Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: amadiks Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.236
Cevap
179
Favori
502.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batarya süresi oldukça toparladı.

Güncelleme öncesi sürelere ulaştı veya bi tık altında.

@aydogan Üstat güncel A55'in yapıp A54'ün yapamadığı ne var ki.

Eş zamanlı olarak kızıma S23FE kendime A54 almıştım.

Kamera hariç bir fark göremedim (Oyun oynamadığım için belki oyun performansı olarak bir fark vardır)

• Merhabalar, ep-ta800x modelini arıyorum güvenilir satıcı tavsiyesi verirmisiniz rica etsem? N11 hb trendyol amazon hepsinde kötü yorum okudum orijinal değil diye. Mediamarkt ve vatanda nerdeyse 1500 lira adaptörü ve kablosu.
    Uygun ve kesin orijinal diye gözü kapalı alabileceğim biyer varmı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Bu şarj ömrü fazla mı anormal size kıyasla?
    Telefon wifi mı yoksa mobil veri ağı üzerinde mi kullanılıyor genellikle?
    Bence modem şarj üzerinde çok etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 21 Aralık 2024; 23:36:11 >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Fark çokmuş hocam. Mobil veri ve wifi karışık kullanım benimki. Şarj için herhangi bir özelliği kısmıyorum.

Edit: Ssnin gününe baktım o gün işim vardı full mobil verideydi. Full mobilde 4 saat ekran süresi verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 22 Aralık 2024; 8:1:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet benim tahminim mobil veri kullanıyorsan fark bu kadar açılıyor. Benim şarjda sadece 1,5 saat mobil veri vardı, kalanı wifi.
    Özetle aslında batarya ömrü anormal değil, kullanım senaryosu çok önemli. Ben full wifi be 100% şarj ile 8-9 saate çıkarırım ekran süresini.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Mobil wifi karışık 5 5.5 saat oluyor hocam. Önceki sayfalarda ss atmıştım. Bir kaç ay sonra batarya için garantiye vermeyi düşünüyorum. O zamana kadar s24 fe indirimlerini kovalayacağım.

• Herkese güzel pazarlar,

Bugün sizlere Wonderland uygulamasını göstermek istedim.

Good Lock içinde yer alan bir uygulama Samsung'un yani güvenilir.

Kilit ekranı için güzel geçiş animasyonları ekliyor.

Tek dezavantajı hem kilit ekranında hem ana ekranda kullanmak aynı duvar kağıdını zorunda kalmak.

Ama görsellik sevenler için sorun değil, gayet güzel çalışıyor. Şahsen kim denk gelse merak edip sordu.

Güzel bir duvar kağıdı ile telefona çok yakışıyor.

Özelleştirme sevenler için birebir.

Videoda gösteriyorum:

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]Watch Kilit Ekranı Animasyonları | Streamablestreamable
    Watch Kilit Ekranı Animasyonları | Streamable
    https://streamable.com/3h4bd3
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsunuz hocam, model özelinde konuşmadım ben daha iyi daha kötü diye ama herkesin ihtiyaçları genel olarak göz önünde bulundurulduğunda insanlar bi tık daha verimli bir telefon bekliyordu, hak ediyordu da. Ortalama günlük işlemlerde sıkıntı yok ama biraz oyun oynayayım, biraz görüntülü konuşayım, canlı yayın izleyeyim dediğinde telefon bi şey olmuş gibi ısınabiliyor ve bataryayı tüketiyor. Öncesinde de yazıldığı gibi güncellemelerle iyi olmasını bekledik ama önce kamerayı çaldılar, sonra nfc, harita, batarya tüketimi gibi yazılımsal sorunlar patlak verdi bu yüzden de çoğu arkadaşımız için yetersiz sınıfta kaldı. Bir ay düzeliyor, bir ay bozuluyor böyle tutarsızlıklar oldu Samsung sağolsun. Düzeltilmeyecek şeyler değil ama planlı eskitme bıktırdı insan cidden diyor ne gerek var artık güncellemeye.

Bunları yok sayarsak güzel bir telefon var elimizde, ekrana büyük ve ağır diyordum yeni çıkanları görünce lafımı geri aldım. Çerçevelere kalın dediler sonradan gelenler farklı sayılmazdı. Kamerası çok iyi, ekranı ve sesi hiç de ucuz hissettirmiyor. Yetiyor yani.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Tekyıldız teknoloji satıcısı güvenilir, bilinen tüm sitelerde mağazası var. Bir kaç kez alışveriş yaptım gelen ürünler orijinaldi. Ama aradığınız ürün olmayabilir Samsung hepsini sınırlı getiriyor, tedarikçiler de genelde çok satanları bulunduruyorlar stok bitince ürünler liste dışı kalıyor.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Evde aşağıdaki şarj kafaları var, samsung kablolar bozuldu bimden alınanlar 2 hafta sonra randıman vermiyor 3 saate çıkıyor dolum süresi birde ben %80 de durduruyorum vede hızlı şarj opsiyonu kapalı iyimi yapıyorum kötümü?? 25 watt olan ep-ta800x modelini alayımmı yoksa ttec falan normal şarj kablosu alıp geçeyimmi ne dersiniz?

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] s Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• Orjinali pahalı bulanlar ben isyerinde kullanmak için bunu aldım. Gayet iş görüyor her hangi bir problem çıkarmadı. Tabi arada kullaniyorum.

• alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Bunlar var fiyatı uygun ama yorumlarda çakma olduğu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 22 Aralık 2024; 12:37:51 >
    Hocam dikkat ederseniz attigim samsung degil firma kendi adini koymus , cakmalardan daha guvenli dusunuyorum hic degilse sahtekar degilller.

Samsung aksesuarları gereksiz pahalandı. Anker gibi markalar düşünebilirsiniz kablo için de adaptör için de. Bence gerek yok ben sıcak fırsatlarını takip edip uygun olduğu zaman almanızı öneririm, acele değilse. Ama diğer markalarda bile ucuza kaçmayın.

Hb ve trendyolda Tekyıldız diye mağaza var izmirden n11 de ismi tekyıldız teknoloji oda izmirden aynı satıcı olsa gerek bi bakayım ürünlere

• Kablo için belkin markasını tavsiye ederim. Daha önce iphone için almıştım kalitesinden memnun kaldığım için samsung için de belkin tercih ettim. Şarj cihazı da kaliteli bu arada.

Belkin markada iyi dimi? Satıcı da kendi amazon bi sorun çıkınca hemen yardımcı oluyorlar zaten. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Bunu diyorsunuz dimi? Satıcıda amazon, bi sorun çıkarsa hemen değişim yaparlar Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Bunuda listeme aldım Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Evet sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.