Şimdi Ara

Samsung galaxy A7 2016 - Samsung Galaxy A8 - Sony Xperia Z5 compact karşılaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu 3 telefon arasında kararsız kaldım. Benim için en önemli olan alacağım akıllı telefonun sorun çıkarmamasıdır. O yüzden bu listede LG G4, sony xperia m5, m4 aqua,asus zenfonelar yok çünkü internette şikayetten bol bir şey yok bu aletler için. İkinci önemli tuttuğum ekran büyüklüğü bu yüzden z5 compact'ı da eledim diyebilirim. Galaxy a8 i çok beğendim aslında gönlüm ondan yana ama a7 ile arasında nasıl bir fark var çözemedim a8 almak daha mantıklı geliyor bana görüşlerinize açığım.Elediğim diğer telefonlar: Galaxy note 4 z4 plus. A8 2015 yazında a7 (2016) ocak ayında çıkmış bir marka. Bir kaç araştırmada herkes a7(2016) önermiş ben ikna olamadım nedenleriyle yazarsanız sevinirim.

Galaxy A8 1500 TL(Kamerası 16 ama a7 den çok üstün değil 32 gb hafıza ve 2gb rami var 5.7 inç bataryası a7 den kötü ama a7 ninkini abartılı buldum.)
    Galaxy A7 1600 TL(Bataryası ve 3gb ramiyle ön plana çıkıyor 16 gb hafıza 5.5 inç)
    Z5 Compact 1700 TL(Küçük olduğu için eledim yoksa özellikleri hepsinden iyi gibi geldi 4.6 inç)

Kısacası 100 lira daha verip A7 Yi neden almalıyım? Temel sorum bu. A7 2016 ve a8 arasındaki 4-5 aylık çıkış farkı nasıl bir olumsuz etki yapar? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris944 -- 29 Temmuz 2016; 15:30:29 >

• Samsung ara serisine para verme hocam. 1-2 hafta içinde Motorola moto g4 plus satışa sunuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 Compact
  • Samsung A serisinin donanımları çok çok zayıf. Bunu göz önünde bulundurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.