Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Arseyus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet dediğiniz gibi bulaşmaya hiç gerek yok. Sorunsuz kullanıyorum zaten. Tekrar teşekkür ediyorum, iyi günler.

• Kamera koruyucu kapak kullanan var mı
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Konu güncelliği açısından buraya yazıyorum. Samsung A35 5g cihazımda dünden beri Google asistan çalışmıyor. Tüm ayarları denedim fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım fakat sorun devam ediyor. Whatsapptan falan ses gönderince sesim gitmiyor. Neden olur acaba?

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

Whatsapptan da ses gitmiyorsa mikrofonda bir sorun olmasın? Bir de kulaklık takıp deneyin isterseniz

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Normal video çekerken ses geliyor, düne kadar WhatsApptanda ses gidiyordu ama dün ne olduysa gitmemeye başladı. Ayrıca Google assistantda çalışmıyor. Dün fabrika ayarlarına döndürdüm ama hala sorun devam ediyor. Telefonla konuşurken de sorun yok.

İlginç gerçekten, sizin için denedim asistan çalışıyor bende. Bir bilen çıkar belki

Teşekkür ederim hocam, çözemezsem ürünü artık iade edeceğim. Denemediğim şey kalmadı çünkü.

Talihsiz bir durum olmuş umarım en kısa zamanda çözersiniz

Teşekkür ederim hocam. Umarım.

• Ne yapıyorsunuz a34 'lüler

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Telefonun genel bir sorunu yok. Stabil düzgün şekilde çalışıyor. Kimsenin mesaj atmaması normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    🤣👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran parlaklığıyla ilgili sorun yaşayan var mı ? Ekranda fazla bir beyaz ışık söz konusu. Parlaklığı sıfıra çekmeme rağmen sorun var.

• Jzecs kullanıcısına yanıt

Ekran modu canlıda olabilir mi? Öyle ise doğal modu deneyebilirsiniz.

• 8 Ay oldu alalı. And 14 teyim. Su ana kadar bi prpblem yasamadim. Boyle devam

• yuksek kullanıcısına yanıt
    Canlı/Doğal mod farketmeksizin parlak bir ekran vardı. Cihazı yeniden başlatınca sorun çözüldü.

• Jzecs kullanıcısına yanıt
    Benim farkettiğime göre de ekran baya cansız ve donuk hocam. Yedek cihaz olarak kenarda tuttuğum bir telefon olduğu için ayarları da kurcalamadım hiç gerçi. Default olarak cansız/donuk renk ayarıyla mı geliyor yoksa?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bende pek ayarları kurcalamadım, default ayarla devam ediyorum. Ekrandan yana pekte şikayetim yoktu. Bi an ekran aşırı parlak bir hale gelince bir sorun olduğunu düşünmüştüm de neyseki yeniden başlatınca sorun çözüldü.

• Size a34'ün kamera performansını göstereyim mi. yüksek piksel modu ile çektim. Israr edip durursanız paylaşırım yoğun istek gelirse anca

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.