326 yazıyordu bende, 3 gün önce yaptım güncellemeyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
326 yazıyordu bende, 3 gün önce yaptım güncellemeyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Eylül 2022; 11:54:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kaç doldur boşalt sonrası gösterecektir, fakat uygulama izinlerini kontrol etmeniz gerek, accu battery uygulamasını açınca üstte kırmızı bir uyarı olması gerek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 5 Eylül 2022; 10:32:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 senelik batarya, çoğunlukla %30-80 civarı kullanıldı, sizinki 1 haftaya kadar tam değerine gelir. Ama genelde yüksek başlar düşer, cihaz kaç yıllık, bataryayı ne şekilde kullandınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok birşey farketmez, aşağı yukarı iyi değerler, gittiği yere kadar kullanılır. Depolarda bekleyen bataryalar zaten bu durumdadır , takılsa bile randıman vermez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim de benzer bir sorun oluşmuştu, silip yeniden yükledim, yeniden izinleri ayarladım düzeldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |