Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: amadiks Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.236
Cevap
179
Favori
502.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cakmalardan çok daha kalitelidir kablosu dahil birde , ben aldigım markada sarj etme konusunda mesela bi fark gormedim orjinalle ayni surede sarj ediyordu.

Mesela normalda 2 saat hızli şarjla 1 saat sarj suresi nebileyim cinli markalar çok daha hizlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Sanada sorayım hocam, ben iki telide %80de durdurup hızlı şarj özelliğini kapatıyorum bu ürünü alınca %100 kadar şarj vede hızlı şarjı açayım dimi? Sen nasıl kullanıyorsun telefonu? Bende a52 eşimde a54 var.

• Duvar kağıdı demişken,

Yetişen alır:

https://quickshare.samsungcloud.com/maqwsrgyaZZE

Linki kopyalayıp gizli sekmeden açın.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gece yatarken sarja takıyorum %100 olunca şarj etmeyi bırak özelligini kullanıyorum. Gündüz işyerinde bakıyorum eğer şarjım beni aksama uykuya goturmeye yetmez gibiyse hızlı sarjda biraz takviye atıyorum 20 dakika filan yetiyor bana. Yüzde 80 kullanma konusu benim döngüm ve kullanım alıskanlıklarım icin mantıklı gelmiyor zaten her halukarda sarj performansı dusecek bu kadarda kendimizi kısıtlamanin bir mantıgı yok o zaman 5000 ma li bu telefonu neden aldık.

• Hocam ben 2-3 ay önce a54 üm için hızlı şarj destekelyen a-101 in kendisinin sattığı ep-t2510n bu modelin beyaz rengini aldım. Diğer sitelerdeki aynı ürünü satıcıları farklı farklı dükkanlar olduğundan güvenemedim almadım. Beyaz renk şuan tükenmiş görünüyor ama siyah renk stok var.

https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-ep-t2510n-25-w-type-c-hizli-sarj-adaptoru-siyah_p-25005552?utm_source=cimri&utm_medium=dcpc&utm_campaign=cimri-fiyat-karsilastirma

Sizin belirttiğiniz model olan ep-ta800x in 25w hızlı şarj destekleyen samsung un eski modeli ve boyutları benim önerdiğime göre büyük bir adaptör. Benim önerdiğim ep-t2510n ise yine samsung un 25w süper hızlı şarj destekleyen modeli ve boyutları küçük olan en son çıkan yeni bir şarj adaptörü.

Hatta konunun önceki mesajlarında iki şarj adaptörünün yan yana çekilmiş resimleri var. ilgili mesaj linklerinide ekliyorum ona göre kararınızı verirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159904149

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157997200 (resimdeki beyaz renk olan adaptör sizin belirttiğiniz büyük olan adaptör, siyah renk olan ise benim kodunu belirttiğim küçük olan adaptör)

Ben aldığımda 479 tl den almıştım fiyat hala aynı değişmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 23 Aralık 2024; 9:23:50 >

• aydogan kullanıcısına yanıt

Fotoğraf işini müsait bir zamanda yapmaya çalışacağım hocam. Honor 200 almayı düşünüyordum başta ama A54 ile işlemci performansı bazında benzer oldukları için Honor 200 Pro'ya zorladım. Gördüklerimi yazayım, yanlışlık varsa düzeltebilirsiniz:

- Bildirim sesleri kısa yoldan kısma yok. Sesi kıstıktan veya açtıktan sonra çıkan ses barındaki ayarlara basarak değiştiriyorsunuz. O kısımda bayağı ayar mevcut.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

- VoWifi yok volte çalışıyor. Bu yazılımsal bir şey mi bilmiyorum ama default olarak Volte çalışıyor gözüküyor. düzeltme: Arama ayarlarında wifi arama kısmında wifi aramasını tercihen mobil veriden wifi arama kısmına değiştirme varmış, düzeltme için teşekkürler @erhanercan

-Always on Display(AoD) ekranında bildirimler ekranı açtıktan sonra kayboluyor. Samsung'da bildirimi silene veya açana kadar duruyordu. Honor'da ekranı açıp kapatmanız bildirimlerin AoD'den kaybolmasına sebep oluyor ama ekranı açınca bildirimler gözüküyor, o yüzden çok büyük bir problem diyemem.

-Daha iyi çekim kuvveti var. Bunun sebebi Snapdragon işlemci de olabilir kullanılan RF çip de olabilir.

-Pil süresi ekranında sadece o gün gözüküyor. Samsung'daki gibi bir kaç günü birden göremiyoruz.

-Animasyonlar Samsung'a göre daha ağır, iOS vari diyebilirim.

-Bildirimler biraz dandik duruyor.

-5g ayarlardan kapatıp açılabiliyor. Samsung gibi ekstra uygulama vs gerekmiyor.

- Bildirim gecikmesi sorunu sanırım en meşhur sorunu. Ayarlardan Slack Whatsapp için gerekli ayarları yapınca bir sıkıntı olmadı. Biraz uygulamayı kullanmak da gerekiyor gibi başlarda. Slack'te şu anda sıfır sıkıntı yaşıyorum.

- Pil performansından şu anda memnunum. Honor yakın zamanda bozmaz umarım:

- Merak edenler için Geekbench testi sonucu:

- Google Haritalar ile iyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Sensör olarak Samsung ile aynı sensörü kullanıyor ama Samsung ile Google Haritalar arasında bir sıkıntı var gibi. Diğer harita uygulamaları sıkıntısız çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 24 Aralık 2024; 12:7:56 >

• @Armo_ teşekkürler hocam, hayırlı olsun tekrardan. Çift tıkla ekran kilitleme ve uyandırma var mı ayarlarda bunu merak ediyorum.

Batarya takibi için BatteryGuru uygulamasını önerebilirim, %100 Türkçe ve pratik anlaşılır bir arayüzü var.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için, şimdi gördüm mesajınızı, amazondan 2 adet alet aldım eşime ve kendime, kablosu ile beraber tane 540 tl ye geldi. Belkin 25 watt (Samsung'a ve diğer Power Delivery özellikli akıllı telefonlara 25W'a kadar güç sağlayan PPS'li Dinamik Güç Dağıtımı teknolojisi) yazıyor. Hızlı şarj açtım %80de durmayı kapatıp temel ayara getirdim. Yüzde 1 den %100e bir saat 20 dakikada doldurdu.

Onlar yokmuş hocam o konuda ana konuda da şikayetçi arkadaşlar vardı.

Şu aralar Honor 200 Pro'da kronik ekran sorunu olup olmadığı tartışılıyor, almayı düşünen arkadaşlar acele etmesin derim

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Peki hocam almışsınız artık güle güle kullanın.

• Yazılım konusunda eksik gördüklerimizi samsung a hangi kanaldan iletiyorduk? Zira karanlık ortamda resim çekmeden önce ekrana dokunduğumuzda kısa süre flas açma olayı yok. Tünelde çalıştığımdan dolayı baya bir ihtiyacım olan özellik. Belki kaale alırlar önerimi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TektusKOR kullanıcısına yanıt

S8'den beri devam eden bir durummuş bu hocam anladığım kadarıyla. Bir sürü insan şikayetçi olmuş ama hiçbir gelişme olmamış, yazılım kamera açıkken flaş kullanmaya video modu haricinde izin vermiyor çekim tuşuna bastıktan sonra çekerken aç kapa yapacak şekilde düzenlenmiş bir işe yaramıyor haliyle.

Tam sizin senaryonuz için gerekli bir özellik aslında. Open Camera uygulamasıyla idare ediyormuş millet.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-a-series/use-flashlight-with-camera/td-p/4924032

https://www.reddit.com/r/samsung/comments/wua50s/brief_camera_flash_in_the_dark_before_taking

https://www.reddit.com/r/AndroidQuestions/comments/17zs8u0/keep_flashlight_on_continuously_while_taking

Yani düzelecek gibi durmuyor bilerek izin vermiyorlar gibi bir durum var sanırım.

Mini led flaşlar var aslında anahtarlık falan yapılıyor öyle bir şey ekleyebilirsiniz belki kılıfa sürekli kullandığınız için iş görür.

https://www.youtube.com/watch?v=FCLFNFbkxS8

Teşekkür ederim.

• TektusKOR kullanıcısına yanıt

Odaklanırken flaş açmaması benim de hoşuma gitmiyor. A55 kullanıyorum önceki telefonum J6+'dı onda mesela odaklanırken flaş açıyor bunda açmıyor.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Open camera uygulaması ile bu sorunu çözebilirsiniz.

• Ekstra uygulama kullanmak istemiyorum hayati bir sorun değil ama olsa güzel olurdu.

• Aralık güncellemesi geldi.

• Daha önceki güncellemeden sonra animasyonlarda takılma olmuştu. Dün yeni güncellemeyi yükledim. Takılma düzelmiş ve cihaz daha seri olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt

Ben de geçen ay güncellemesinden sonra böyle fark etmiştim. Bu güncellemeyi yapmadım henüz seneye belki yaparım. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Demek ki bu cihazların eşref vakti var kimine yarıyor kimine yaramıyor, mümkün mertebe şarjdan sonra yapıyorum.

Mayıs'tan beri de sıfırlamadım aslında bi ara sıfırlasam daha iyi olacakmış gibi geliyor. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

• Arabada kullanmak için kablo aldım. Fiyatı uygun ve kalitesi çok iyi olduğu için paylaşmak istedim. Android auto sorunsuz çalışıyor.

Belkin BoostCharge Flex Silikon USB Tip C - A Kablosu (1M/3,3FT), USB USB-IF Sertifikalı USB-C Şarj Kablosu - Beyaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.