< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (170. sayfa)
-
-
Bi telefonun pil değişimi sonrası görmüştüm teknoloji farkı olabilir dogrudur ama hatırlamıyorum şimdi zamanını 2 seneyi geçmemiştir. Zaten bunu görmeden önce de hep böyle kullanıyordum. Sonuç olarak aldığım her telefonda en az 4-5 sene tam performans pili kullandım. Hatta note 3 telefon vardı 1 ay once anakart bozuldu pili hala 3 saat civarı ekran süresi veriyordu. 10 senelik telefondu.
Genelde pili tamamen boşaltmak zararlı deniyor. Ben ayda bir kez kalibre olması için %0 yaparım o kadar. %10-20 de şarja koyarım %100 de çıkarırım. %80 olayı dogru bıle olsa fark edecegı en fazla 5 6 aydır. Telefonun bile 5 sene gideceği mechul.
Aslında biri telefonu 5 sene falan kullanmayacaksa 1 - 2 senede bir telefon değiştiriyorsa çokta bi esprisi yok bu pili koruma durumlarının. Dünyanın bin bir türlü hali var %20 şarjı feda etmenin alemi yok.
Batarya için en büyük zarar şarj sırasında ki yüksek sıcaklıktır yaz aylarında özellikle buna dikkat edilmeli. Mümkünse hızlı şarj yaz aylarında kullanılmamalı. Pil için %85 sonrası dolumdan çok hızlı şarj sırasındaki sıcaklık zarar veriyor.
Zaman sorunu yoksa hızlı şarjı kullanmanın alemi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 16 Haziran 2024; 17:57:3 >
-
Yazılım güncellemesi geldi, muhtemelen güvenlik güncellemesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler merhaba. VoLTE açıkken (HD+) sesli görüşme yaparken ahize sesini en üst seviyeye getirseniz bile ses bana kulağım için yetersiz gibi geliyor. Samsung uzun yıllardır bunu yazılımla limitliyordu. Yine aynı şey olabilir. Telefon One UI 5.1 bu arada. Ahize sesinin yetersizliği anlamında şikayeti olan arkadaş var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Haziran 2024; 19:31:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kısmaya yer arıyorum açıkçası 2 kulakta da denediniz mi bazen kulak tıkanabiliyor su kaçıyor vs. Genelde en kısıkta kullanıyorum ev içindeyken dışarıda ise ortalarda sayılır. Android 13 benim de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 20 Haziran 2024; 8:53:57 > -
Geçen yaz sıfır aldım ben kutudan çıkardığım an güncellemeye kapattım. hala kutudan çıkardığım ilk günkü gibi kullanıyorum. güncellemek falan yani bu işlerle niye uğraşıyorlar anlamış değilim buradakileri. Ne demiş Japonlar bir şey doğru çalışıyorsa dokunmayacaksın ))
Arkadaşlar kutudan çıkan şarj kablosu koptu. Samsung 25w adaptörüm var. Type c to type c kablo almak istiyorum. Orjinali çok pahalı. Ugreen baseus gibi bilinen aynı zamanda süper hızlı şarjı destekleyecek kablo önerisi olan var mı?
Kullanıp da memnun olan?
Ben tam tersi kısıyorum hocam. Yoksa çevremdekiler konuşmayı duyuyor çok rahat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
UGREEN USB C auf USB C Kablo 60W PD 2.0, PPS USB-C Ladekabel iPhone 15 Pro Max ile uyumlu Galaxy S23 S22 S21 A54 A34 A14 MacBook Air M2 iPad Pro 12.9 iPad Air 5/Mini 6, Pixel 7 Pro usw. (1M)
amzn.euUGREEN USB C auf USB C Kablo 60W PD 2.0, PPS USB-C Ladekabel iPhone 15 Pro Max ile uyumlu Galaxy S23 S22 S21 A54 A34 A14 MacBook Air M2 iPad Pro 12.9 iPad Air 5/Mini 6, Pixel 7 Pro usw. (1M) : Amazon.com.tr: Bilgisayarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07PLSDPYN?ref=cm_sw_r_apan_dp_SZR74S7XX4W84H1M2PDK&ref_=cm_sw_r_apan_dp_SZR74S7XX4W84H1M2PDK&social_share=cm_sw_r_apan_dp_SZR74S7XX4W84H1M2PDK&starsLeft=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bana tek gına gelen şarjı. 1 saat 50 dk geçmek bilmiyor % 0-100 için. Daraldım valla he.
-
Değerleriniz iyi bence. Çok iyi ekran süresi almışsınız.
-
Bence de, 6-7 saat dolayında, bu civarda ekran süresi gayet iyi, hele hele cihaz pili biraz yaşlanmışsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Haziran 2024; 14:40:44 >
Daha ne olsun .
İyi o zaman bi ara 9-10 saat falan goruyodum
Kullanım alışkanlıkları, wi-fi mobil data, havanın sıcaklığı gibi herşey etkiliyor telefonun bataryasını. Süreler iyi, endişelenmenize gerek yok.
-
Telefon konuşması sırasında aşırı bir ısınma oluyor ahize bölgesinde. Wifi araması açıkken böyle olmuyor başına böyle bir şey gelen var mı? Sanki oyun oynamışım gibi ısınıyor telefon ne saçma iştir ya
-
Hic boyle.bi durumla.karsilasmadim.
Son güncellemeden sonra telefon biraz ısınmaya başladı sanırım sizlerde nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X