Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cuneytbeyyy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.330
Cevap
175
Favori
508.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Mustafa Erpek abov. buna el atalım hemen. twitter önbelleği silelim. hızlı şarj kapalı kullanalım. bi de bence telefonu şarjdan çıkarmadan evvel bi kere yeniden başlatmak işe yarıyor. galaxy app booster ile de haftada bir uygulamaları tazelemek iyi geliyor. yarın tekrar bakalım.

• A54 için bir duvar kağıtları bulmuşum her biri ayrı güzel. Dehşet yakışıyorlar telefona.

https://jmp.sh/AKHUSonD

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 27 Ocak 2025; 17:11:29 >

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Smart launcher 6 mı kullanıyorsunuz? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Valla bu telefonda sizden başka onay merciği tanımıyorum.

Hocam app booster telefonda kurulumu geliyor , yoksa indirilmesimi gerekli telefona baktım bulamadım , store da bulamadım

• aliakcky A kullanıcısına yanıt

Evet. Tablette kullanıyorum güzel ancak telefonda deneyeyim dedim beğenmedim çok animasyonları bozuyor gibi biraz ve ayarlama yapması zor. Honorda sorunsuz çalışıyor ama Samsung One UI launcherlarla çok iyi değil. Ben de animasyon efekt severim.

Sizi görmüşken hem sorayım hem bilgi vereyim Gemini uygulamasına Google Keep (not uygulaması) de eklenmiş. Konuşarak sorduğunuz soruyu veya söylediklerinizi notlarıma ekle derseniz ekliyor hemen.

Bu tip özellikler geliştikçe çok kullanışlı olacak şu an alışkın değiliz ama yapay zeka bu minvalde ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 27 Ocak 2025; 17:13:11 >

• Genzo41 kullanıcısına yanıt

Evet hocam Samsung uygulaması ama markette yok verdiğim linkten indirebilirsiniz ayrıca kurmak gerekiyor. Sadece ayarlar menüsünde uygulamalar listesinde gözükecek.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/app-booster/app-booster-7-0-10-release/samsung-galaxy-app-booster-7-0-10-android-apk-download//

Teveccühünüz bu arada 🫡 paylaşımlara devam aklımda var bi şeyler:)

Tesekkurler hocam indirdim , kurdum. Sanırım sadece ingilizce.

• Genzo41 kullanıcısına yanıt

Maalesef Korece veya Çince olmasından iyidir. 😄 faydalı şeyler hep İngilizce.

Kesinlikle hocam..

Arada bizim grubada uğra hocam ( A55)

• alper_love kullanıcısına yanıt

Yeminle aklımdaydı:)) orada hiç ses yok güncelleme geldi diyen birileri lazım 😁

Ben günlük bakıyorum gelirse direk atarım oraya😃

Ama geçen ayki güncelleme 2-3 gün sonra gelmişti diye aklımda kalmış o zaman bizimkide eli kulağında muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 26 Ocak 2025; 14:20:47 >
  • A54 de kullandım a55 de. A54 deki ergonomik yapı a55 de yok ya. Samsung orta seviyeye böyle ele gelen kompakt cihaz çıkarmalı kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu sıfırlayacağım ama yedek almak zor geliyor bilgisayarım harddiskim yok dosyaları ayıklamakla uğraşamam diyenlere Samsung sınırsız yedek alma imkanı getirmiş. Bahaneniz kalmadı artık. 😂

Samsung hesabı oluşturmanız yeterli başka bir Samsung telefona geçerken de kullanabilirsiniz.

Ben benim cihazı dün sıfırladım eski sistemle samsung cloud veri yedekle kısmından yaptım

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

katılıyorum 6.5 iyidir batarya alan açılsın diye kalınlaştırdılar anladık ama ele sığmıyor cebe sığmıyor el insaf artık bir de kılıf geçiriyoruz tuğla oluyorlar iyice Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

• alper_love kullanıcısına yanıt

cloud candır ana ekran düzenine uygulama sırasına kadar tüm ayarları kopyalayıp yapıştırıyor

Bunu yapınca banka aktivasyonları falan iptal oluyor dimi?

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.