Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A7 [ANA KONU] ★★ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.940
Cevap
20
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç gün önce güncelleme geldi, saat düzelti. Saati daha önce sizin yazdığınız gibi otomatik tarih ve saatin tikini kaldırarak yapmıştım ama Moovit isimli program otobüs saatlerini göstermez olmuştu. Şimdi hepsi düzelti.

HTC M8 e hala güncelleme gelecek diye bekliyorum, çok beklerim. Samsung'a teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakespeare07

Format atınca 3 gündür hiç donma yapmadı sorun yok gibi şuan :)

Bunu yazmıştım ama daha sonradan aynı sorunlara tekrar başladı ve şuan sorunlu devam ediyor karımın laf söylemesinden sıkıldım bu marshmelow çok danndik çıktı Telefonu sıfırla seçeneği ile yapmıştım hard reset yapmak daha farklı ve yararlımı olur? farkı gören varmı? eğer öyle denirse onu deneyeceğim ama farkı olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespeare07 -- 9 Kasım 2016; 12:9:20 >

• Arkadaslar kamera performansi nasil? Tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 mb düzeltme güncellemesi geldi. Kurdum sanki donma biraz azaldı ama 3 günde 2 defa dondu :) gözü köralası facebook ve whatsup da donuyor ve kendi kendine açıp kapanıyor telefon:( Lolipop 10 numara imiş hiç donma yapmamıştı :)
  • 1700 tl para verip cihazı aldım. Sonra öğrendim ki jireskop sensörü yok.. Tabiî bizim sanal gerçeklik hayalleri suya düştü.. Kıytırık telefonlarda bile varken bu özellik A710 2016 da yok. Ne biçim iş. Birde ekran cam koruyucular ekranı tam kaplamıyor yanlardan kısa kalıyor böylece ekranın yanları açık kalıyor.. yamalı gibi.. ben bu sebeplerden telefondan soğudum.. keşke lg 4 alsaydım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasocuq -- 8 Aralık 2016; 12:30:32 >
  • beyler 300 küsür mb bir güncelleme geldi nedir bu? yedekleme yapmaya gerek var mı ?
  • r0x kullanıcısına yanıt
    2015 modeline yok sizinki 2016 galiba.
  • evet.
  • Bu cihaz ile samsung tv ye ekran yansitma yapilamiyor galiba.

Icerik paylasimi var ama screenmirroring ?
  • beyler cıhaz alınırmı tavsıye edermısnız
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    alınır, bende 2015 modeli kardeşimde 2016 modeli var gayet iyi, çok takıntılı değilsen 2015 modeli yeterlidir. 2016 alacaksan biraz daha bekle 2017 modeli çıktı ucuzlar.
  • TURKER75 kullanıcısına yanıt
    Samsung tv ye ekran yansıtabilirsin. screenmirroring özelliği mevcut telefonda 1 senedir kullanıyorum telefonumu.
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Galaxy A7 SM-A7000 modeli cep telefonu ile ilgili bir problemim var. Bu cihaz Çin pazarı için üretilmiş. Ben bu cihaza Türkiye romu yüklemek istiyorum fakat sadece Çin bölgesinin romu mevcut. Acaba diğer kodlu A7 modellerinin Türkiye romlarını yüklemem mümkün müdür? Türkçe dili seçmeme rağmen çince öğeler var hala. Birde bu cihazda uyumlu sim kart olmasına rağmen 4.5G özelliğini aktifleştiremiyorum. Telefon ve sim kart her açıdan uyumlu, servisler açık fakat en fazla 3G çekiyor. Ayrıca hat üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum ki o da operatör tarafından açık. Fakat IP Call diye bir seçenek çıkıyor. Sanıyorum Çin için geçerli bir özellik fakat ne işe yarıyor anlamadım. Yardımcı olabilecek olan varsa sevirinirim. Teşekkürler.

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    benzer sorunu samsung tabletimde yaşadım Fransa rom'unu yükleyip dili Türkçe yapmıştım, son seçenek olarak deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Arkadaşlar herkese merhaba. Galaxy A7 SM-A7000 modeli cep telefonu ile ilgili bir problemim var. Bu cihaz Çin pazarı için üretilmiş. Ben bu cihaza Türkiye romu yüklemek istiyorum fakat sadece Çin bölgesinin romu mevcut. Acaba diğer kodlu A7 modellerinin Türkiye romlarını yüklemem mümkün müdür? Türkçe dili seçmeme rağmen çince öğeler var hala. Birde bu cihazda uyumlu sim kart olmasına rağmen 4.5G özelliğini aktifleştiremiyorum. Telefon ve sim kart her açıdan uyumlu, servisler açık fakat en fazla 3G çekiyor. Ayrıca hat üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum ki o da operatör tarafından açık. Fakat IP Call diye bir seçenek çıkıyor. Sanıyorum Çin için geçerli bir özellik fakat ne işe yarıyor anlamadım. Yardımcı olabilecek olan varsa sevirinirim. Teşekkürler.

Cep telefonu alırken dikkat etmek lazım, hangi model hangi ülke pazarına göre üretildiğine bakmak lazım. Bende dikkat etmemiştim. Bende 2015 model SM A700H modeli var, çift sim kartlı 4.5G yok ama 3G görüntülü görüşme var. Bana Android 6.0.1 güncellemesi yüklü. 4.5G donanımsal bir özelliktir, tek çözüm elindeki telefonu satıp başka telefon almak.Farklı ülke romu yüklemeye sakın çalışma telefonu bozarsın. Senin telefon modelinin olduğu çin bölgesi rom listesi burdan bakabilirsin;

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A7000/

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

benzer sorunu samsung tabletimde yaşadım Fransa rom'unu yükleyip dili Türkçe yapmıştım, son seçenek olarak deneyin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Sorun şu ki bu cihaz için mevcut oran tüm resmi romlar Çin için. Bende Türkiye romu yüklemek istesemde bulamıyorum. Türkiye değil sadece herhangi bir Avrupa ülkesi romu da olabilir. Arada çince menüler çıkıyor. Ama yok sanıyorum ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

quote:

Arkadaşlar herkese merhaba. Galaxy A7 SM-A7000 modeli cep telefonu ile ilgili bir problemim var. Bu cihaz Çin pazarı için üretilmiş. Ben bu cihaza Türkiye romu yüklemek istiyorum fakat sadece Çin bölgesinin romu mevcut. Acaba diğer kodlu A7 modellerinin Türkiye romlarını yüklemem mümkün müdür? Türkçe dili seçmeme rağmen çince öğeler var hala. Birde bu cihazda uyumlu sim kart olmasına rağmen 4.5G özelliğini aktifleştiremiyorum. Telefon ve sim kart her açıdan uyumlu, servisler açık fakat en fazla 3G çekiyor. Ayrıca hat üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum ki o da operatör tarafından açık. Fakat IP Call diye bir seçenek çıkıyor. Sanıyorum Çin için geçerli bir özellik fakat ne işe yarıyor anlamadım. Yardımcı olabilecek olan varsa sevirinirim. Teşekkürler.

Cep telefonu alırken dikkat etmek lazım, hangi model hangi ülke pazarına göre üretildiğine bakmak lazım. Bende dikkat etmemiştim. Bende 2015 model SM A700H modeli var, çift sim kartlı 4.5G yok ama 3G görüntülü görüşme var. Bana Android 6.0.1 güncellemesi yüklü. 4.5G donanımsal bir özelliktir, tek çözüm elindeki telefonu satıp başka telefon almak.Farklı ülke romu yüklemeye sakın çalışma telefonu bozarsın. Senin telefon modelinin olduğu çin bölgesi rom listesi burdan bakabilirsin;

Öncelikle cevap için teşekkürler. Bende rom listesine baktım ama hiç bir Avrupa ülkesi bulamadım. Çin romu yüklemek bir şey değiştirmeyecek çünkü zaten içinde şu an Çin romu var. Tek çözüm root işlemi ile custom rom yüklemek sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kara344

quote:

Öncelikle cevap için teşekkürler. Bende rom listesine baktım ama hiç bir Avrupa ülkesi bulamadım. Çin romu yüklemek bir şey değiştirmeyecek çünkü zaten içinde şu an Çin romu var. Tek çözüm root işlemi ile custom rom yüklemek sanırım.

Senin telefon modelinin stabil costum romları pek yok. Tavsiyem hiç root felan uğraşma.

• s7'ye nougat geldi, a7 2016'ya da gelecek mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.