Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslimdayok

yeni ozellikler var mi?
    Gözüme çarpan bi değişiklik yok. Daha çok hata düzeltmesi yapmışlar galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samsunlu-fb S kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam firemware csc kodu DBT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalladam H kullanıcısına yanıt
    Sizde benim gibi Almanya güncellemesi bekliyorsunuz hocam...Dbt, Almanya'nın kodu..yakında gelir insallah

• Arkadaşlar bir şey soracağım. Yeni uygulama yükleyince veya ana ekrana kısayol ekleyince mevcut ana ekranıma değil, yeni bir ana ekran açıp oraya ekliyor kısayolları. Bunu nasıl düzeltebilirim?

• hayalladam H kullanıcısına yanıt
    Yeni açılan ekrandan sola ana ekrana alın uygulamayı sonra ana ekranda boşluğa 5 saniye basın yeni açılan ekranı silin direkt ana ekrana atmaz

Ben de öyle yapıyorum zaten de ana ekranda yer varken yeni ekran açıp oraya atması saçma. Diğer telefonlarım böyle yapmazdı.

• Ayarlardan yüklenen uygulamayı kısayol ekleme yi seçin. Kısayol eklemek isterseniz tüm uygulamalar olduğu menüden eklersiniz isteğe bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Eşimin samsung j7 prime telefon var 3 yıllık pil değeri hiç düşmüyor cihaz pilin yüzdesini ölçemiyor. Bazen ölçüyor %30 altına düşünce telefon kapanıyor açıyorsun %2 şarj kalmış görünüyor sorum nedir bilen varmı

İnternette Samsung pil kalibrasyonu ile ilgili yazılar var. Öncelikle format hemen sonrasında kalibrasyon şeklinde. Ayrıntılı incelemenizi öneririm. Sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.

• Arkadaşlar merhaba Cihazı bende bugün kullanmaya başladım. Kilit ekranında bildirim geldiğinde ses geliyor ama ekran uyanmıyor. sizdede böylemi?
    İkinci sorum; selfie moda geçince kamera çentiği altındaki kavisli kısım yanıp sönüyor, o kısmı bildirim ledi olarak kullanmak mümkünmü acaba? Eğer oluyorsa nefis olur.
  • Telefonunda wifi bağlantı kesilme sorunu olup güncelleme gelen var mı? 10 ile düzeldi mi?

• yavuz-neocu kullanıcısına yanıt
    1. Bendede aynı mesaj gelince ses var sadece ekran karanlık kalıyor
    2.bunun için plyastoreda uygulama var ismi tam aklımda değil always on edge gibi bir.seydi sanırım

Telefoncudan Batarya al sorunun çözülür.

• Bana da bugün geldi güncelleme.
    (Cihaz İtalyan)
    (Android 10 birkaç ay önce gelmişti)

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeralti_tuneli -- 12 Nisan 2020; 9:45:13 >
  • Biz daha android 10 bekliyoruz samsung bir guncellemeyi bile hızlı dağıtmayı başaramıyor anlamadım gitti

Glimpse sanırım o uygulama. Yinede ihtiyaç olmamalı basit birşey ekran uyandırma sonuçta.
    Yaptığım araştırmalar neticesinde samsung la alakalı bir durum değil bu aslında.Cihazlarımız yurt dışı cihazları ve hepsi yurtdışındaki telefon operatörlerüne özel üretilmiş cihazlar.Örnek vermek gerekirse.Altta verdiklerim italyadaki telefon operatörleri.Operatörler kendileri android 10 gelmesini sağlıyorlar neden bekletiyorlar diye araştırdığımda bazı operatörler android 10 yerleşmesini bekliyormuş,kimi hazırlıklı değilmiş android 10"a.Birde dikkatimi çeken avrupa genelinde vodafone tüm ülkelerde android 10 a geçen ilk telefon olmuş Samsung A40 telefonlarda.
    Italy (ITV) 17/03/2020 android 10 gelmiş.
    Italy (H3G) (HUI) android 9 hala
    Italy (TIM) (TIM) android 9 hala(bu benim telefonumun operatör firması)
    Italy (Vodafone) (OMN) 15/03/2020 android 10 gelmiş.
  • Sen1sen S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın evde kalırken canı sıkılıyor heralde bütün forum sayfalarına siteyi paylaşıyor..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.