Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende degisen bi durum yok. Cok yogun kullanmiyorum ama belkide ondandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda 149 TL. Hızlı şarj da destekliyor.
    amazon
    Baseus Cafule, 20 W 3.0 A USB-C & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarımı Kablosu, 1 Metre, Kırmızı - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Cafule-Type-C-charge-CATKLF-H91/dp/B0144AE0PM?th=1&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 30 Haziran 2024; 15:18:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda telefonu cebimde sürekli uyanmış şekilde buluyorum. Üstelik şu "yanlışlıkla dokunma koruması " falan da aktif. Guncellemeden sonra oldu sanırım. Cebimde kamera aciliyor, numara tusluyor falan. Çıldırttı iyice. Var mı bunu yaşayan?

• girizgah kullanıcısına yanıt

Android 13 te de aynı sekılde.

kilit ekranında ki saati iyice küçülttüm oluşan nemden sanırım ona uzun süre basıyor cepte ve widgetleri falan açıyor.

Kilit ekranı ayarlarında düzenlemek için basılı tutun tikini kaldırdım. Şimdilik sorun yok

Artan sıcaklık sonrası cepte çok nemli ortam oluyor sapıtıyor garip şekilde yanlışlıkla dokunma koruması acık halbukı.

• myctapha kullanıcısına yanıt

Android 13 te ılık en fazla. Oyun oynamıyorum günlük kullanım ama 5 6 saat twitter var içinde.

• Mi 11T nin ekranı arızlanınca tekrardan A34 e döndüm bir süreliğine

Muhtemelen daha önce sorulmuştur.

A34 de güç tasarruf modunda ike nasıl ekranı 120 hz kullanabiliriz ??? (Android 14, oneui 6 )

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Tasarruf modunda 120 hz çalışmıyor diye biliyorum.

• girizgah kullanıcısına yanıt

2 ay önce falan yaşamıştım deli etmişti beni bugün yine yaptı ruh hastası. Bir de giderek artıyor 2 3 saat bloke ediyor telefonu resmen rezillik. Stabil olsun saçma sapan işlerle uğraşmayalım diye Samsung aldık işe bak. Tamam işlemci kamera vs uçsun kaçsın beklemiyoruz ama yazılımı bari iyi diye aldık abi. Evet nadiren oluyor ama insanı çok zor durumda bırakıyor bu hata.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Android 13 te de aynı şekilde oluyor cepte nem artınca daha çok oluyor. Çözümü aod kapadım, kilit ekranında ki saati dijital yaptım ve boyutunu çok küçülttüm, birde kilit ekran ayarında uzun basma gibi bi ayar vardı adını hatırlamıyorum onun tiki kaldırdım çözüldü

• brkbskc kullanıcısına yanıt

Maalesef dediklerinizi yapmıştım zaten, henüz işe yaramıyor:(

• Dışarı gündüz ortamı ve Güneş altındaki ekran performansı iyi değil.

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Emin misin bundan ? Yapmayın etmeyin lütfen nasıl iyi değil ?

1000 nit dediğin parlaklık bi kaç yıl öncesinin amiral gemisi ekran parlaklığı.

s21 fe ile aynı ekranın parlaklığı.

Bir gün bile zorlanmadım ekranda

Ki gündüz bile karanlık mod kullanıyorum ona rağmen yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 10 Temmuz 2024; 10:18:4 >

Bende gayet memnunum. Dışarı çıkınca bişey oluyor nedense.

Şimdilik kesti bakalım ama devamlı olursa çekilecek çile değil yani Allah korusun kaza bela hastalık olsa şaka gibi iş cepte telefon var kimseyi aratmıyor

• Arkadaşlar merhaba. Yeni yakın yani şu 3-5 gün içinde cihaza güncelleme geldi mi? Dün güncelleme var diye tıkladım ama emin olamadım. Kurdu gitti ondan sonra. Bakıyorum en son güncelleme 8 haziran da yapılmış gösteriyor telefon. Şüphelendim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 12 Temmuz 2024; 14:13:50 >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Dün aynı durumu bende yaşadım. Güncelleme var yazıyordu, yükle dedim yükledi, ne yükledi ne yaptı bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nem algılandı sorunu yaşayan var mı? Su deymedi ama bu hatayı veriyor,şarj olmuyor.

• coolman33 C kullanıcısına yanıt
    Hava aşırı nemli olunca yapabilir normal. Geçmiyorsa, pamuklu bir havluya sarmalayıp bir süre (6-8 saat) bekletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 12 Temmuz 2024; 19:57:14 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Nem ne demek ,solungaçlarımız çıktı 😂 USB ön belleği temizleyip pirinçe yatırdım şimdi.

• coolman33 C kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.