları bir deneyin derim a34 kullanıyorken kullanıyordum
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159254227
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle çok doğru bı ara telefonu kapatıp açmadan duzelmiyordu şimdi ise kilit ekranında güneş görmezse düzeliyor, bu telefondan önce mi9t kullaniyordum a34 de olan sıkıntıların hiç birini yaşamadım çift uygulama özellikleri çok iyiydi arıyorum kendisini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android 13 te böyle bir sorun yok arkadaşlar. Güneş altında ve karanlık ortam geçişlerinde sorun yok.
-
iki ucu da type c olan örgü kablo bakıyorum. ne tavsiye edersiniz.
Ugreen yada baseus
araçta bunu kullanıyorum.
amazonUGREEN USB C auf USB C Kablo 60W PD 2.0, PPS USB-C Ladekabel iPhone 15 Pro Max ile uyumlu Galaxy S23 S22 S21 A54 A34 A14 MacBook Air M2 iPad Pro 12.9 iPad Air 5/Mini 6, Pixel 7 Pro usw. (1M)https://www.amazon.com.tr/dp/B07PLSDPYN -
https://r2.community.samsung.com/t5/Di%C4%9Fer/Samsung-Galaxy-cihazlarda-yer-alan-SES-ODA%C4%9EI-%C3%B6zelli%C4%9Fi-nedir-ve/td-p/16518192
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X