Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında tutkunuydum.Sezonların hepsini 1 ayı bulmadan bitirmiştim.Her bölümünü hemen hemen hatırlıyorum.
  • mertcand33 M kullanıcısına yanıt
    Google Play'de bu tür programlar var ancak malesef %99 u sahtekarlık üzerine kurulu ve film izlemeyle alakası yok.
    Bilgisayarın varsa filmleri oradan indirip telefonuna atabilirsin.Cihazın kendi içerisinde bulunan Video uygulamasıyla attığın filmleri izleyebilirsin.
  • sizce a7 mi alınmalı yoksa alpha mı ?
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Bende şu an izliyorum hocam tutkunuyum vallahi 3. sezondayım süper dizi

Dizi konusunda da haklısınız dediğiniz gibi yapıcam hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DogukanK1905 D kullanıcısına yanıt
    Valla alphayı bilmem ama a7 alırsa pişman olmayacağını söyleyebilirim bununla ilgili karşılaştırma videoları var youtube da bi izle derim

• Arkadaşlar bu telefonu iphone 6 yla kıyaslıyorlar ben telefonumdan memnunum ancak sizce iki cihaz kıyaslanabilir mi?

Öncelikle hayatımızda bir telefon kesinlikle temel ihtiyaçlar arasındadır.
    Teknoloji de aynı zamanda çok hızlı ilerliyor ve bizde elimizden geldiği kadarıyla teknoloji dünyasına ayak uydurmaya çalışıyoruz.
    Her telefonun kendine göre özellikleri ve teknolojisi vardır bu tartışılmaz ancak teknoloji ilerlediği gibi telefonlar da gelişiyor.
    Artık eskisi gibi değil herşey her yıl hatta her 6 ayda bir yeni telefon modelleriyle karşı karşıyayız.
    Yani demem o ki iki farklı markada telefonlar elbet karşılaştırılabilir ancak dediğim gibi teknoloji yerinde durmuyor.
    Burada anlatmak istediğim herkes cebine göre veya zevkine göre telefon alıyor.Eğer aldığımız cihaz bize büyük ölçüde yetiyorsa, ihtiyaçlarımızı karşılıyorsa yeterlidir.
    Herşey özellik demek değildir.Geçenlerde bir telefon incelemesinin altına yapılan yorumları okudum.Gerçekten bu kadar telefonların esiri olmamalıyız.
    Kişinin kurduğu cümle herşeyi anlatıyordu; "ben a marka telefon aldım ama pişman oldum sanki bu paraya b marka ve özellikleri daha iyi telefon alınabiliyorken neden böyle birşey yaptım" bahsettiği b marka cihazın sorunlarının haddi hesabı yok, stabilite malesef iyi değil ve almadığı bir cihaz için pişman oluyor.Dediğim gibi herşey özellik değil.

Kişi cihazdan memnunsa gerisi teferruattır.A veya B cihazla karşılaştırmak gibi şeyler vakit kaybıdır ve kişinin belki de hevesini kaçırabilir.

Sözüm size değil genel olarak konuştum.Telefonu iphone 6 değil de iphone 6 plus ile karşılaştırıyorlar boyutlarından dolayı.Ancak her iki cihazında farklı işletim sistemlerine sahip olduğu ve bu işletim sistemlerinin birbirinden farklı avantajları ve dezavantajları var.Basit bir kıyaslama yapılamaz.

İyi akşamlar

Hocam gerçekten devrim niteliğinde bi cevaptı çok saolun bu forumu okuyan herkes eminim ders çıkaracaktır Ve sizin gibi düşünen insanlar gerçekten kendileri için en iyi cihazı bulabilecektir elbette. Dediğiniz gibi mesele a marka b marka olmamalı mesele hangi cihaz benim istediklerimi karşılayabilir olmalıdır

Teşekkür ederim değerli cevabınız için

Alacağımız cihaz isteklerimizi karşılamalı ve stabil olmalı.
    En önemlisi önceden de belirttiğim gibi stabilite ve cihazı almadan önce iyice araştırmak.
    Kullanıcı yorumlarını okumak ve cihazı mağazada iyice denemek en iyi yollardan birisidir.
    Teşekkürler hocam cevabiniz için

Ben alırsam bu telefonu sırf şıklığından dolayı alırım fakat aynı fiyat segmentinde g3 asus zenfone 2 xperia z2 gibi cihazlar da mevcut şimdi sormak istediğim şey ben çok oyun oynayan birisi değilim telefonda pc bana yeter de artar ama hızlı bir internet deneyimi, akıcı bir telefon 2gb ram bu konuda iyi bir performans sergiliyor mu? Dediğim gibi bende hızlı olsun akıcı olsun nette hızlı dolansın söylediğim diğer telefonlar daha iyi midir acaba?
  • karGa6 kullanıcısına yanıt
    Aşırı ısınmayı, cihaz ısındıktan sonra arayüzde görülen kasılmaları, 2k ekranın bataryayı somurmesine katlanabilirsen G3 alabilirsin.

Aynı şekilde Z2 nin aşırı ısınmasına, telefonun kalın yapısına katlanabilirsen sırf özellik arıyorsan Z2 alabilirsin.

Benim önerim A7 gayet yeterli bir cihaz.2 gb ram sizi yanıltmasın.Sonuçta bir telefona kullanacağımız uygulamaları kuruyoruz.Gereksiz uygulamalar kurarsak her telefonun rami sisecektir.

Ben de telefonda oyun oynayan biri değilim ve tercihim yoğun araştırma sonucu A7 oldu.Memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karGa6 kullanıcısına yanıt
    Bak dostum sana şöyle anlatayım benim ilk başlardaki düşüncem g3 tü araştırdım kronik bir ısınma sorunu olduğunu biliyordum ve daha iyi bir alternatif bulmadağım için mağzaya gittim bana a7 yi gösterdiler ve yoğun bir araştırma sonucu seçimim a7 oldu. Cıhaz çok şık zaten ve ben telefonda da oyun oynayan birisiyim ve 1 oyunda bile zorlandığını görmedim. İnternette gezinirken ise harika bir deneyim yaşadım ve çok memnunum. Bu paraya en iyi tercih a7 olmalıdır bence

• Telefonla konuşurken çıt çıt sesi bende de gelmeye başladı arkdaşlar servis bu konu hakkında ne kadar yardımcı oluyor?

• Hiç yardımı olmuyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Telefonla konuşurken çıt çıt sesi bende de gelmeye başladı arkdaşlar servis bu konu hakkında ne kadar yardımcı oluyor?

Hiç yardımcı olmuyor,versiyon yükleyip gönderiyor dostum. 14 haziranda aldığım telefon şu an 3.servisinde. Çok pişmanım aldığıma ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeoMatrix kullanıcısına yanıt
    Hoparlörü acinca bende de arada çıt sesi duyuluyor ama normal konuşunca böyle bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Hoparlörü acinca bende de arada çıt sesi duyuluyor ama normal konuşunca böyle bir sorun yok.

Çoğu kişide duydum ama çok şükür o sorun bende yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesga -- 26 Temmuz 2015; 19:24:02 >
  • mesga M kullanıcısına yanıt
    Bugun yaptigim konusmalarda o sesi duymadim arada yapiyor rahatsiz edici bir sorun degil bir de cihaza guncelleme geldi 24 mb boyutunda ama kurmadim.Aranizda deneyenler var mi google playde gezinirken ufak takilmalar var ama rahatsiz edici degil bu durumu cozebilir miyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Bugun yaptigim konusmalarda o sesi duymadim arada yapiyor rahatsiz edici bir sorun degil bir de cihaza guncelleme geldi 24 mb boyutunda ama kurmadim.Aranizda deneyenler var mi google playde gezinirken ufak takilmalar var ama rahatsiz edici degil bu durumu cozebilir miyiz acaba

Bahsettiğin güncellene bana gelmedi gelmezde. Çünkü benim cihaz yurtdışı ayrıce rootlu. Takılma filan yok maşallah idare ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.