Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin cihazınızın modeli FQ ile bitmiyor muydu.Ülkemizde Ota ile güncelleme geldi mi acaba.
    Bu telefonun dokunmatik üstüne başka telefon tanımıyorum yalnız kullanmaya devam edersem temperli cam taktıracağım.Cebimde ekran kilidi açılıyor üst üste farklı menüler açılmış oluyor hiç sevmesem de ekran kilidini desen yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SioreblackA7 S kullanıcısına yanıt
    merhaba, benim ekran parlaklığı en düşükte ki gayet parlak oluyor. sabah 7de şarjdan aldım, sık sık face, instagram, net, clash of clans oynuyorum. şu anda gece 01:30 ve şarjım %20. telefonu ilk aldığımda bende de aynı sorun vardı. telefona clean master yükle, tarat ve temizle. daha sonra telefonu kapat ve 5 dk kadar bekle. sonra aç ve güle güle kullan. bu arada telefonu ilk aldığımda kendi şarj aletiyle değil de başka şarj aletiyle şarj diyordum. kesinlikle orjinali ile şarj et ve orjinal kutusundan çıkan kabloyu kullan...
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Evet benim telefonun kodu da FQ. Sammobile sitesinden yeni romu, Odin ile kurdum. Kurduktan sonra telefonun kodu tabi F oldu. Aynı donanım olduğu için sorun çıkarmadı. Sonu FD ile bitenlerin donanımı farklı biliyorsunuz. Bu arada telefon cepteyken benim de başıma geldi ekranın kendi kendine açılması. Ben dokunma hassasiyetini açmıştım o sıralarda. Hassasiyetini kapattım, düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamis -- 16 Temmuz 2015; 5:40:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalamis K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kurup deneyelim o zaman pil kötüleşirse geri döneriz

• Arkadaslar benim tel ilk gunden beri asiri isiniyor bu temizleme programi isi %40 oldu diye uyari veriyor bazen neden acaba cok da bir sey yok telefonda

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Telefonu çok yoğun kullanıyorum ısınma problemi yok istersen fabrika ayarlarına dönüp bir dene ayrıca senkronizasyon kapalı olsun.Benim cihazı kingroot ile root edip gereksiz programları dondurdum ve Greenify kurdum şu an çok iyi durumda
  • Bildirim ışığı olmamasından dolayı z2 mi diyorum. Ama bu telefon da çok şık.
    Not: z2 tamam dehşet telefon da ağır ve kalın a7ye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexomer -- 16 Temmuz 2015; 18:19:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexomer

Bildirim ışığı olmamasından dolayı z2 mi diyorum. Ama bu telefon da çok şık.

bende z2- z3 a7 arasında kalmıştım.

özellikle z2nin çok fazla kronik sorunu olduğundan hiç düşünmemiştim. a7 almıştım.

bildirim ışığı olmaması şarjda sıkntı çıkarıyor bi çünkü elinize aldığınızda filan titriyor zaten telefon.

Telefonun yanında verdikleri şarj çok iyi olduğundan. Hızlı şarj oluyor zaten sürelerine araştırırsan bulabilirsin. günde 1 kez şarj etmekte yeterli. eski telefonlarımda hep güç tasarrufu açardım. Bunda hiç açmama rağmen 1 günü rahat çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

quote:

Orijinalden alıntı: nexomer

Bildirim ışığı olmamasından dolayı z2 mi diyorum. Ama bu telefon da çok şık.

bende z2- z3 a7 arasında kalmıştım.

özellikle z2nin çok fazla kronik sorunu olduğundan hiç düşünmemiştim. a7 almıştım.

bildirim ışığı olmaması şarjda sıkntı çıkarıyor bi çünkü elinize aldığınızda filan titriyor zaten telefon.

Telefonun yanında verdikleri şarj çok iyi olduğundan. Hızlı şarj oluyor zaten sürelerine araştırırsan bulabilirsin. günde 1 kez şarj etmekte yeterli. eski telefonlarımda hep güç tasarrufu açardım. Bunda hiç açmama rağmen 1 günü rahat çıkartıyor.

Bende nexus 5 var nişanlıma alacam a7 yi . G3 teki Isınma ve bazı çerçeve sorunları ve z2 de nispeten ağır olması ndan dolayı böyle düşünüyorum. A7 sırf kasası ve ergonomisi için tercih edilir evet. Ama işin ilginç tarafı e7 sanki elde daha rahat yuvarlak hatlarından dolayı. Çözünürlükte de çok bariz fark göremedim açıkçası. Ama a7 tabiki üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexomer -- 17 Temmuz 2015; 1:18:38 >

• Eskiden kullandığım telefonlarda gps performansına çok takardım bugün gps test plus programı ile kısa bir test yaptım sonuç mükemmel.Kullandığım bir çok cihazı geçti zaten bu telefona sadece 3gb ram taksalardı diğer cihazları satamazlardı şu an için Samsung iyi yolda güncelleme desteği sıkıntı çıkarmazsa A7 şu an tavsiye edilir.Ha aklımda hala acaba note4 veya g4 alsam mı sorusu var hala. Herkese iyi bayramlar dilerim

• A7 kullanan arkadaşlar bende a7 kullanıyorum telefondan çok memnunum ama acaba siz clean master gibi veya antivirüs programları kullanıyor musunuz? Bu tür uygulamaları kullanmak gerekli midir bu cihaz için?

• mertcand33 M kullanıcısına yanıt
    Ne olur ne olmaz diye Trustgo kullanıyorum.Zamanında güvenilir bir sitede Android için 1 numaralı virüs programı olarak gösterilmişti.Clean Master a güvenemiyorum niyeyse
  • Böyle bi uygulama kullanmam gerekli midir sizce ne gibi artılarını gördünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcand33 -- 17 Temmuz 2015; 14:25:53 >
    bence elzem değil bulunsun diye kullanıyorum
    Girdiğiniz sitelere bağlı ama bence şart değil i.

• bugün cihazımı Lg G4 ile takas ettim yardımcı olan herkese teşekkürler
  • İyi günler 1 hafta önce kız arkadaşıma a7 aldık telefon çok güzel bende de note 4 var note 4 ten aşağı kalır yani yok gerçekten hız konusunda. Yanlız şöyle bir sorun var antutu yu açtığımda test yaparken 3d testte hata veriyor ve kapanıyor defalarca denedim ve hep aynı hatayı verip kapandı acaba donanımsal bir arıza olma ihtimali var mıdır? Yoksa programla mi alakalıdır.

• zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Takas için üste kaç para verdin. G4 e baktım baya ama tek artısı 64 bit işlemci. Bataryası da ekran kalitesini kaldırmıycak gibi. Nasıl memnun musun.

Samsung a7 ye lolipop gelmiş sanırım. Odinden filan yapılıyormuş ama kofunu fq yerine f oluyormuş. Forumda bi konuda bahsediliyordur. Merak edenler incelesin. Ben Türkie içinde gelmesini bekliycem.
  • G4 le takas ettikten sonra aradaki farkları sayabilir misin?

Aslında öyle aman aman bir fark yok şimdilik ama kullanım alışkanlığı olarak çok farkettiriyor LG nin tuşlarının arkasında olması çok kolaylık sağlıyor. Dokunmatik olarak A7 önde

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.