Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, telefona usb bellek taktığımda bir okuyor bir okumuyor. Usb yi kendi kendine kapatıyor. Başka telefonda sıkıntı yok. Ne yapmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj yerini değiştirmek ne kadar tutar sizce? Garanti var ama çok uzun sürüyor tel in gelmesi.

• Telefonu One ui 6.1'e guncelleyebilmem için 6.0'a mı güncellemem gerekiyor ilk önce? Benden başka herkese one ui 6.1 gelmiş bir bana gelmedi galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Inspiredd I kullanıcısına yanıt

Evet hocam ancak odin ile direk 6.1 yukleyebilirsin

• Cihazdan Memnunum Ama tek olumsuz tarafı kesinlikle şu mevsimde Dışarıda göremiyorum. Işık son ayarda. Yolda navigasyonu kurdum göremediğim için yanlış yönlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 3 Ağustos 2024; 15:7:25 >
  • Cihaz kamera hariç iyi

• 1 buçuk senenin ardından cihazımı vatan buyback kampanyasıyla sattım. Cihazda performans olarak hiçbir sıkıntı yaşamamıştım fakat kamerası ve güneş altında ekranı tam bir hayal kırıklığı olmuştu benim için. Forumda paylaşmıştım daha önce cihazım zaten kaza geçirdiğim için kavisli bir hal almıştı. A34 fiyatında o kadar iyi performans verecek başka bir cihaz bulunabileceğini düşünmüyorum. Kamerayla işim yok diyenin alabileceği mantıklı bir cihaz.

• A34 için Temmuz güvenlik güncellemesi avrupada bazı ülkeler için dağıtıma başlanmış. Güncellemenin 50'den fazla güvenlik açığını kapattığı söyleniyor. Kısa sürede ülkemizde de indirilebilir hale gelecektir.

• BorazanPower kullanıcısına yanıt

Ne kadar saydı cihazınza Vatan ? Bir de ne aldınız ?

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Cihaz 4mm.ye yakın bükülmüştü ve bataryası bu yüzden hafiften şişkinleşmeye başlamıştı. 3800 e saydılar, yerine S23 FE aldım.

Hayırlı olsun. S23 fe benim de aklımda ama pil konusunda aşırı başarısız bulunuyor cihaz, o yüzden yd s23 ultra veya s23 ultra düşünüyorum. Aslında A55 kullananlar da memnun, belki A55 de alabilirim her an. Benim A34 128gb 8 aylık cihaz. Hiçbir sıkıntısı yok, hep kılıf ile kullandığım için kozmetik olarak da çok iyi sayılır. Acaba benim cihaza takasda ne fiyat veririler ?

Allah sabır versin.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Niye Allah sabir versin ki? Bir haftadır kullanıyorum çok memnunum. Kamerası, bataryası - özellikle gün geçtikte daha iyiye gidiyor-, hızı ekran kalitesi.. Bunlar için sabıra ihtiyaç duymam.
    Daha iyilerini sizlere nasip olsun diyelim :)

İlk çıktığı günden beri S23 FE kullanıcıyım.

Hatta 3 tane aldım. Kendime, eşime ve kardeşime.

5 para etmez bir telefon. Elden çıkarmak için diğer markalardan piyasaya düzgün model gelmesini bekliyorum.

Şuan ki fiyatı ile rakipsiz.

Telefonun tek eksi yanı batarya koymayı unutmuşlar.

• A55'e geçme niyetim var benimde.

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

bende de hafıza kartı takınca aynısı oldu çıkardım mecbur, xiaomı kullanıyordum uzun süredir, samsung yazılım vs daha iyi dediler aldık ama pişman oldum nesi iyi anlamadım ekran uyanırken titriyor, böyle hatalar veriyor

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.