Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.672
Cevap
147
Favori
274.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şarja takınca hızlı şarj açıksa baya ısınıyor bir süre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Nisan 2024 tarihinden beri kullanıyorum. Kullandığım model 8 GB RAM, 256 GB hafızası olan siyah renkli. %100 - %2 şarj aralığında 13 saat 9 dakika ekran süresi aldım. Telefonu 60hz tazeleme hızıyla kullanıyorum. Sürekli olarak güç tasarrufu modu ve karanlık mod açık. Genellikle orta seviye parlaklıkla sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum.
    Telefonun 85 GB hafızası dolu olmakla beraber 64 GB'lık hafıza kartıda kullanıyorum. Hafıza kartın 27 GB'lık kısmı dolu. Telefon yazla beraber biraz ısınmaya başladı. Çok rahatsız etmese de ısınıyor. Telefonu tavsiye edebilirim. Keşke biraz ufak olsaymış.

Telefonun güncelliği: Android 14, One ui 6.0, Google play sistem güncellemesi 1 Mayıs 2024, Android güvenlik yaması 1 Ocak 2024.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Android 13 teyim biliniyor artık öyle de kullanacağım.

Buralar dün 35 dereceden fazlaydı

2 3 saat kesintisiz twitter kullandım telefonda hafif bir ılınma vardı o kadar

Yaz performansı bu şekilde oyun zaten oynamıyorum çok çok yeterli soğutması android 13 te

• bugün güvenlik güncellemesi geldi.

• brkbskc kullanıcısına yanıt
    Benimki cayır cayır yanıyor kullanmasam bile hava 39 derece ama yinede bu kadar ısınmamalı genelde 42 derece görünüyor hatta telefonun ısısı

• 03mahmutcan 0 kullanıcısına yanıt
    Dışarısının 39 derece olduğu bir durumda Eğer siz de dışarıdaysanız telefonun 42 ile 43 derece olması çok normal

• Samsung aylık listeye mi aldı ne yaptı bu telefonu ayda bir güvenlik güncellemesi gelmeye başladı 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Evin içinde de ısınıyo arka planda çalışan uygulama tarzı bişey de yok

• Yeni güncellemeyi yükledim. Şimdilik bir sorun yok.

• Benim cihazda son bir haftadir isinmaya basladi.

• 03mahmutcan 0 kullanıcısına yanıt

Söylediğim gibi android 13 teyim herhangi bir ısınma durumu yaşamadım havalar da malum zaten çok sıcak ama sıfır sorun. Ne şarjda ne kullanımda sorun yaşamadım.

Bazen 5 6 saat elimden düşmüyor twitter da geziyorum ılınma var sadece

• Isınmadan çok benım merak ettıgım burn screen koruması android 13 te vardı. Sonra uı 6 ıle yok dendı dedıkodular oyleydı

6.1 ıle gerı geldı mı acaba en onemlısı bu aslında.

• brkbskc kullanıcısına yanıt

var gözüküyor. 2. cevapta nasıl test edileceği yazmış. denedim aynı şekilde yer değiştirme var.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]reddit
    From the oneui community on Reddit: One UI 6.1 brings back Burn-In protection feature!
    https://www.reddit.com/r/oneui/comments/1bq7v76/one_ui_61_brings_back_burnin_protection_feature

• 3 gündür telefon Kasım Kasım kasılıyor anlamadim gitti.Sicak da değil bir yavaşlık var

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmamak lazım bunlar hep kapitalist firmalar.

• Ana güncellemelerden sonra sıfırlayın telefonunuzu uygulama cache dosyaları vs eski sistemde kalıyor takılmaya çökmeye falan başlıyor. İlk 6.1'e geçtiğimde twitterda falan inanılmaz takılıyordu sıfırladım sorun yok şuan hala ilk günkü gibi akıyor.

• aydox7 A kullanıcısına yanıt

Telefon firmasına gelinceye kadar uygulama yazanlar yetiyor zaten.

Adam geçen yıl 1mb verdiği uygulama şuan 100mb depoladığı 2gb. Bunun gibi 10 uygulama olsa telefonunda yetiyor zaten.

• Whatsap tan mesaj gelince, bazen bildirim sesi geliyor bazen ses gelmiyor. Varmı bu sorunu yaşayan.

• hakan2200 kullanıcısına yanıt
    Valla mi9 kullanırken vardı bu problem ondan diyordum a34 dede arada denk geliyorum bi çözüm bulamadım bulan varsa iyi olur..

• Arkadaşlar,8-128 a34 ü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum oneu 5.1 de takılmalar çok nadiren oluyordu güncellemeyle geçer dedim takmadım ancak 6.1 e geldiğimizde sürekli takılıyor,kasıyor animasyonlar berbat bi halde,bununla birlikte eskiden oyun oynarken bile ısındığını hissetmediğim cihaz şimdi normal kullanımda bile sıcak,hard reset atsam çözüm olurmu yada başka napabilirim vergisiz cihaz kapsamında aldığım için satma şansımda yok.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.