Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
14
Favori
54.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 i kesin alır 12 yi almaz çok normal olarak. Ama 11 de planlı eskitme yaparlar mı? Bilinmez. Şuanda kullandığımız 10 çok stabil ben memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 ile gelen telefon uygulaması ve bizim A40'da olan windows bağlantısı uygulamasıgüncellendi.
    Bilgisayarı ve telefonu artık çok daha pratik olarak birbirine bağlayabiliyoruz.
    Uygulamaları bilgisayar üzerinden açabiliyoruz. Bildirimleri ,mesajları okuyabiliyoruz.
    Çok işlevsel olmasa da bazen telefon yanınızda değilken , bilgisayardan bildirimleri okumak falan rahatlık olabiliyor.
    Kendim denedim , yani fena değil gibi , Sizlerde denerseniz diye bilgilendirmek istedim.
    Ekran bu şekilde oluyor.

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 17 Eylül 2020; 10:18:3 >

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.
    Yani başlık açmadan burada sorayim herkese farklı bir konu a40 im 6 ay oldu kullanıyorum bazen sd kart okumadı hatası bazende sim kart okumadı hatası aldım 4 kere falan farklı zamanlarda oldu bu sorunu tecrübe eden varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom kullanırken yaşadım birkaç kez. Türkcell ile uzun zamandır sim kart sorunu yaşamadım. Sd kart sorunu sanki oldu sim ile karıştırmıyorsam eğer. Kapatıp açıp düzelmişti ama emin değilim sd kart olduğuna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende son 15 gundur karsı taraftan gelen ses ile alakalı sıkıntı yasıyordum ya hoparkor bozuldu bozuluyor yada baska birsey tamire vermeden sattın telfoncuya guzel 9 ayımız gecmişti ama samsung bir daha bu boyutlarda yakın yada benzer uygun fiyatlı ve mumkunse daha kaliteli kasası olan telefon yaparsa yine alırım
  • Ben telefonu çok yoğun kullanan birisiyim. Günde en az 2 şarj gidiyorum artık. Eskiden 2 günde 3 şarj yapardım. Tabi şarjdayken de sık sık kullanıyorum. Artık batarya zayıfladığını belli ediyor. 1 yılımı tamamladım. Çok yoğun kullandım. Bataryam tahminen %20 zayıfladı.

Sizlerin de bataryalarınız hakkında yorumlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Ben telefonu çok yoğun kullanan birisiyim. Günde en az 2 şarj gidiyorum artık. Eskiden 2 günde 3 şarj yapardım. Tabi şarjdayken de sık sık kullanıyorum. Artık batarya zayıfladığını belli ediyor. 1 yılımı tamamladım. Çok yoğun kullandım. Bataryam tahminen %20 zayıfladı.

11 aydır kullanıyorum. Batarya konusunda bir zayıflama görmedim. Çok yoğun kullanımda tüm günü çıkarmıyor ancak normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyorum. Glimpse uygulamasını akıllı saat aldığım için kapattım. Onunda etkisi var pil konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Ben telefonu çok yoğun kullanan birisiyim. Günde en az 2 şarj gidiyorum artık. Eskiden 2 günde 3 şarj yapardım. Tabi şarjdayken de sık sık kullanıyorum. Artık batarya zayıfladığını belli ediyor. 1 yılımı tamamladım. Çok yoğun kullandım. Bataryam tahminen %20 zayıfladı.

Günde 1 şarj ediyorum. İlk günden bir farkı yok bende.
    Eski samsung cihazlarda *#0228# yapardım biraz da olsa düzelirdi.
    Belki battarya kalibrasyonun bozulmuştur. Yukardaki kodu bi dene istersen

• circassianman kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum. Günde 1 kez %15 e düşmeden şarj ederdim. Son 2 haftadır 2 günde 3 kez şarj eder oldum ve yoğun kullanan birisi değilim sadece konum, bluetooth, nfc gibi özellikler sürekli açık kullanıyorum.

• Geçen gün iyilestirme güncellemesi geldi
    Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• ocatanur O kullanıcısına yanıt
    Artık iyileştirme mi başka bişey mi onu artık bilemiyoruz.

Valla samsung bu iyilestirecegim diye fişini çekmesin de başka birşeye lüzum yok

• Her iki ayda bir android güvenlik güncelleştirmesi desteği veriyor. O güncellemedir büyük ihtimal.

• Ben yükledim herhangi bir değişiklik fark etmedim.

• Sevgili dostlar always on display ile ilgili YouTube da bir Hintli arkadaşın videosuna denk geldim. Videoyu izleyerek ve verdigi programı telefona kurarak aod u aktifleştirdim. Üst bardan aşağı çekip indirmezsen parmak izi ve yüz tanıma ile ana ekrana dönemiyor. Henüz yeni yüklediğim için belki ben bazı şeyleri atlamış olabilirim. Aşağıda linki veriyorum meraklı arkadaşlar yüklesin.

https://www.youtube.com/watch?v=GXOIRCOiARA&app=desktop

• Hatta buradaki arkadaşın yöntemini de denedim bu daha iyi gibi geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=QF4YmqJXnqs&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 15 Ekim 2020; 21:59:31 >
  • omeric kullanıcısına yanıt
    Parmak izi falan sıkıntı yaptı. Tercihen kullanılabilir.

İkinci mesajdaki daha stabil. Sadece telefonu açıp kapatınca deaktif oldu onun dışında gayet güzel çalışıyor.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Zaten şarj yetmiyor artık Samsungun bi bildiği var ki koymamış buna 😂 Bu bataryaya çok bile.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.