Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seste sıkıntı yok bildirim gelince ses geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parmak izi okuyucu düzenli çalışmıyor. Sileyim tekrar yükleyeyim dedim bu sefer fe yüklenmiyor. Yüz tanıma da çok seri değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift sim takılabiliyor mu bu telefona arkadaşlar
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    evet takılıyor. aynı anda aktif.
  • delta garantili alanlarda vodafone uygulaması fln cıktı mı?
    kaldıramadığım uygulama var açıkcası
  • Vodafone menü ise kastettiğiniz o sim kart ile birlikte geliyor ve silinmiyor. Ben de Vodafone kullanicisiyim bende de var.

• yuémcé kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür çok bir değişiklik yok. Ama zarar da yok. Yapmanızı öneririm.

• aydox7 A kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı tarih Samsung tarafından verilmedi maalesef.

• M@rKSm@N kullanıcısına yanıt
    Kronik bir sorunu yok. Sadece 3.parti uygulamalarda ekran uyanmıyor bildirime. Bir de titreşimde iken mesajları titreşimsiz sessize almak yok. Başka bir sorunu yok.

• M@rKSm@N kullanıcısına yanıt
    Ses ve titreşim geliyor.

• genç muallim G kullanıcısına yanıt
    Parmak izi okuyucu birçok telefondan daha iyi çalışıyor. Ekstra hız kazanmak için aynı parmağı farklı parmak gibi 2 kez tanıtın.

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Vodafone uygulamasından kasıt sim menüsü sanırım. O kaldırılmaz. Hangi hattı kullanıyorsan onun menüsü gelir.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    yok hocam vodafone italia fln diye program. linkedin vs

samsungun klavyesi de turkce olmuyor bir de

Büyük ihtimalle Vodafone italya için üretilen cihazlardan. İtalyadan ithal edilmiştir. Sorun olmaz devre dışı bırakın kafaya takmaya gerek yok.

• ocatanur O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    A3 2017 kullanicisiyim. A40 alma arefesindeyim.
    Aklımdaki en büyük soru arka kamera performansi.
    Elimdeki cihazla a40 ı kamera performansi acısından detaylı karsilastirabilir misiniz rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: ocatanur

Mi 9T çok güzel bir cihaz arkadaşımda var ama boyut olarak kaba hafıza arttirilamiyor bildiğim kadarıyla alırsanız 128 gb olanı almak zorundasınız ileride hafıza sorunu yaşamamak için.
    Aradaki 1000₺ farka deger mı derseniz sd700 serisi işlemci full ekran 6 gb ile oyun uygulama açısından hicbir sorun çıkarmaz uzun süre.
    A40 ile aralarindaki farklar;
    AOD
    arkada 3 lü kamera
    snapdragon işlemci kalitesi
    daha güçlü gpu
    2gb daha fazla ram
    full ekran
    ekrandan parmak izi
    buradaki seçim size ait.
    Eğer normal düzeyde günlük rutin internet sosyal ağlar haber ve iletişim için kullanıyorsanız 1000₺ fark vermenize değmez çünkü bunlar rahatlıkla A40 ile yapilabiliniyor ayrıca ince, kibar ve hafif oluşu cabası.
    Yok ben telefon ile her türlü uygulamada sıfır sıkıntı olsun günün her dakikasında oyun oynarım kameraları daha kaliteli ve yüksek standartta çeksin pil daha uzun süre gitsin AOD olsun daha yenilikçi ekran teknolojisi olsun her zaman yüksek para vererek telefon değiştiremem alınca telefonu cok uzun süre kullanırım derseniz 1000₺ vererek mi9T alabilirsiniz.
    Benim samsung sevmememe rağmen sadece boyut olarak küçük olduğu için A3 2017 den sonra aldığım ikinci telefon A40 oldu.
    Çünkü ne kadar güçlü olursa olsun "kürek gibi" telefon kullanmak istemiyorum eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız elinizdeki S7 ile devam edin çünkü S7 A40tan daha güçlü ve özellikli bir telefon gecmenize o yüzden gerek yok. Ama ekran ve android güncellemesi açısından güncel cihaz alayım fazla da para vermeyeyimdiye bakarsanız A40 geçebilirsiniz.
    Biraz uzun oldu ama bir fikir verebildiysem ne mutlu.
    Merhaba ocatanur bey,
    Ben de siz gibi a3 2017 kullanicisiyim ve a40 alma arefesindeyim. Aklımdaki en büyük soru işareti A40 in arka kamera performansi.
    Rica etsem bu iki telefonu arka kamera performansi acısından detaylı karsilastirabilir misiniz

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Birçok telefonu bilmem, bu telefonunki güzel çalışmıyor. Tek seferde aldığı nadirdir. Defalarca denedim. Tekrar yükleyeyim dedim bu sefer de sürekli parmağınızı tam koyun uyarısı veriyor. Ne şekilde koyarsam koyayım almıyor
    Casper a1 im vardı hala da arada kullanıyorum. Yüz tanıma ve parmak izi buna göre daha iyiydi.

• bezgin09 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    A3 ile öyle aman aman bir fark yok ama biraz daha iyi gibi ben cok ve detaylı resim çekmem baş çek resim çekerim çok farketmem o yüzden. Ama çift kamera olduğu icin ekstra özellikleri var hiper geçiş ağır çekim arkayı bulanık yapma vs. A3 ten kötü değil ama super de değil bana göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocatanur

Merhaba,
    A3 ile öyle aman aman bir fark yok ama biraz daha iyi gibi ben cok ve detaylı resim çekmem baş çek resim çekerim çok farketmem o yüzden. Ama çift kamera olduğu icin ekstra özellikleri var hiper geçiş ağır çekim arkayı bulanık yapma vs. A3 ten kötü değil ama super de değil bana göre.
    Ben a3 2017 cihazımı kamera pwrformansi sebebiyle değiştirmek istiyorum.
    Ben de detaylı fotoğraf çekmek ama baş çek yapınca kaliteli foto almak istiyorum.
    Misal mi a3 veya meizu 16xs kameraları daha cezbeder geliyor kağıt üzerinde. Bu sebeple a3 2017 ile a40 arasında kamera farkı bilen varsa lütfen yorumlasin

Bende telefonu migrostan aldım. Vodafone İtalya, start, vodafone yanımda gibi birsürü gereksiz uygulama var ve silinmiyor. Ayrıca telefonun hoparlörü çok tizli ses veriyor, ekolayzır ayarlarını denedim, yine düzelmedi. Garanti firması ritzy. Yarın migros aracılığı ile telefonu servise gönderip, ücret iadesi talep edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.