Benim A50 de iyi ya da normal gözüküyordu members test uygulamasında ama ona rağmen değiştirdiler bu tip erkan görüntülerini göstermek lazım 4 saat açık 4 saat kapalı yetersiz mesela günü kurtarmıyor demek gerisi onlara kalmış ama elden teslim yüzyüze muhatap olmak daha sağlıklı tabi ki |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (367. sayfa)
-
-
Ben harita konusunda yazmıştım bir kaç ay önce ve o zaman bağlandıklarında pil sağlığına %100 demişti. Onların uygulamasında düşürmek için nasıl bir kullanım gerekiyor merak etmedim değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 2 Şubat 2025; 21:22:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil değişimi için servise gidildiğinde cihaz sıfırlanıyor mu hocam? Bir de işlem ne kadar sürüyor? Cihazsız kalmak gerekiyor mu bir süre?
Hepsi ihtimal dahilinde. Servise, denk gelen personele, yoğunluğa, telefonun durumuna göre değişebiliyor. Sıfırlandığını da gördüm, sıfırlanmadığını da gördüm. Bir saat içinde halledildiğini de okudum, bir hafta bekleyeni de. Yedek telefon verildiğini de duydum, verilmediğini de.
Hazırlıklı olmak lazım.
-
Ciddi ciddi pil bozulmazsa garanti bitiyor diye pil değişimine gitmek çok makul değil o zaman hocam. En azından benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: HasilyusCiddi ciddi pil bozulmazsa garanti bitiyor diye pil değişimine gitmek çok makul değil o zaman hocam. En azından benim için.
Doğrudur ama iki sene garanti ciddi fırsat, hor kullanıp yeniletmek her türlü iyidir batarya için gidersin başka bir sorun vardır o da tespit edilir.
Yeri gelmişken link bırakayım:
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi//
-
S24fe nin ücreti neden yok hocam? Bilginiz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum hocam güncellenir muhtemelen tedarik edildiğinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X