Şimdi Ara

Samsung Galaxy A56 5G, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy A56 5G, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler
    Teknoloji devi Samsung'un orta segment akıllı telefon serisi Galaxy A, yakında yeni bir üyeyle güçleniyor. Yakın bir zamanda FCC sertifikasını alan Galaxy A56 5G, teknoloji severler için heyecan verici özellikleriyle birlikte gelecek.

İşte Samsung Galaxy A56 5G'nin beklenen özellikleri:

Samsung'un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy A56 5G, geniş bağlantı seçenekleriyle öne çıkıyor. Cihaz, FCC'de 5G teknolojisinin yanı sıra GSM, WCDMA ve LTE FDD gibi mobil bağlantı standartlarını desteklerken görüntülendi. Ayrıca n1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77 ve 78 bantlarıyla kullanıcılara esnek bir bağlantı deneyimi sunacak.

Ayrıca Bkz.Samsung, akıllı saatler için kan şekeri ölçüm sistemi geliştiriyor

Teknik özellikleri arasında ise Bluetooth, GNSS, NFC ve Wi-Fi (802.11.b/g/n/a/ac/ax) gibi modern bağlantı seçenekleri bulunuyor. Geekbench veritabanında görülen bilgilere göre, cihaz 8 GB RAM ve Exynos 1580 işlemcisiyle performanstan ödün vermeyecek.

Şarj konusunda da iddialı olan Galaxy A56 5G, 45W kablolu hızlı şarj teknolojisi ve 4.905mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çekiyor. Yazılım tarafında ise cihaz, Android 15 ve One UI 7 arayüzüyle gelecek. Son olarak yapay zeka destekli yeni özellikleriyle kullanıcı deneyimini zenginleştirecek cihazın 2025 yılının ilk çeyreğinin sonunda küresel pazara sunulması bekleniyor.

Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/mobiles/mobiles-news/samsung-galaxy-a56-5g-fcc-certification/

• 4900 pil koyuyorsan o telefon ince ve hafif olmalı. Millet orta seviye cihazda 6 bin maha, 12/512 ram hafızaya geçeli çok oldu. Bu arada yıl 2025 hala kenarda siyah çizgilerle ekran kasa oranı kötü olursa koca bir çöp olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A55 de 5000 lik pil varken onun üst modeline ne diye daha düşük pil koyarsın ki.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    45Watt yaptılar ya illa başka bi yerden kısacaklar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung ince zarif köşesi ele yumuşak oturan hızlı şarjı desdekleyen telefon çıkartmıyor. O da yetmezmiş gibi sar değerleri her çıkarttığı üründe artıyor. Artık limitlere doğru iyice yaklaştı. S 20 fe gibi müthiş bir cihaz yaptılar 4 sene kullandım ama yeniı telefonlar malesef vasat, takoz gibi. Vivo infinix veya honor dan tasarımcı transferi iyi olur zannımca.. Samsung işte aynı tas aynı hamam

• Şu çerçeveyi inceltin artık.

• A52 kullanıyorum hala çıksın bakalım belki geçeriz Samsung Galaxy A56 5G, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece arayüz yazılımı iyi sanırım. geriye kalan; kalın tasarım, doğru düzgün hızlı şarj olmaması, 12 gb ram olmaması ve muadillerine göre yüksek fiyatı..
    almayın beni der gibi.

• Samsung a56 modelinde sd 7s gen 3 işlemci kullanmalıydı.Yarı fiyatına geliyor diye kendi ürettiği çöp cpu yu takmış yine. Ölü yatırım. Honor 200/pro poco x7 pro redmi 14 serisi varken bu cihaza 25k vermek aptallık.

• Bu telefonda bile 45W var ama S25, yani amiral gemisinde 25W. Şaka gibi...

• Bence artık exynos performans ve pil anlamında bir yerlere gelmeye başladı. Çerçeve de çok gözüme batmıyor açıkçası. Fakat modem işi düşündürüyor. Çekim gücü ve kalitesi konusunda hala sorunları var ve görünüşe bakılırsa a55 ile aynı gelecek modem..

• Galaxy A serisi, A73 den sonra bitti..

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt

S25 de de bir şeyler kısacak ki S25 plus satılabilsin o zaman kimse S25 plus almaz. Satış stratejisi bunlar.

• A52'den hiçbir farkı yok günlük kullanıcı için. 3 modeldir yerinde sayıyor.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    ne olmasını bekliyorsun a52 fiyatına s25 almak mi 🤔

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Bari Ekran Çerçevesi İnce Yapsalardı...

• noobszle kullanıcısına yanıt
    Hayır a52 sahibinin bu yeni çıkacak modeli bile almasına gerek yok. Gelişim 4 yıldır olmuyor demek istedim.

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Fiyatı makul olsa neyse de eğer yüksek fiyat ve kalın çerçeve ile çıkarsa geçmiş olsun.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    a52s kullanıyorum ben, açıkçası a55 i deneyimleme fırsatım oldu özellikle yazılım tarafında baya bir ilerleme soz konusu keza malzeme kalitesi ve ufak tekef iyileşmeler a52 nin yazilim desteği bitti ve a56 ya yükseltmek mantikli olacaktır zaten cihazlarin pilden kullanım dışı kaldığıni kabul edersek yükseltmek mantikli olur segmentasyon oluştuğu icin ayni fiyat bandına cok radikal bir yükseltme beklemek hata

• Pil 5000mah. Gerçek kapasitesi 4905 mah. Önceki modellerde de böyleydi. Değişen bir şey yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.