Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

326 yazıyordu bende, 3 gün önce yaptım güncellemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    sabah telefonu açtım güncelleme ekrana düştü...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• samsung A50 kullanan arkadaşlar son günlerde anakarttan dolayı arızalar artmakta yıllar önce bu forumda anakart ios andorid hakıında uzman kişileri takip etmekteydim bilhassa işletim sistemi ve pil arasında uyuşmazlık gibi tartışma çok oluyordu bu kişilerin bilgilerini okuyordum..
    şimdi a50 devamlı günceleme geliyordu elimden geldiğince her güncelemeden sonra hem ana ve hemde ara güncelemeden sonra fabrikaya ayarlarına yada cep kapalıyken hard reset yapıp kuruyordum yada aylık gelen güncelemede wipe cache yapıyordum...
    anakart arızasında bu olaylar ana kartı rahatlatır ikinci ana hafızamız 64 gb bunu yarısını geçmemek ve diğer foto gibi evraklarımızı cep telefona takacağımız hafıza kartında saklamak..
    üçünçü ve en önemlisi arkadaşlar pil,pilimiz gün geçtikçe düşüyor benim a50 alalı tam üç sene oldu pil %80 civarında en son baktığımda marttı sanırım altı ay önce %86 idi ....bu pili yüzde yetmişli seviyeye indiğinde muhakak değiştirmemiz lazım çünkü anakart belli enerji ile çalışıyor vede dikkat ederseniz pil seviyesi düştükçe cep telefonu ısınır neden derseniz zorlandığın için ısınır ısınma sonucunda anakartaki kondadörleri yakar ve telefon sapıtır arkadaşlar...
    pil sağlığına önem verin %80 nin altı artık pilin değişim zamanı gelmiş demektir ya gidip 550 tl verip değiştereceğiz yada risk alıp telefonun ana kartının yanmasını bekleceğiz ha telefon çıktığı zaman şu söyleniyordu 2019 yılındaki a50 modelin işlemcisi üst sekmene yakın deniyordu hatırlıyorsunuz ..
    telefonu kullanmak isteyenlere yardımcı olmak istedim bu kuralara uyarsanız temiz bir kullanım olur yada yeni bşr cep telefon almak zorunda kalırız hele doların yüksek olduğu bu piyasada orta sekment a53 telefon 11.500 tl aşağı değil pilini değiştirip iki sene daha idare edip iki senre sonra inşallah piyasa düzelşrse güzel bir telefon alırız inanın telefonlar alınacak gibi değil geçen eşime easycepten iphone 7 aldım 3299 tl.ye allahtan şansımız varmış kullanan iyi kullanmış pil ve ön kasa değişmiş onlarda orjinele yakın iyice inceledim onu dört beş sene idare eder çünkü şarjı iki gün gidiyor watsap ve sosyal medya için kullanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Eylül 2022; 11:54:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Pil sağlığını nasıl öğrenebiliriz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hd görüşme açık. Biriyle telefonda görüşürken ahize ısınıyor.trk telekom hattım. Ne yapmalıyım

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    pil sağlığı görmek için accubattery kur bir tam sarjdandan sonra batarya sağlını göreceksin, ben her sene kurar bakarım resim ekliyorum...
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Babywolf kullanıcısına yanıt
    hd kapat hocam, geçen sene hd kullanıyordum türk telekom hattında veya bimcellde markette eşimi arıyorum aramıyor telefonu aç kapa yapınca düzeliyordu hd kaldırınca düzeldi bence hd kaldır pili zorluyor demekki

Programı kurdum full şarj yaptım fakat sağlığı göstermiyor nedense.

• emretutar E kullanıcısına yanıt

Bir kaç doldur boşalt sonrası gösterecektir, fakat uygulama izinlerini kontrol etmeniz gerek, accu battery uygulamasını açınca üstte kırmızı bir uyarı olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 5 Eylül 2022; 10:32:37 >
    Eğer böyleyse yandık🙂

3 senelik batarya, çoğunlukla %30-80 civarı kullanıldı, sizinki 1 haftaya kadar tam değerine gelir. Ama genelde yüksek başlar düşer, cihaz kaç yıllık, bataryayı ne şekilde kullandınız.

3 sene oldu geceleri hep şarjda sabaha kadar.

Çok birşey farketmez, aşağı yukarı iyi değerler, gittiği yere kadar kullanılır. Depolarda bekleyen bataryalar zaten bu durumdadır , takılsa bile randıman vermez.

• şimdi baktım pil sağlığı %87 çıktı
    geçen sene bu aylar %89 çıkmıştı
    hızlı şarjda şarj yapıyorum
    %20 altına inmemeye çalışıyorum
    altı ayda bir şarjı %1 indiriyorum

• Son zamanlarda telefon sim kartını okuyamıyor, arama yapamıyorum. Uçak moduna alıyorum, kapayıp açıyorum olmuyor. Anca sim tepsisini çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor. Bir çözümü var mı acaba ?

Benim batarya yeni değişti fakat accu battery de pil sağlığı ilk başlarda yüzde 60 civarı idi doldur boşalt yapa yapa pil sağlığı şu an yüzde 72 civarı ve her doldur boşalt yaptıkça yükseliyor bu normal mi

• atila-35 kullanıcısına yanıt

Benim de benzer bir sorun oluşmuştu, silip yeniden yükledim, yeniden izinleri ayarladım düzeldi.

• atila-35 kullanıcısına yanıt
    hocam volkan arkadaşımızın dediği yap cepe hard fırmat at düzelir...

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.