Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydox7

Arkadaşlar telefonun bataryasından memnun musunuz? Ben keşke en az 3800 mAh olsaydı diyorum... Ama yine de günü çıkarıyor. Sizlerde durum nedir? (çok sık kullanmıyorum %100 şarjı günün sonunda %50 civarında bırakıyorum)
    Normal kullanımda günü rahatlıkla çıkarıyor tabi. Ama mesela akşam eve gelince biraz COD falan oynayayım dersen şarja takman gerekiyor. Yaklaşık beş saat ekran süresi veriyor benim telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydox7 A kullanıcısına yanıt
    Sen çok az kullanıyorsun bile. Ben günde 2 kez ediyorum genelde. Sık kullanım yapıyorum tabi.

• Bana da biraz hızlı pil tüketiyor gibi geliyor ama daha birkaç günlük telefon düzelir bence. Boyut ve incelik sebebiyle pile katlanacağız. Gülü seven dikenine katlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalladam

Bana da biraz hızlı pil tüketiyor gibi geliyor ama daha birkaç günlük telefon düzelir bence. Boyut ve incelik sebebiyle pile katlanacağız. Gülü seven dikenine katlanır.
    Ilk başlarda benim şarj da cabuk bitiyordu. Kullandıkça performansı artıyor.

• Bende şöyle bir sorun var: Telefonla görüşmek için kulağıma götürdüğümde telefonun ekranı kapanıyor, ancak kulağımdan tekrar uzaklaştırdığımda ekran tekrar açılmıyor. Görüşme bitene kadar ekran kapalı kalmaya devam ediyor.

• rssguven kullanıcısına yanıt
    Hocam sensör kameranın sağında çok ince bir hat. Hiç iyi değil. Bazen sorun olmuyor bazen bi bakıyorum yanağımla hoparlöre almışım telefonu.

Hocam sensör kameranın sağında çok ince bir hat. Hiç iyi değil. Bazen sorun olmuyor bazen bi bakıyorum yanağımla hoparlöre almışım telefonu.

• hayalladam H kullanıcısına yanıt
    Telefonu gece modunda kullanmanızı tavsiye ederim. En az +30dk ekran süresi yükseltmekte.

• Sevgili dostlar telefona bildirim geldiğinde ekran üstünde bildirim görüntülenmiyor. Üst bardan çekip görebiliyorum. Bunun bir ayarı var mı?

• omeric kullanıcısına yanıt
    Bildirim ayarlarında vardı ama tam neydi hatırlamıyorum. Deneme yaparak çözülebilir

• Ön yüklü uygulamaları nasıl silebiliriz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydox7

Ön yüklü uygulamaları nasıl silebiliriz?
    Root veya pcden komut girerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Sevgili dostlar telefona bildirim geldiğinde ekran üstünde bildirim görüntülenmiyor. Üst bardan çekip görebiliyorum. Bunun bir ayarı var mı?
    Bildirim çubuğundaki simgeler mi çıkmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

Root veya pcden komut girerek.

Alıntıları Göster
    root olmadan pc den komut girerek oluyor mu hocam

Bildirim çubuğunda çıkıyor. Zaten ordan çekip ulaşmak pratik değil. Ekranın önünde açılsın istiyorum. Gelişmiş özellikler diye bir menü var orada açılır pencereyi aktif ettim oldu ama orda da sadece simge olarak geliyor. Saçma bir şey direk ekranda göstersene kimden ne gediğini yok oradan çek yok buradaki simgeye tıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Bildirim çubuğunda çıkıyor. Zaten ordan çekip ulaşmak pratik değil. Ekranın önünde açılsın istiyorum. Gelişmiş özellikler diye bir menü var orada açılır pencereyi aktif ettim oldu ama orda da sadece simge olarak geliyor. Saçma bir şey direk ekranda göstersene kimden ne gediğini yok oradan çek yok buradaki simgeye tıkla.
    Kilit ekranında sadece simge olarak çıkmasını mı diyorsunuz? Derdinizi anlarsam çözümü söyleyeceğim. O yüzden irdeliyorum.

• neronidas kullanıcısına yanıt
    Olur muhtemelen de ben detaylarini bilmiyorum bir yazilimci tanidik benim rootsuz eski telefonda istedigi her seyi silmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartlebyandco -- 16 Aralık 2019; 18:46:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rssguven

Kilit ekranında sadece simge olarak çıkmasını mı diyorsunuz? Derdinizi anlarsam çözümü söyleyeceğim. O yüzden irdeliyorum.

Alıntıları Göster
    Tam anlatamadım. Telefona bildirim gelince kilit ekranını açıp bildirime bakmak istediğimde ancak bildirim çubuğunu aşağıya çekip bildirime basarak görebiliyorum. Ana ekranda açılır bir pencerede gelen bildirim görünmüyor. Bunu yapabilmek için gelişmiş özellikler diye bir ayarlar menüsünde bir sekme var oradan denedim. Açılır pencereleri aktif ettim ama bu seferde ana ekranda sadece simge olarak görünüyor. Simgeye tıklayınca bildirim açılıyor. Benim istediğim ekran kilidini açınca ana ekranda gelen bildirimi görmek.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/kilit ekranı/bildirimler/stili görüntüle/ isteğe göre kısa veya uzun
    Ben stili görüntüle kısmını kısa, şeffaflık kısmını da en düşükte kullanıyorum. Siz oraları kendinize göre ayarlarsınız.

• Sorunu bir nebze de olsa çözdü. Keşke kilit ekranında gördüğümüzü kilit açıldığında da ana ekranda görüyor olsak. Çok teşekürler

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.