Şimdi Ara

Samsung Galaxy A7 2016 inceleme videosu 'Sınıfında sınırları zorlayan telefon' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

Snapdragon 615 kulanan general mobil androit one var 700 tl bu telefon 1700 tl oha yani ohaaaaaa

General Mobile 4G (Android One) modelinde Snapdragon 410 var.

hocam ozaman lg g2 de snapdragon 800 var ona ne dicen

Ona bir şey dediğim yok hocam.

Dün akşam yazdığım mesajımda Lenovo Vibe P1'in 1.300 TL fiyatı fazla bulunurken buna o bile fazla demiştim. En fazla 1.400 TL bütçem olsa Lenovo Vibe P1 alırım.

Bu telefona 1.700 TL verileceğine 100 TL daha eklensin LG G4 alınsın.

• ben ala note 2 kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum yavaş yavaş ama rezillik orta seviye telefonlar 1700 lira olmuş 1 yıl daha note 2 devam.

• SARR Değeri belirtmek 20 sn..Bu kadar mı zor?

• Arkadaşar düne kadar ortalma şarj suremi 44 saat gösteriyordu dun şarja koydum şıkardım 25 saat kullanım gösteriyor arakdaşlar bu durum neden olabilir size göre samsung online servisle goruştum telefonun incelenmesi gerekiyor dediler ne yapayım servise göstereyim mi acaba kafam karıştı
  • Donanım olarak note 4 üstün ama çerçeve soyulması kötü parmak izi sensörü gereksiz 2k ekran bunlar soğutuyor cihazdan A8 bu cihaza alternatif Lg g4 sadece kamera konusunda iyi bence bu saatten sonra parmak izi iyi olan bi cihaz alınmalı

• Telefonu iki haftadır kullanmakttayım çok kaliteli ve hızlı bir telefon parmak izi sensörü gayet iyi ve hızlı pili çok iyi gidiyor yoğun kullanan birine bile bibuçuk iki gün gider çok üst seviye oyun oynamam diyorsanız ve ortalamanın üstünde birkamera yeterli diyorsanız ideal bir telefon kamerayı kötülemiş gibi olmıyim ipon 6s le karşılaştıma videosu var kafa kafaya denilebilir bir seyredin almadan önce fikir verir enazından. oyun kısmınada gelecek olursak zaten günümüzdeki piller pek oyun oynamaya müsait diil yani enazından işlemci ve gpu yu kastıran oyunlar için bunu net söyliyebilirim 4 saat iyi bir oyun oynayın nova real racing vs.. gibi pil bitti demektir yani tel de kastıran oyun oynamak biraz zor buyüzden herkez ortalama pek güç gereksinimi olmayan oyun oynar mecburen tabi bu benim görüşüm herkezin görüşü kendini bağlar. Yorum yapan arkadaşların bu telefonu bazı telefonlarla karşılaştırmalarını okudukça gülesim geldi inanın karşılaştırdıkları telefonlarla bu telefonu yanyana koyun uyoncak gibi dururlar telefonun orta üst seviye klasmanın da olduuna bakmayın tasarım açısından enüst seviye bir telefon baktıkça ve kullandıkça iyiki almışım dedirtiyor insana. Eksileri yokmu tabiki var bildirim ışığı yok sesli bildirimle örtmeye çalışmışlar olamış sevmedim vede fiyatı çok yüksek ben 1600 e aldım ancak enfazla ederi 1400 yakında inşallah bu fiyata veya daha aşağı düşer.

• Cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum. oldukça şık ve sağlam bir cihaz.

Teleofonda Candy Crush dışında oyun oynmadığım için grafik performansı benim için gayet yeterli.

Bildirim ışığının olmaması biraz can sıkıcı. Titreşimi oldukça zayıf.

Dış ses oldukça iyi. kulaklık performansı yeterli ama bir Htc gibi doyurucu değil.

Pil süresi şaşırtıcı derecede iyi keza ön ve arka kamera da oldukça başarılı.

LG'de ki misafir modunu çok ararım sanmıştım, Knox gerçekten harikaymış.

Parmak izi sensörüne dokunur dokunmaz kilidin açılmasını bekliyorum, ama hemen açılmıyor. :) Açılması yaklaşık bir saniye sürüyor.

Özetle; ortalama kullanıcıları ziyadesiyle mutlu edecek bir telefon, tavsiye ederim.

• Satılık A7 2016 detaylar ilanda sahibinden.com da (ilan no:372033012)

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Alakasiz gelecek belki 10 ay gecmis ama simdiye gördüğüm en saçma yorumlar listesinde ilk 10 a girecek bir yazıya imza atmışsınız tebrikler. Adam eşime aldık demiş okuldan gelince yazarsın demişsiniz. Böyle çocukça laf sokmalarla nasıl tartışma kazandığınız sanıyorsunuz?
    Bir anekdot: Note 4 u çok büyük olduğu için satıp a510 almış biri olarak, note 4 bambaşka bir cihazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 15 Aralık 2016; 17:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın Samsun A7 İthalatçı garantili şebeke destekli görüntülü konuşması yok. Sanki başka bir model yada telefon gibi,Hepsiburda.com aldım.

• Bu fiyata bu cihazı alan var mı? Alan varsa yazsın bana mantığını neden almış?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.