Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gece takıyosanız kesinlikle normal şarj kullanılmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım da paralel ithalat, bende de klavyede ayarlarda başka diller gözükümüyordu, telefon ayarlarından formatladım telefonu ve Türkçe de olmak üzere diğer diller geldi. Bu arada bana daha pratik geldiği SwiftKey kullanıyorum.Bilmediğim firmaların böyle izinler isteyen programlarını ben de yüklenmiyorum ama içinizi rahatlatacaksa SwiftKey Microsoft un bir şirketi. Ha Samsung ha Google ha Microsoft :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberberkay -- 9 Şubat 2020; 7:41:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberberkay kullanıcısına yanıt
    Eşim yukarıdaki yazışmalar esnasında evde değildi. Daha sonra gelince, telefonunda işi çözdük. Türkçe Q klavyeyi indirdik ve seçtikten sonra olay düzeldi.

Esasen üçüncü parti uygulamaların hepsi risk içeriyor. Mümkün olduğu kadar telefonumda bulundurmamaya çalışıyorum. Az uygulama olması hem telefonun hızını hem de batarya süresini arttırıyor.

SwiftKey'in Microsoft'un yazılımı olduğunu bilmiyordum. Sayende öğrendim. Kötülerin iyisi kategorisine alabilirim o zaman.
  • Kimse kullanmadı sanırım ama, Usb type c kulaklık, Samsung A50 için uygunmuş. Büyük ihtimalle bu telefonda çalışır. Bir süre sonra denemeyi düşünüyorum.

• arkadaslar tekrardan merhaba,
    telefonumda 2 uygulama dikkatimi çekti
    samsung telefonunda ayarlar/uygulamalar menüsünde CONFİG APK ve Facebook App Manager bu iki uygulama sizde de var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: temuragaoglu

arkadaslar tekrardan merhaba,
    telefonumda 2 uygulama dikkatimi çekti
    samsung telefonunda ayarlar/uygulamalar menüsünde CONFİG APK ve Facebook App Manager bu iki uygulama sizde de var mi ?
    evet bende var
  • temuragaoglu T kullanıcısına yanıt
    Cihazın kendinden gelen bir uygulama, bildiğim kadarıyla Samsunglarda var sadece.

Diğeri de Facebook ayar uygulaması.

• Yeni güvenlik yaması güncellemesi gelmiş bilginize arkadaşlar.

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• Yükledim pek bir değişiklik göremedim şimdilik.

• Yüz tanımayı bozmuşlar eskisi gibi çalışmıyor.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Yüz tanıma bence genel olarak iyi çalışmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Yüz tanıma bence genel olarak iyi çalışmıyordu.
    Şimdi daha kötü olmuş bence.

• Bana güncelleme gelmedi ama benim yüz tanıma gayet iyi çalışıyor. Karanlıkta bile çalışıyor.

• eskiden huaeei kullanirken telefonun kendi arama programi yerine exdialer arayıcı kullaniyordum prosunu da almistim. hem hizli hemde ozellikliydi. o eski samsumglarin arayıcı rehberini dr cok hızlandırmıştır (s3, s5)

samsungda uzun zamandir kendi arayicisini mecburen kullanıyordum(ismi t9 duzeninde yazmak aramak cok kolay fakat bazi isimler karakterden dolayi gostermiyordu) + 2li sim icin play store de program denk gelmemisti.
    bugun buldum true phone. tavsiye ederim. biraz kullandiktan sonra hosuma giderse ucretlisini de kullanabilirim

• Arkadaslar mesela fotoğraf çekerken zamanlayıcı açtığımda fotoğraf kaydetme aşamasında çentik etrafında bildirim ışığı şeklinde ışık yanıp sönüyor...peki genelde çentik etrafında bildirim ışığının bildirim geldiğinde de aktif etme şansımız var mı?
    2.soru olarak da epey adlı sitede fotoğraf çekerken sesli komut var yazıyor ama ben bulamadım...

• Galeride foto isleme yapinca unlem oluyor islenmis fotoyu gostermiyor. Neden olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hoparlör sesinin zayıf olduğu ile ilgili çok şikayet var GSM arena yorumlarında. Yaygın bir sorun mudur bu?
  • odinnn O kullanıcısına yanıt
    Kiliftan biraz da

• bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Sd kart cikar tak yapinca duzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: odinnn

Merhaba, hoparlör sesinin zayıf olduğu ile ilgili çok şikayet var GSM arena yorumlarında. Yaygın bir sorun mudur bu?
    Ahize ve hoparlör sesi yeterli. Belki ilk partilerde sorun vardır. Ben s7 den geçtim aman aman bir fark hissetmedim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.