Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (362. sayfa)
-
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google play Kasım güncellemesinde kaldı 🤷
Sanırım diğer modellere de gelmedi.
-
Birazcık nostalji...
A50 zamanlarından One UI 3. :D
Şu kontrol merkezi paneli çok iyiydi fakat sürekli Galaxy Store'dan kaldırdılar Edge Panel olarak aşırı kullanışlıydı iOS çakması olmasına rağmen yakışıyordu ama barındırmadılar. APK olarak bulması da zordu.
-
Doğrudur ama Google genel olarak geç mi gönderiyor yoksa Samsung mu gelen güncellemeyi geç veriyor onu bilmiyorum.
Google geç gönderiyor, noel ve yılbaşı dönemi uzun ara veriyorlar, Samsung One UI 7 beta ile uğraşıyor geciktirmeleri normal.
Bana da ilginç bi özellik gelmişti bu Google Play hizmetlerini temizleyince gitti. Siz fark etmiş miydiniz.
9to5googleGoogle preparing 'Motion Cues' feature for Android that combats motion sicknesshttps://9to5google.com/2024/12/11/google-preparing-motion-cues-for-android/ -
İlginç bir özellik, ilk defa gördüm.
Google Play (yazılım bilgileri menüsündeki) için 11 mb ufak bi güncelleme gelmiş ama yapmadım henüz.
Bu da A54 ve muhtemel A56 kıyaslaması.
Bizim için yeni bir şey yok gibi ama fiyatlar kırılmadığı sürece Samsung aynen devam edecektir.
Ah benim canım A54'üm üzümlü kekim kalın çerçevelim kor yüreklim yine beraberiz gibi.
-
Google play güncellemesi ardından telefonda küçük takılmalar oluyor.
İncelik bayağı iddialı. Bu arada mayıs ayına kadar telefona dayanabilirsem s25ultra yurt dışı alma fikrim oluşmaya başladı. Mayıs ayında kullanıma başlayınca 16 ay aralıksız kullanılabiliyor. 16 ay sonra satma ya da imei attırma seçenekleri oluyor. Siz ne dersiniz hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur çok gezmeyin ama kurda kuşa yem olmasın onun dışında çok güzel olur:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim a54 için Samsung EP-TA800 şarj aleti aldım ancak sonunda n yok. Ilk mesajda önerilen aletlerin kodunda n var. Bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Takınca süper hızlı şarj oluyor.
Biri kablolu biri kablosuz satılıyor fark bu sanırım.
İlk sayfada faydalı linklerde orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır konu linki var olması lazım orada görseller mevcut diye hatırlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X