Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
14
Favori
54.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Betpa dijital aynen. Gittigidiyor üzerinden almıştım mr Phone satıcısı. Ama şu an kapalı. Sanırım stok bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocatanur

Genelde ithalatçı cihazların kutusu açılır içine türkçe kullanma kılavuzu ve garanti belgesi konulur. Ayrıca bazı satıcılar cihazın açılıp açılmadığı kontrol için güç düğmesine basıp cihazın açıldığını görür ve tekrar kurulum yapmadan kapatarak cihazı kutuya koyarak jelatinleyerek paketler. Bazıları ise hiç jelatin filan açmadan dışına yapıştırırakta yaparlar ama genelde cihaz nasıl paketlenmiş olursa olsun kurulum ekranıyla açılır. Kurulum ekranı gelmeden direk acılan telefon ya işlem görmüştür (imei çakma, türkçe rom yükleme işi vb.) ya da alıpta iade eden kullanıcıdan geri gelen fabrika ayarina dondurulmemis cihaz olabilir. Tabii ki satıcının herhangi başka bir düzenbazlığı yoksa işin içinde sonunda satıcının insafına kalmış bir iş çünkü ülkemizde bu tip satıcıların çok güvenilir olduğu söylenemez.
    Bu cevap içinde teşekkür ederim. Bu cihazı o şüphe ile kullanmaktansa M20 düşünüyorum Samsung TÜrkiye garantili.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Betpa dijital aynen. Gittigidiyor üzerinden almıştım mr Phone satıcısı. Ama şu an kapalı. Sanırım stok bitti.
    Evet reis bitmiş stok M20 bakcam bu gidişle.
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Secim sizin tabii ki M20 hayirli olsun size. Buradaki insaların bu cihazı tek seçme nedenleri boyut olarak diğer telefonlara göre küçük olması herkese büyük telefon dayatıyor firmalar. Ben bu telefonu almadan 3 telefon arasında kaldım A40 Mi play ve p20 lite. Fiyat donanım yazılım olarak bunu seçtim zaten ithalatçı garantili demek garantisi yok demekle eşdeğer sayılıyor ülkemizde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Cihazdan ne istediğinize bağlı. Bu telefon boyutuna göre iyi ve en ucuz telefon. M20 yi pek önermem. A30 alın daha iyi. İlla Samsung Türkiye garantisi istiyorsanız.

• Merhaba arkadaşlar,
    Az önce yazılım güncellemesini kontrol ettiğimde 500mb büyüklüğünde bir güncelleme olduğunu gördüm ve hemen güncellemeyi yaptım.
    Güvenlik düzeyi ekim oldu ama ayrıca bildirim çekmecesinde tuş sıralamasındaki uyarıya baktığımda 5G ikonu gelmişti panele ekledim ilk uzerine basip acmaya calistigimda ayarlardan acmaya izjn veriyordu ama sonra tekrar denedim herhangi fonksiyon çalışmıyor herhalde ülkedemizdeki 5G aktif olduğu zaman aktiflesecek.

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• ocatanur O kullanıcısına yanıt
    5G desteği yok ki telefonun. Böyle bir şey neden gelir ki

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım valla telefonu tekrar kapatıp açtım şimdi de böyle açık görünüyor ama fonksiyon yok. 🤔 Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• ben şimdi güncelledim bende çıkmadı böyle bi buton

• Büyük ihtimalle hata falan olmuştur. 5g sanırım şuanda Samsung s10 5g adında bir telefonda var. Onun dışında 5g destekli tel yok diye biliyorum

• Sayın arkadaslar cift hat ayni anda kullanilabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 23 Ekim 2019; 21:28:32 >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Tek hat kullanıyorum bir bilgim yok malesef. kullanan arkadaşlar varsa yazarlar birazdan.
  • çift hat kullanmayı denemedim 2 telefon kullanıyorum aslında ben demeğe üşenmesem, 2 telefon taşımaktan kurtulucam aslında deneyeyim

• dmix kullanıcısına yanıt
    Güncelleme bittikten sonra bildirim panelindeki üç noktada y yazıyordu bastım 5G yazan buton vardı ekledim bende. Valla nasıl oldu anlamadım sonuçta ota güncellemesi herkese aynı bende neden cıktı anlamadım dediginiz gibi 5G li değil ki cihaz

birde bu şekilde baktım ama ben hala çıkmadı çok önemli değil bir hata bu 5g ye hazırlık olamaz telefon desteklemiyor zaten sadece meraktan baktım bende çıkmıyor

İlginç. İşlevsiz ama tabi. Ben şu bildirime çözüm bekliyorum sadece başka isteğim yok.

• Yeni güncelleme ile aod geldi mi?

• omeric kullanıcısına yanıt
    Hayır. Aod gelirse Android 10 ile gelir. Ama bence gelmez.

Aynen bildirim için AOD yi getirseler bari ben mı band 3 le idare ediyorum o işi ama bu telefon için şuan tek elzem olan şey AOD ya da ona benzer bir bildirim özelliği.

Hahaha çok ilginç tuş sirasi düzenlemeye tekrar girdim QR kod tarayıcı vardı ekle dedim 5G kayboldu onun yerine QR geldi Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.