< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (172. sayfa)
-
-
Güncelleme sonrası aramalarda ki ses odağı kayboldu. Bir ayar falan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapsam çözemedim wifi deyken bildirimler geliyor mobil veriye geçince bildirim gelmiyor son 2 günüdr durup dururken oldu.
Hat tt güvenli internet kapalı. ( Bazıları güvenli internetten açıkken gelmez demiş)
-
aramada bildirim panelini aşağı çektiğinizde seçebiliyorsunuz.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A54-One-UI-6-1-Sonrasi-Ses-odagi-gitti/td-p/16165436?lightbox-message-images-16165554=4420555i5791F5DF256A6E55
-
Teşekkürler.
Nem uyarısının nemle ilgisi olmayabiliyor. şarj ünitesi / bağlantısı kaynaklı da olabiliyor. Pc den şarj ederken bir kaç kez denk geldi.
-
Uyarıyı görmezden gelme veya şarja devam et gibi yazılımsal seçeneklerin olmaması kabul edilemez bence hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Temmuz 2024; 22:46:25 >
Google gemine gelmiş galiba asistanı çalıştırınca gördüm . Telefon beni sinir ediyo artık nem ve toz hatası her gün geliyo ve cepde kendiliğinden açılma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef öyle. Bağlantıyı kesseniz de cihazı yeniden başlatana kadar uyarı devam ediyor.
-
Sabah uhd30 ayarında video çekerken çekimin 2. dakikasında telefon birden anasayfaya attı kendini.Galeriye baktım ortada kayıt yok, hiçbirşey kaydetmemiş.Kamera ayarlarını fabrika ayarlarına döndürdüm.
Yani önemli bir anı kaydediyor olsak ayvayı yedik.
-
Kamera kalitesi gerçekten kötü 😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende 8-128 a34 var yaklaşık 8 aydır kullanıyorum,android 13- one ui 5.1 de bile ufak tefek takılmalar oluyordu arada ancak bu oneui 6 ve 6.1 den sonra özellikle son güncellemelerde cihaz aşırı takılıyor bazen donuyor kitleniyor ne yapabilirim hard reset atmak şuan bana zor geliyor baya bi önemli dosya yedeği almam lazım hard reset tek çözümmüdür birde son olarak tek benmi yaşıyorum bu sorunu varmı benim gibi olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük güncellemelerden sonra hard reset yapmak en mantıklısı. Telefon genel olarak herşeyi yedekliyor zaten. Hele bir de google photos kullanıyorsan çektiğin resimler bile güvende olur.
-
Samfw üzerinden uygun android 13 dosyasını indirip geri dönsem garanti dışı kalma gibi bir sorun olur mu? Bir de hangi sürümü önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 21 Temmuz 2024; 11:4:39 > -
Knox sürümü değişmediği sürece dönebilirsiniz sanırım bir sorun olmaz. Knox sürümü değişmiş ise A14 ile, yüklemenize izin vermez bootloader.
-
Anladım acaba bu sürümün değişip değişmediğini nasıl öğrenebiliriz bilginiz var mı?
-
Telefon uygulamasına girip *#1234# a basın. Siyah bir ekran çıkacak.
AP: A346EXXS7CXE2 gibi numaralar yazacak burada bakman gereken numara en sağdan sola doğru 5. numara.
AP: A346EXXS7CXE2 7 referans alacağın numara olacak. İndireceğin android sürümü numarasında da yine aynı en sağdan 5. numaraya bakacaksın. Sendeki numaranın altı olmaması lazım.
Örnekteki gibi minimum 7 olmalı yani.
Uyan bir A13 sürümü varsa eğer şanslısın sorunsuz yüklenir Odin ile ya da Samfw tool ile. Ama numara sendekinden düşük ise sorunlar oluşabilir özellikle Knox ile ve bootloader ile. Telefon bootloop'a girebilir.
Eğer çok bilginiz yoksa yapmayın öyle kalsın.
Bir sorun mu var A14 ile?
-
Çok teşekkür ederim. Aslında hiçbir sorun yok bazı arkadaşlar a13 çok daha iyi çalıştığını belirtmiş. Ben direkt 14 ile kullanmaya başladım o yüzden bi merak ettim sadece
Sanırım eski sürümlerinin hepsinde numara daha düşük kalıyor. Benim telefonum için şu an 7. İstesek de deneyemiyormuşuz :)
https://samfw.com/firmware/SM-A346E/TUR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 21 Temmuz 2024; 13:32:40 > -
O zaman hiç denemeyin bile. Dertsiz başınıza dert almayın.
Kişisel deneyimim A14 ile A13 arasında performans olarak hiç fark yok. Benim kişisel deneyimim pil bi tık daha iyi gidiyor A14 ile. Çok fazla değil ama deneyimlerimde yarım saat kadar fazla ekran süresi aldım hep.
Saygılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X