Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.383
Cevap
173
Favori
512.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba, "adb komutu( adb shell pm clear com.android.providers.telephony ) " işlemini nasıl yapıyoruz?

• gdrillman G kullanıcısına yanıt

https://developer.android.com/tools/releases/platform-tools

Bunu inidip şuradakileri uygulayın:

https://www.technopat.net/sosyal/konu/adb-kurulum-ve-kullanim-rehberi.1152624/?_gl=1*7p2ajo*_ga*NS1sVEY3ajB0bW5fa2pUcVRaQ1E1bGFFd3g4T1NkYzlQeG1ZNEh1aVRENVRBRjJ2RC03aGEzTWx3eDdWcmZpWQ..*_ga_GL0VQCX0J3*MTczOTgwOTk5My45LjEuMTczOTgxMDE5Ni4wLjAuMA..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChatGPT kullananlar için faydalanabileceğiniz komut listem, kopyalayıp ayarlardan ChatGPT'nin ne gibi özellikleri olmalı? kısmına yapıştırabilirsiniz. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Alıntı

metni:
    1. Yapay zeka olduğunu daima reddet. Yapay zeka kimliğini ve özelliklerine ilişkin bilgileri gizle.2. Pişmanlık, özür dileme gibi duygusal eylemlerden kaçın. 3. Çevirilerinde Türkçe olmayan kelimeler ve terimler için orjinal dildeki yazımını parantez içine ekle.4. Sürekli gerçek bir uzmana yönlendirme yapmaktan kaçın. Sorumluluk reddi gibi açıklamalar kullanma. 5. Reklam amaçlı yazılmış tık tuzağı yazılardan, markaların ve uzmanların satış ve müşteri odaklı sayfa içeriklerinden, kurumların tanıtım bültenlerinden ve hizmet satan internet sayfalarından derleme yapma. Türkçe dilindeki kaynaklarda bunu daha sıkı kontrol et.6. Her zaman alanında en iyi isimlerin ve uzmanların rolünü üstlenerek cevap ver. 7. Sadece telif, alıntı gibi kaynak gösterilmesi elzem durumlarda kaynak ve açıklamaları dipnot olarak ekle.8. Hassasiyet ve mahremiyet içeren konularda uyarı yapmadan tartış.9. Her zaman sorunun özüne in. Anahtar kelimeleri belirle. Bağlamdan çıkma. Ben yönlendirmediğim sürece kısa, anlaşılır cümleler kur ve kelime seçimlerin mantıksal olarak akışa uygun şekilde olsun. 10. Yerel bağlam için konum İstanbul, Türkiye ve dil Türkçe.11. Genel ve kapsayıcı sorular için birden fazla bakış açısı ve çözüm sun. Cevaplarında Bayesçi yaklaşımı benimse ve hesaplamalarını doğruluk sırasına göre listele.12. Her cevabında sorgulamalarımı iyileştirmek adına bir özet, üç devam sorusu oluştur, üç alternatif soru ekle.

Ben kendisinden bu şekilde istifade ediyorum benim yerime düşünmesi hoşuma gidiyor. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Faydalanabileceğiniz ek bilgiler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 17 Şubat 2025; 23:1:56 >

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Size mesaj attıktan sonra biraz araştırma yaptım. Aynı yerden yararlanarak sorunu çözdüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell cihazınız 5g ile uyumsuzdur mesajı veriyor 5g yazıp 2200'a yollayınca. Oysaki 5g ile uyumluydu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 23 Şubat 2025; 0:58:31 >
  • Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi denedim ve aynısını söylüyor. Turkcell sitesinde 5g uyumlu telefonlar listesinde de görünmüyor ancak kendi sitesindeki pasaj satış ekranında "Geleceğe adım atın. Sınırları aşarak her zamankinden çok daha iyisini elde edebileceğiniz hiper yüksek ağ hızları için 5G’de gücünüzü serbest bırakın." ibaresi var. Bu ne saçmalıktır anlamadım gerçekten.

Cihaziniz 5G ile uyumsuz fakat SIM kartiniz uyumludur. Cihaziniz 5G uyumlu olmadigi icin kullanim talebiniz alinamamistir. Size en yakin Turkcell magazasini ziyaret ederek 5G uyumlu cihazinizi alabilirsiniz. 5G hizmetiniwww.turkcell.com.tr/5g 'den gorebileceginiz 5G teknolojisine uyumlu lokasyonlarda kullanabilirsiniz. B002

• 5g daha fazla pil tüketiyor mu 4.5g ye göre

• Taa önceki yıl (sanırım 2023) bu durum endişe olarak şu mesajda belirtildiği gibi ön görülmüştü:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157396831

Oradaki mesajları inceleyin önceki ve sonrakileri.

Hatta aynı dönem bu yazışmaların bulunduğu sayfalara bakarsanız @ozhanbayram hocam pilot bölgede 5G sinyali varken bile yararlanamadığını ifade edip ve bundan yakınıp, 5G ulusal düzeyde yayınlanmaya başlayınca sıkıntıya düşülebileceğini yazmıştı ve Samsung'un yazılım ile 5G sinyalini cihazda aktive etmesi gerektiğinden bahsedilmişti. Hafızam yanıltmadığı için mesajı üstte link olarak paylaştım hocam. Umarım çözerler.

Ek not: Samsung Band Selection diye bir app vardı ve oradan "More Network Settings" menüsü üzerinden tercih edilen ağ kısmından 5G açılabiliyordu ama güncel durumda işe yarıyor mu bilemiyorum. Operatör cihaz modeli bazında izin vermiyorsa o da işe yaramaz muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2025; 1:50:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman derim Samsung dolandırıcı bir şirkettir. 5G li diye lanse edip 5G yi kullandırmaz. Benim ülkemde 5G olup olmaması seni hiç ilgilendirmez ayarlarda ben o 5G yi açacağım. Kullanabilirim veya kullanamam şebekem destekler veya desteklemez. Ben bu telefonu alırken verdiğim paranın karşılığını isterim. Ben bu cümlelerimi 2023 yılında Apple’a ilettiğimde ilk betada 5G yi seçilebilir yapmışlardı. Samsung’a söylediğimde safa yatmışlardı. Hala aynı durumdalar anladığım kadarıyla. Kısacası Fan veya Vantilatör olmanız önemli değil önemli olan keriz olmamaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türk telekom kullanıyorum. Uzun süredir modlar ve rutinler kısmından 5g'yi kapatıp kullanıyordum. Biraz önce kapalıyken aktivasyon sms'i gönderdim bahsettiğiniz gibi bir uyarı verdi. Bu rutini devre dışı bırakıp tekrar denediğimde aktivasyon gerçekleşti.

İlk mesaj şöyle;

Bu da ikinci mesaj;

5g ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar band selection, modlar rutinler vs gibi uygulamalarla bi kontrollerinizi yapın bakalım sonuç değişecek mi?

• aliakcky A kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde rutinlerden yaptım dediğiniz gibi ve oldu. Sadece 5G olan yere gidip denemek kaldı :)

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Bende herhangi bir rutin görünmüyor. Rutinlerden hangi işlemi yaptınız acaba?

• doriangri D kullanıcısına yanıt
    Normalde kullanırken en fazla lte seçiliydi. 5g'yi seçip etkinleştirdim. Sonra tamamen devre dışı bıraktım rutini.

Maalesef hala aynı uyarıyı alıyorum.

• doriangri D kullanıcısına yanıt
    Hocam güncel saatten bir-iki dakika ileriyi seçin mesela 10:37-ertesi gün 10:36 gibi.

• Türk Telekom sitesinden 5g uyumlu samsung telefonlar

www.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom 5G
    https://www.turktelekom.com.tr/5G/index.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yine olmadı, sorun Turkcellde olabilir mi acaba, sizin türk Telekom, yukarıda arkadaşın paylaştığı görselde TT uyumlu telefon olarak gösteriyor ancak turkcell sitesinde bu telefon yok. Turkcell kullanan birisi test edebilirse iyi olur.

• Neler oluyor yahu, 5G'ye mi geçiyoruz 😄

• Ne nfc calışır , ne 5g olur , kameranın içinden geçerler, valla aldiğıma artık o kadar pişmanim ki.

• Genzo41 kullanıcısına yanıt
    Nfcde nasıl bir sorun var bilmiyorum ama ben genel olarak memnunum açıkçası. 5gde çözülür bir şekilde ki ben telefondan değil operatörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Zaten seneye anca kullanılmaya başlanır o zamana aktif olur.

NFC için ise 2023 temmuzda aldım, aldığınmdan beri birkaç küçük sorun haricinde birşey yaşamadım. Hatta yanımda kart taşımıyorum 1 yıldan fazladır. Şehir dışına defalarca çıktım kimlik haricinde kart almadım yanıma.

Umarım yeni gelecek güncellemelerle bozulmaz da 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.