GittiGidiyorda reyontek satıcısında 3.316₺. Maximum kart ile 75₺ maxipuan kampanyası var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 20 Ekim 2020; 19:18:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A51 128GB 3.316₺
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tand kaptım saolasin
Önemli değil
Bu tarz elektronik ürünleri sadece güvenilir site ve satıclarından alırım. GG'dan süpermarket alışverişi bile yapmıyorum açıkçası. En güvensiz site sanalpazar'dan sonra
-
Amazon'da Amazon saticisi tarafindan satilip satilmadigini surekli kontrol edin. Ben olsam Amazon disinda baska yerden almam.
2 gun oncevatanbilgisayar.com sitesinde kisa sureli indirimle 3299 a aldim. Ara ara sitesine bakmak lazim.
m51 sandım heyecanlandım
-
Geldi mi hocam memnun musun?
3k civarına eba zoom vs telefondan ders anlatacak bi hoca için telefon arıyorum da
n11 de 3500/350 lik kupon kullanıp alın daha ucuza gelir pehhh
tabi cihaz bu para eder mi orasına gelirsek bence çöp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 5 Kasım 2020; 15:45:23 > -
Kurumsal olmayan, saticisi belli olmayan (n11, gg, trendyol,hepsiburada vs.)ve Samsung Turkiye garantisiz yerlerden asla almam.
Fiyat performans iyi. Siz yine de ayrintili inceleyen youtube videolarina bakin. Oyle karar verin. Ben çin malini boykot ediyorum.
Valla şaştım ben de hocam piyasa kötü her telefonun altında bu para etmez yazıyor ama öyle ideal bi öneri sunan da yok. 5 binlik telefon da çöp 2 binlik de çöp ama almak şart telefonu bozuldu çünkü tanıdığın.. bakalım napıcaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 5 Kasım 2020; 17:55:57 > -
şuan n11 kuponla en f/p poco x3 nfc 64lük
-
Bes kurus verilmez bu urune.Ilk ciktigi hafta almistim ve zar zor geri verdim.Ne demek istedigimi merak eden a51 in grubunu okuyabilir dh de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu tarz elektronik ürünleri sadece güvenilir site ve satıclarından alırım. GG'dan süpermarket alışverişi bile yapmıyorum açıkçası. En güvensiz site sanalpazar'dan sonra |
Benzer içerikler
- 1 günlük 10 gb linki
- yalın fırsat 30 gb
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X