Şimdi Ara

Samsung Galaxy A7 2016 inceleme videosu 'Sınıfında sınırları zorlayan telefon' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyesine göre pahalı telefon en fazla 1200-1300 tl olmalı

• samsung telefonlar çıktıktan 2-3 ay sonra fiyatları çok düşüyor o zmn almayı düşünüyorum şık bir cihaz

• tasarıma diyecek yok, gerçekten güzel, en çok da A3'ü beğendim, ele çok güzel oturuyor. keşke usb type-c koysalarmış bunlara, iyi olurdu.
  • parasına takmayan ve oyunla işi olmayan için bir cihaz....

• Fiyatı yüksek. 100 lira daha koy S6 al daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfklsz

Geçen hafta eşime note4 aldık, bu modelde vardı hemde aynı fiyata fakat note 4 dün kamerası,ekranı,kasası vs..vs.. Ezer geçer bunu

Daha şık varken plastiğini almışsınız. kasası demişsin bir de. Neyse Oyun oynamayacak birisi yani kadınlar için çok iyi gider bu a7. 13 saat pil süresi alınmış daha ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre sonra böyle ikinizin olduğu bi telefon inceleme videosu izlemek güzeldi. teşekkürler
  • Teknik detayları neredeyse aynı olan

GM Android One - 750 TL
    Samsung A7 2016 - 1800 TL

tamam çok şık hatta tasarımına bayıldım ama bu fiyatla imkanı yok alınmaz.
    Telefon fiyatlarına yüksek diyorduk ama bunun cılkı çıkmış...

• 1700 liralık telefon zaten tabi ki sınırları zorlayacak. amiral gemi fiyatı.

• Kesinlikle çok şık bir telefon sarj konusunda çok iyi fiyatlandırma biraz daha iyi olmalıydı şahsen 1500 lira verirdim çünkü adamlar telefonun üstünde epey çalışmış. Grafik en azından t760 mp2 olsa daha iyi olurmuş ama iş görür çok üst düzey bir beklenti yoksa tabi. Ben beğendim ınıfına göre çok albenisi var bence şu yazılım güncelleme olayını da çözerlerse liderliğe oynamaya devam ederler. Erdi ve Mesut abi sizi seviyorum yanlız rakip siteler sizden epey önce davrandı ilk göz ağrımız olmaya devam edin biraz daha erken yapın incelemeleri son olarak video'yu çok başarılı buldum. :)

• Tasarım güzel ama fiyatı çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Geçen hafta eşime note4 aldık, bu modelde vardı hemde aynı fiyata fakat note 4 dün kamerası,ekranı,kasası vs..vs.. Ezer geçer bunu

Daha şık varken plastiğini almışsınız. kasası demişsin bir de. Neyse Oyun oynamayacak birisi yani kadınlar için çok iyi gider bu a7. 13 saat pil süresi alınmış daha ne?

Note 4 işlemci kamera ve Qhd ekran olarak bunü ezer geçer ayrıca hoparlör ve s Pen olayida var aynı zamanda tonla sensör ve güncelleme alma ihtimalinin daha yüksek olup metal çerçeve olduğunu söylemem gerek sana arkadaşım telefondan anlamadığın belli :) he sen tv olarak kullanıyorsan telefonu bataryayla mutluluklar :))

• Ahahah fiyata bak, donanıma bak! T-720mp2 :)
    http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

• Fiyat olayını çözememiş samsung kedi eliyle ayana sıkıyor mermiyi buda telefon satışlarını düşürüyor

• Aslında güzel taktikmiş. Çirkin çirkin telefonlar yap. Sonra az bişey yüzüne bakılır bir telefon yaptık diye ederinin 2-3 katına sat. Millet de beğensin. Vay arkadaş!

• 100 lira daha verip s6 almam. rezil pil ömrü ve sd kart olmaması yeter. kaldı ki 1 hafta sonra s7 geliyor. s6'nın fiyatları düşüşe geçer hızlı bir şekilde. s6 alınacak zaman değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMyLife

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Note 4 işlemci kamera ve Qhd ekran olarak bunü ezer geçer ayrıca hoparlör ve s Pen olayida var aynı zamanda tonla sensör ve güncelleme alma ihtimalinin daha yüksek olup metal çerçeve olduğunu söylemem gerek sana arkadaşım telefondan anlamadığın belli :) he sen tv olarak kullanıyorsan telefonu bataryayla mutluluklar :))

Senden daha iyi anladığıma emin olabilirsin. Allah ım spen demiş bir de. sanki tek başına bu bir telefon seçme kriteri.. Note 4 arkası plastik mi? Bitti, pili (ekranı daha büyük olmasına rağmen) küçük mü? Bitti, ekranı 2k olduğu için daha çok pil harcıyor mu? Bitti, 2 yılını dolduracak mı yakında? Bitti, ekran kasa oranı a7 de çok daha iyi mi? Bitti.. Güncelleme de ikisi de android m den sonrasını zor alır. Kamera konusunda kullanmadan hangisi iyi bilinmez. Kaldı ki yukarda kadın demişim değil mi? Asphalt 8 de kariyer Kasacak bir kadın olursa hadi neyse de daha şık metal ve cam bir telefon, daha iyi pil süresi için a7 tercih edilmeli. Bu forumun geneli liseli olduğundan oyun performansına bakarlar tabi. Erdi usta da ona göre yorumluyor zaten.

Neyse okuldan gelince cevaplarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

1700 lira veripte telefonda oyun oynayamayacaksak kusura bakmasın Samsung.

Ben anlamıyorum bu insanlar neden telefonda oyun oynamaya çalışıyorlar? Telefon taşınabilir, enerji bakımından sıkıntılı, güç bakımından sınırlı bir sistem. Çok mantıksız. Tablet deseniz pil konusunda daha mantıklı. Telefonda oyun oynamaya, özellikle performans isteyen oyunları, hardcore oyun oynamaya çalışan insanları anlayamıyorum bir türlü. He basit oyunlar tamam da bir modern combat falan bana çok saçma geliyor.

• FearMyLife F kullanıcısına yanıt
    Note 4ün tek üstünlüğü ekran ve chip set. Ekran da fazla enerji tükettiği için bir artı değil zaten. 2k ya ihtiyaç yok çünkü çok fazla bir fark yok. Fark görmeye çalışacak kadar da takıntılı değilim. İki telefona da baktım a7 daha güzel. Note 4 kasa olarak daha kötü geldi bana. Pil olarak a7 çok daha iyi. Note 4 ile arkadaşım 4 saat ekran süresini zor alıyor. Yani Note 4 bir tık üstte olabilir donanım olarak ama a7 de alınmayacak telefon değil. Zaten hangi chipseti alacak olursan ol 3-4 sene sonra çöp olacak, hepsi ihtiyacını karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

1700 lira veripte telefonda oyun oynayamayacaksak kusura bakmasın Samsung.

Ben anlamıyorum bu insanlar neden telefonda oyun oynamaya çalışıyorlar? Telefon taşınabilir, enerji bakımından sıkıntılı, güç bakımından sınırlı bir sistem. Çok mantıksız. Tablet deseniz pil konusunda daha mantıklı. Telefonda oyun oynamaya, özellikle performans isteyen oyunları, hardcore oyun oynamaya çalışan insanları anlayamıyorum bir türlü. He basit oyunlar tamam da bir modern combat falan bana çok saçma geliyor.

Alan kişi oyun oynamak zorunda değil fakat 1700 lira verilen bir cihazda herşeyi yapabilmek gerekir.
    M9 un kamerasınada aynı eleştiri yapıldı.
    2700 liralık cihazda kullanıcı fazla kullanmasa bile iyi bir kamera olmalı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.