Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz yeni oldugu için çok alternetif yok ama Kılıf ekran koruyucu tercihlerini bekliyoruz.telefon hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hepsiburada linki atar mısınız ben bulamadım

• GehenGehenGülenAdam kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a52-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV0000032V30?magaza=Samsung+T%c3%bcrkiye

• Bu nedir böyle her gün sabah 5-10 tane stok var akşama hepsi bitiyor. Bu rezilliğin anlamı ne şimdi? Hepsiburadaya geldi tam alacaktım siyah bitmiş yine. Bunlar tok satıcı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende denedim...

12 taksitle 4.412 liraya geliyor. 3 taksitte fark almıyor.

• Hb a52 siyah ile kervana katıldım. Garanti pay 75 TL bonus verdi.

• Cihaz çok güzel ama kullanıcı yorumlarını bekleyeceğim. Beklediğim pil kapasiteleri A serilerinde kullanılmıyor. Kamera sensörü de keşke Sony IMX686 veya IMX682 olarak kullanılsaydı. İnternette ISOCELL GW1 kullanıldığı yazıyor A52 ve A72 de. A82 de ise Sony IMX686 kullanılacağı yönünde haberler var. M51 de yine IMX682 kullanılmıştı ve bunlarda da kullanılabilirdi yine.

Aslında bunlar çokta sıkıntı değil ama uzun kullanımda 4500 mAh bataryanın yetmeyeceği yönünde soru işaretlerim var. M30s kullanıyorum 6000 mAh pil bile bazen daha iyi olmalıydı diyebiliyorum. M52' nin de özellikleri hemen hemen 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak büyük ihtimal. Belki M52 yi beklerim. Ama gerçekten bu fiyata A52 süper olmuş. Şimdiden alacak herkese keyifli kullanımlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 1 Nisan 2021; 18:6:30 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

M51'in kamera performansı pek iç açıcı değil. Artık Samsung'un sensörleri de Sony'nin gerisinde değil. Birçok marka Samsung sensör alıyor. Yakında Apple da sensörleri Samsung'dan alır. Bir de M30s'teki işlemci ile bu telefonun işlemcisi arasında büyük farklar var. SD720 daha verimli bir işlemci Ex9611'e göre. Batarya performansı da fark eder bu yüzden.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Exynos 9611 ile SD720 karşılaştırılabilecek işlemciler değil ki zaten. Aralarında dağlar kadar fark var. M51 de bulunan IMX682 sensörü yapılan testlere göre isocell gw1 den daha iyi. Samsung' un sensörlerini de beğeniyorum ama Sony bu alanda daha başarılı.

• amazona ne zaman gelecek acaba ben amazonu bekliyorum bir de hbdeki gibi peşin fiyatına 6 taksit olursa çok iyi

Bende amazon bekliyordum ama peşin fiyatına 9 taksit olayını görünce riske atmadan siyah aldım öğlen.

Şuan yine hepsiburada da bitmiş siyah galiba.

• Bu taksit olayının açıklaması nedir? Sistemsel hata değil bence bir haber mi kaçırdık

Aynen ben de amazonu bekliyorum.2 kere canli destekten sordum.suan için bilgimiz yok sayfayı takip edin diyor müşteri temsilcisi.teknosa vatan gibi marketlere gelince amazona da gelir tahminim.

• Kılıf alan oldu mu arkadaşlar ?

Bu kargo ile birlikte 28 liraya denk geliyor. Her cihazımda kullandığım bir kılıf.

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galaxy-a52-carbon-tasarim-silikon-kilif-P484658146

Birde samsungun kendi orjinal şeffaf standlı kılıfı gelecek. Onun fiyatı 200 lira olur büyük ihtimalle.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-a52--a52-5g-clear-standing-cover-transparent-ef-ja525ctegww//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 1 Nisan 2021; 21:12:13 >

• Orjinal kılıf s6 ile birlikte almıştım sadece ve piyasa kılıflarından çok da farklı değildi.200tl gibi kılıflara para verilmez.ama gariptir 10tl olan kılıflar ve ekran camları 3d5d9d arttiran arttırana 21d bile gördüm 60tlye çıkmış.sanirsin evine ısı yalıtımlı cam taktiriyorsun.
    Lensun diye nano bi malzeme var ilgimi çeken kullanan var mi acaba daha önce?kalin camları kullanmayı sevmiyorum kenarlarda takılıyor elim.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Hocam telefon piyasada değil daha telefonu alamıyoruz ki kılıfını alalım.  

• vfnv kullanıcısına yanıt
    Ben sipariş verdim. Denedikten sonra bilgi veririm. A52 almadım ancak alma niyetim var. Şimdilik A50 için uygulayacağım inşallah.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Isocell’i yabana atmayın. Emsali olan Sony sensörlerden aşağı kalır yanı yok.
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadaya geldi.bakmayin sız şimdi stok olmadığına takip edin stok yenilenir.

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Lensun mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.