Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hard reset deneyebilirsiniz
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Hard reset ilk etapta deneyeceğim ancak düzelmemesi halinde garantiye göndersem bunu nasıl ispatlayabilirim çünkü muhtemelen yeni yazılım kuruldu cart curt diyerek geri yollayacaklar klasik garanti yalanları

• HalilKse16 H kullanıcısına yanıt
    Bende 7 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok havalarda sıcak resetlerden iyi olur
  • macotti kullanıcısına yanıt

Hocam havanın sıcaklığıyla alakası yok ben kış memleketinde yaşıyorum 15-20 güne kadar sıcak havada yoktu yine kasıyordu belki ısınması havayla alakalıdır eyvallah ama kasması hiç normal değil.Telefonu yeniden başlatıyorum 5dk kendine gelemiyor sabah uyanıp ilk elime aldığımda ekran kasarak açılıyor parmak izi efekti kasıyor saçma sapan bi hâl aldı en sonunda Thh lik olcaz gibi

• Resetle bakalım ne olacak görelim👍
  • One UI 6.1 Güncelleştirmesinden sonra kasma sorunları başlamış, klavyede bazen yazarken saçma şekilde sesli asistanın nedensizce açılmasına ve yazmama engel olması sağlanmış, lanetli bir telefon diyebilirim şu an için... Telefonu daha 2024 Ocak ayında edindim, ilk geldiğinde jet gibi hızlıydı, en ufak bir kasma bile yoktu. Eski hızına döndürecek bir hotfix ne zaman atarlar telefona?

• Bu arada Samsung Galaxy A34 5G kullanıcılarına kullandığım temayı önermek istiyorum ve bu telefona çok yakışıyor: Temanın adı Galaxy Themes "Black" teması. Dilerseniz daha da süslü olan "Stars Galaxy" temasını da kullanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, telefon için Internet Speed Meter Lite uygulamasını da öneririm. Telefonda yavaşlama yapmayacak kadar oldukça hafiftir. Download ve Upload yaptığınız zaman, MB/s cinsinden hızınızı sol üst köşeden görebilirsiniz. Aynı zamanda, aylık Download ve Upload toplam kaç MB veya GB kullanım yaptığınızı görüntüleyedebilirsiniz. Hem WiFi için, hemde Mobil İnternet için çalışmaktadır.

Saygılarımla.

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Internet Speed Meter Lite efsanedir. Lollipop 5 yüklü S4 cihazımdan beri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim ben de.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ben de Samsung Galaxy S8 (2017) yılından beri kullanıyorum. Şu anda ise A34 sahibiyim.

• Bu telefonun yeniden şebekeye bağlanma sorunu var.
    Metroya girip çıktınız. Dışarıda 10 saat şekebe bağlantısı olmadan gezebilirsiniz. Yeniden bağlanamıyor ancak yeniden başlatmanız lazım.
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Bunlar giriş-orta segment cihazlar. Bunları çıktığı sürümle kullanmak lazım.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Bu cihazları yavaşlatacak güncellemeler getirmesinler o zaman.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Cihazdaki hiçbir veriyi uygulamaları silmeden Android 13 sürümüne geri döndürme şansım var mı bir şekilde?

• Samsung Galaxy A34'teki kasma sorunu sebebiyle herkes Samsung desteğe şikâyetini dile getirsin. Hotfix atsınlar, kutusundan ilk çıktığı kadar hızlı olur o zaman.
  • Geldiğinde android 13 ün son güncellemesini almıştım o kadar. Sonra abd kodları ile güncellemeyi kaldırmıştım telefondan. 8 9 aydır android 13 son sürümü ile kullanıyorum

Kasma yok

Takılma sıfır hatta -1 :)

Isınma yok ( twitterda 4 5 saat kesintisiz kullanıyorum ılınma var sadece)

Ekran sürem 12 saat civarı

Boşta ram 4,6 ile 5,2 gb arası değişiyor

Her telefonumda güncellemeleri eksiksiz yapardım ilk kez ve inatla (burada da hep söyledim) geldiği sürümle kullanacağım gerekirse 3 4 yıl.

Güvenlik güncelleştirmesi kısmında telefonumda en yabancı uygulamalar whatsapp instagram twitter :) günlük kullanıcıyım zaten. Güvenlik güncellemelerini aramıyorum. Zaten öyle bir mantıkla yaşarsak elinde s9 plus s10 alanlar bankacılık dahil hiç birşeye güvenle giremesin o zaman en son 1.5 sene falan olmuştur güvenlik güncellemesi aldıkları.

A34 android 13 ile baya seri telefon. Günlük uygulama açılışlarında s23 s24 le kapışır. Oyun açılışlarında tabiki biraz daha yavaş ama günlük kullanımda fotoğraf dışında bi fark görmek çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 16 Haziran 2024; 10:17:36 >

• brkbskc kullanıcısına yanıt
    %85 ile %20 arasında pili kullanmak lazım.
  • aydox7 A kullanıcısına yanıt

%100 ile %10 arası kullanıyorum

Her telefonumu öyle kullandım

Poco x3 nfc 4. senesinde hala 10 saat ekran süresi veriyor :) Hatta 35w güçle şarj ediyor telefonu hızlı şarj yani. Pillerin kendisinin üstünde yazıyor kısa sarj etmeyın dıye su %80 %85 olayını çözemedim ya. Hadi dolum sayısını hesaplıyor pil dicem de. Ayda bir kez %0 yapıyorum hatta. Doğru yada yanlış bir çok telefonum oldu amiral gemisinden tutun orta sınıfa kadar hiç öyle 80 85 şarj konularına girmedim benden çok telefonun üzerine titreyen çok arkadasım 2. senede pillik oldu servislik oldu :)

Acıkcası bana ne derlerse ben tersini yapıyorum artık ne yazılım guncellerım ne %80 85 degerlerını kullanırım :)

• Hala alınabilir mi bu telefon fikriniz nedir?
  • aysungfb A kullanıcısına yanıt
    Alınır tabi ki sorunsuz cihaz.
  • aysungfb A kullanıcısına yanıt
    Ben Nisan ayında aldım memnunum. Tavsiye edebilirim. Yeter ki güncelleme yapma. 😃
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.