Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 Türkiye fiyatı açıklandı: Ne ucuz ne de pahalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni çıkan cihazlar eski güzel ve donanımlı cihazları aratıyor gibi..
    fiyatlar zaten çok yüksek.

• Samsung değişim kampanyası yapsa bu telefona 6000 lira versen yeter dese geçerim. Başka türlü yeni telefon alınmaz.

Telefonuma 1800 lira veriyormuş. He Samsung bu zamanda sana 95 dolara telefon satıp 11700 lira sana verecem 256 GB için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 22 Mart 2023; 12:30:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha 1 ay evvel A73 5g'yi hem de dandik ve riskli sitelerden değil Mediamarkt aracılığıyla 11.500 tl'ye aldım. Snapdragon işlemci, 100 mp kamera 6.7 inç ekran vesaire. Bu fiyatlar tamamen akıl dışı. Ancak Samsung'un kendi sitesi hep kazık satar, aracılara veya diğer büyük mağazalara uygun fiyatla ürünlerini satıyor gibi. Zira benim aldığım telefon Samsung resmi sitede 13.500 tl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 22 Mart 2023; 12:50:12 >
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Güncel telefon ya yapıştırmış fiyatı. Android 13, Bluetooth 5.3, Wifi 6, 4 Android sürümü, 5 yıl güvenlik vs.

• Bu pahalı diyen arkadaşlar cep telefonlarından YÜZDE (%) 50 ÖTV(Özel Tüketim Vergisi), YÜZDE (%) 18 KDV(Katma Değer Vergisi), YÜZDE (%) 10 TRT BANDROL ÜCRETİ alındığının farkındalar mı acaba? Adamlar kendi ürettikleri telefonu bedavaya mı satsınlar artık, ne yapsınlar? Samsung düşük fiyattan bile veriyor cihazlarını. Şu anda Galaxy S23 128 GB Amerika fiyatı 799 Dolar, Türkiye resmi fiyatı 24,999 TL; iPhone 14 128 GB 799 Dolar, Türkiye güncel resmi fiyatı 32,999 TL. Asgari ücretin ne kadar olduğunun cihazın fiyatlarıyla, markalarla ne ilgisi var? Ne kadar güzel fıkralar...

1 Amerikan doları=19 Türk lirası. Alım gücü diye bir şey var. Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 Türkiye fiyatı açıklandı: Ne ucuz ne de pahalı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinPowerTurbo -- 22 Mart 2023; 13:36:51 >
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Samsung A serisi ürünleri Çerkezköy fabrikasında montajladığı için vergi affına uğruyor bildiğim kadarıyla belli bir oranda.

Tabi buna rağmen fiyatların bu raddede olması normal.

Samsung, Oppo, Tecno, HUAWEI ve HONOR TR piyasasına özel fiyatlandırma yapıyor. A34 ve A54 yurt dışında gerçekten pahalı modeller Pixel 6A gibi modeller rakibi düşünün. Kar marjı oldukça düşük rakiplerine göre bu markaların. Özellikle de Samsung'un.

Apple Vivo Xiaomi direkt dolar kurunu TL'ye dönüştürüp vergiler + ayrıca kar marjını ekliyor.

Tabi burada şapkayı önümüze çıkartıp düşünmemiz gerekiyor.

Hindistan gibi ülkelerde iPhone 13 modeli şu an satış konusunda patlama yapmış durumda. Realme Vivo ve POCO markalarının satış yüzdesi yüksek. Samsung'un F ve M serisi Hindistan özel fiyatlandırma ile çıkıyor.

Peki ya Türkiye? En çok satan iPhone modeli 3 yıllık 5G desteği bile olmayan iPhone 11 modeli.

• Ne ucuz ne de pahalı değil direkt pahalı :D
  • Sizinle tamamen aynı kanaatteyim. Galaxy S serisi zannediyorum Türkiye'de üretim de yok montaj da yok. Direkt ithal olarak geliyor. Ancak S23 fiyatları Xiaomi gibi bir marka ile kıyaslandığında bedava bile denebilir. Samsung rakiplerine göre gayet iyi bu durumda.

• olsun Erdoğan togg yaptı ve 954 bin TL'ye sattı.🤠

• Snapdragon 855 S10 Lite ile devamke, birde bunlara 10 bin para mı vereceğiz şaka gibi.

• USB 3.0 ne zaman orta seviye telefonlarda da standart olacak?

• Gayet iyi fiyattan çıkmışlar, millet ekonomiyi, alım gücünü eleştireceğine telefon fiyatını eleştiriyor. Klasik samsung zaten 2 ay sonra 2000 lira düşer fiyatlar. Şuan 8000 bandında m33 ve a33 var, a34 8500 civarına düşünce satmaya başlar.

• Bu kadar vergiyle bu çöpler bile bu fiyatlara satılıyır ülkede. 25 Bin TL lik Xiaomi 12 yi Hollanda dan 8 Bin TL ye aldım 3 hafta önce. Yurtdışında olmasam burda kaydını yapsam dahi 14 Bin TL ye geliyor. Yine de yarı fiyatından birazcık pahalıya geliyor kayıtsız haliyle 3 te 1 ine. Umarım elektronikteki ağır vergiler hafifler ve gençler hakettiği gibi çağa uygun ürünleri kullanabilir hale gelirler. Bu şekilde üniversite okuyan gençler laptop bile zor alıyorlar.

• bu ne yav fiyatlar ne olmuş böyle ben kaça aldım kaç lira olmuş bu telefonlar

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 Türkiye fiyatı açıklandı: Ne ucuz ne de pahalı
  • Bu fiyatlarla 12 taksit yapılamıyor. Ne anladık biz. Hani 12K altında olacak ve taksit yapılabilecekti.

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Bence fiyatlar şuan ki ekonomik durumumuza göre normal.

• 13500 TL...

Yurtdışından aynı paraya ikinci el Galaxy Fold 3 aldım, 1 yıl garantili.

• A54 alınabilir belki ama M54 gelirse bir de snapdragon kullanırsa güzel iş olur. F/P yi ancak M serisinde verir Samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben S10+ yı 7 bin tl ye almıştım. O zamanlar A50 2300tl civarında bulunuyordu. Nerden nereye gelmiş fiyatlar. Malum ekonomimiz uçuyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.