@Mustafa Erpek abov. buna el atalım hemen. twitter önbelleği silelim. hızlı şarj kapalı kullanalım. bi de bence telefonu şarjdan çıkarmadan evvel bi kere yeniden başlatmak işe yarıyor. galaxy app booster ile de haftada bir uygulamaları tazelemek iyi geliyor. yarın tekrar bakalım. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (365. sayfa)
-
-
A54 için bir duvar kağıtları bulmuşum her biri ayrı güzel. Dehşet yakışıyorlar telefona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 27 Ocak 2025; 17:11:29 >
-
Smart launcher 6 mı kullanıyorsunuz? Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bu telefonda sizden başka onay merciği tanımıyorum.
Hocam app booster telefonda kurulumu geliyor , yoksa indirilmesimi gerekli telefona baktım bulamadım , store da bulamadım
Evet. Tablette kullanıyorum güzel ancak telefonda deneyeyim dedim beğenmedim çok animasyonları bozuyor gibi biraz ve ayarlama yapması zor. Honorda sorunsuz çalışıyor ama Samsung One UI launcherlarla çok iyi değil. Ben de animasyon efekt severim.
Sizi görmüşken hem sorayım hem bilgi vereyim Gemini uygulamasına Google Keep (not uygulaması) de eklenmiş. Konuşarak sorduğunuz soruyu veya söylediklerinizi notlarıma ekle derseniz ekliyor hemen.
Bu tip özellikler geliştikçe çok kullanışlı olacak şu an alışkın değiliz ama yapay zeka bu minvalde ilerliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 27 Ocak 2025; 17:13:11 >
-
Evet hocam Samsung uygulaması ama markette yok verdiğim linkten indirebilirsiniz ayrıca kurmak gerekiyor. Sadece ayarlar menüsünde uygulamalar listesinde gözükecek.
Teveccühünüz bu arada 🫡 paylaşımlara devam aklımda var bi şeyler:)
-
Tesekkurler hocam indirdim , kurdum. Sanırım sadece ingilizce.
Maalesef Korece veya Çince olmasından iyidir. 😄 faydalı şeyler hep İngilizce.
-
Kesinlikle hocam..
Arada bizim grubada uğra hocam ( A55)
Yeminle aklımdaydı:)) orada hiç ses yok güncelleme geldi diyen birileri lazım 😁
-
Ben günlük bakıyorum gelirse direk atarım oraya😃
Ama geçen ayki güncelleme 2-3 gün sonra gelmişti diye aklımda kalmış o zaman bizimkide eli kulağında muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 26 Ocak 2025; 14:20:47 >
A54 de kullandım a55 de. A54 deki ergonomik yapı a55 de yok ya. Samsung orta seviyeye böyle ele gelen kompakt cihaz çıkarmalı kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu sıfırlayacağım ama yedek almak zor geliyor bilgisayarım harddiskim yok dosyaları ayıklamakla uğraşamam diyenlere Samsung sınırsız yedek alma imkanı getirmiş. Bahaneniz kalmadı artık. 😂
Samsung hesabı oluşturmanız yeterli başka bir Samsung telefona geçerken de kullanabilirsiniz.
-
Ben benim cihazı dün sıfırladım eski sistemle samsung cloud veri yedekle kısmından yaptım
katılıyorum 6.5 iyidir batarya alan açılsın diye kalınlaştırdılar anladık ama ele sığmıyor cebe sığmıyor el insaf artık bir de kılıf geçiriyoruz tuğla oluyorlar iyice
-
cloud candır ana ekran düzenine uygulama sırasına kadar tüm ayarları kopyalayıp yapıştırıyor
-
Bunu yapınca banka aktivasyonları falan iptal oluyor dimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X