Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.245
Cevap
179
Favori
502.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim bildiğim yok bilerek vermiyorlar.

GoodLock ve ThemePark ile deneyebilirsiniz özelleştirme kısmını.

Şahsen ben tema uygulamasını hiç kullanmadım güzel şeylerin hepsi ücretli.

Bi noktadan sonra Samsung toptan kaldırırsa şaşırmam hiç çoğu tema zamanın dışında kalıyor bi esprisi kalmadı artık eskiden güzeldi bu işler.

İlk sayfada var benim gibi renkleri saydamlığı değiştirmek için gerekli ayarlar.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• aydogan kullanıcısına yanıt

haklısınız burada. Şu anda hala NP1 alınır telefon. Daha güncelleme gelmeyecek (belki firma bir sürpriz yapar) ama bu hali ile bile bu telefon 5 sene rahat gider. şu anda fiyatları 15k seviyesinde ve bu fiyata bir telefon almak isteyen gözü kapalı almalı. donanım, tasarım ve malzeme kalitesine girmiyorum bile bu seviyede yok böyle.

A25 A35 redmi note 13 filan alacağınıza cidden bunu alın derim.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Katılıyorum bu fiyatlara bu kafa yapısı ile Samsung alınmaz bin model çıkarıp bir senede eskitiyor f/p neyse o alınır güncellemeler yeterli seviyeye geldi a firması b firması fark etmiyor.

• Nothing donanım kalitesini artırırsa yok satar ama bence hala o seviyede değil. Tasarım ve yazılım ok ama crash dump'mış ekrandaki yeşillik veya daha farklı problemlerle uğraşmak istemem şahsen. Bir iki seneye tam oturacaklarını düşüyorum, o zaman ben de geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.