< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (357. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hayırlı günler...
Uzun zamandır konuyu takip edemiyorum. Eşim için yeni telefon ihtiyacımız var. Ben a54 ten memnunum. Yine a serisi olsun dedim ama daha makul fiyatlı olması bu aralar çok önemli. A serisinden eşim için performansı iyi olan hangi modeli önerirsiniz a24 -a34 -a16 v.b.
Yani kısacası almışken şunu tercih et gibi fiyat performans ... Şimdi ki yetmeyen telefonun huawei p20 lite 😵💫
Şimdiden teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TektusKOR -- 18 Aralık 2024; 1:24:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A55 pahalı gelirse A35 öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha fazla düşmeye gerek yok diyorsunuz sanırım... açıkçası biraz daha makul olsun diye 4 lü seriden bakarım diye düşünmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TektusKOR -- 18 Aralık 2024; 2:20:24 >
Makul fiyatlı kullanılabilir telefon kalmadı hocam. Şu an en fiyat performans telefon Honor 200. A55 de iyi. Bu seviyelerden fiyat düştükçe telefonların kamerası ekran dokunmatik tepkimesi falan küfür yemiş gibi hissettiriyor insana. Çok utanç verici yani. 2025'e geldik durum böyle malesef. Ucuzlamıyorlar ve daha da kötüleşiyorlar. 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 18 Aralık 2024; 13:6:45 > -
Çok teşekkür ederim. O zaman hiç ıvır zıvır yapmaya gerek yok. Zaten uzun kullanım süresi olacak bir kaza bela olmaz ise... bütçeye göre a34 ya da a35 bakınayım. Hayırlı günler....
Ne demek. Bu h.sonu en uzun gece kampanyaları olacak denk gelirseniz alın alışveriş sitelerinden.
-
Honor 200'ün en düşük versiyonu 8GB/256GB şu an 17 bin TL civarı. Anladığım kadarıyla siz 10 bin TL civarında kasmayan, donmayan, üzmeyen bir telefon bakıyorsunuz.
Samsung A25'in 6GB/128GB olanı şu an 11 bin TL, 8GB/256 GB olanı 12 bin 800 TL. İşlemcisi Exynos 1280, A53 ile aynı işlemciyi kullanıyor. Alınmayacak kadar kötü olduğunu sanmıyorum ama süper hızlı olmadığı da muhakkak. Telefonun temel işlevlerini yerine getirecektir.
Arka kamerada OIS ve EIS var, ön kamerada EIS var, ekran yenileme hızı 120 Hz, 5G var, NFC var, çift hoparlör ve stereo ses sistemi var, jiroskop var, 4 yıl Android, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Ayrıca Samsung'un yazılımı diğer Android telefonların yazılımından açık ara daha iyi.
Tasarımı kaba, ona yapacak bir şey yok. Yazılım avantajı dolayısıyla göz ardı edilebilir. Günün sonunda telefon ihtiyacımızı gideriyor.
Bu fiyatın altında A24 6GB/128GB, 10 bin 400 TL; ana kamerada OIS ve EIS var, hoparlörü mono. A16 6GB/128GB, 10 bin 100 TL; OIS yok, hoparlörü mono. A15 6GB/128GB, 9 bin 700 TL; OIS yok, hoparlörü mono.
Bütçenize göre A25 ihtiyacınızı karşılayabilir, Hepsiburada'da çok satan telefonlar arasında yer alıyor, göz atmakta fayda var: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a25-5g.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 18 Aralık 2024; 5:14:6 >
-
-
Benim adıma resmen telefon karşılaştırması yapmışsınız teşekkür ederim
Rica ederim. Umarım ihtiyacınıza en uygun, içinize sinen, uzun ömürlü bir telefona en kısa sürede sahip olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 18 Aralık 2024; 22:51:50 > -
Ben pil süresinden ziyade performansından memnun değilim cihazın. Honor 200 Pro'yu gözüme kestirdim ona geçeceğim gibi.
-
Honor güncelleme vermeyi öğrenirse benim de yeni gözdem olacak, yazılımını beğeniyorum ama şimdilik yetersiz iki sene sonra toparlarsa Honor'a geçerim. Şu an tablette Honor kullanıyorum onu da yenileyeceğim zaman Honor düşünüyorum, fiyat-performansın performans kısmını coşturuyor yazılımı mükemmel optimize edilmiş ve bataryası sağlam gidiyor amma ve lakin güncelleme vermedi hiç. Tablette sorun olmasa da telefonda güncelleme isterim destek kesilsin istemem.
A54'e gelince konu başıma kalacak bu gidişle
ama ben memnunum beni iki sene daha götürür bataryayı servise sordum normal gözüktü garanti kapsamında ücretsiz değişim sağlıyoruz dediler tutarsızlığın onlar da farkında güncellemelerden sonra oturması gerekiyor gibi bi şeyler eveleyip gevelediler :)) bence de öyle bazen bütün gün mobil veride wifiden uzun gittiği oluyor bazen de 3-4 saat ekran süresi zor götürüyor alıştım artık şu an ihtiyacımdan fazlasını veriyor bana ekran olarak boyut olarak kamera olarak alternatifsiz buluyorum kendimce kullanmayı sevdiğim için bataryayı tolere edebilirim.
-
200 proyu ben de takip ediyorum. Bana göre tasarımı iyi değil ve ekranın yanları yuvarlatılmış sonsuz ekran diyorlar galiba, bana bi garip geldi gözüm alışamadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S24fe konusunu takip ediyorum. Pil süreleri iyi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor 200 Pro sipariş ettim. Zamanla merak edenler için işletim sistemi hakkında bilgi veririm.
Hayırlı olsun hocam foto ve kıyaslama isteriz.
-
Üstadım valla siz olmasaniz bu konu olmazdı. A54 uzerinde emeğiniz büyük 🙂🙂
Açıkçası a54 benim icin hüsran oldu. Ilk baslarda çok memnundum ama şu batarya konusu beni baya üzdü , ısınmasıda bi nebze tolore edilebilir durumda. Mesela telefonu androi outo ya bagladigimda yok böyle bir ısınma tarif edilemez zira şarjın gidisi sanki su icer gibi bu iki konu beni uzdü. Güncelleme desteği alacak diye yoneldim a54 ama bilmiyorum telefondan sogudum sanırim son android telefonum olacak kendisi. Esimde honor 70 var , varsın guncelleme almasın şarjı taş gibi , akıcılık harika , telefon kibar eee yani kısaca guncellleme o kadar sartmmı bilemedim artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eksik olmayın hocam.
Valla ben de ümitliydim. Vebale girdiğim için özür dilerim herkesten çıktığı dönem güzel bir telefondu hala da öyle sayılır ama gerek güncellemeler gerek piyasa koşulları beklentiyi veremedi zamanın gerisinde kaldı. Teknoloji ve forumları takip edince bu his daha da katmanlanıyor.
Ben hala bir nebze de olsa umutluyum kronik bir sorunla karşılaşmadık çok şükür evet cihazın ederi bu ikinci yıla geliyor daha iyi olmaz ama daha stabil olduğu bir güncelleme alacaktır mutlaka.
Kötü diyemem benim için yeterli ama değişen ihtiyaçlar nedeniyle yetersiz geliyor çoğumuza artık.
-
Hocam guncelleme onemli ama sanki guncelleme olmadimıda iyi sonucta ne kadar kullaniyoruz ki bir android telefonu 🙂🙂
Vebali girdiginizi soyleyen nankordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X