< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 1 Nisan 2022; 17:32:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (290. sayfa)

-
-
Polonya romuyla One UI 4.1 temiz yükleme yaptım, ilk izlenimlerim çok olumlu. Birkaç güne iyice kurcalamış olurum. Yüz tanıma ve parmak izi sürümleri daha da yükseltilmiş. RAM Plus A71'de en fazla 6GB olacak deniyordu, ama 8GB de mevcut. Samsung nasıl başarıyorsa her büyük güncellemede A71 eskimek yerine daha iyi hale geliyor, performans artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 30 Mart 2022; 11:56:56 > -
Kardeş izlemimlerini burdan paylaşırmısın. Ss de atabilirsin farklı gördüğün yerleri. Değişenleri falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon dan aldım bugün geldi kullandım ama ne bileyim pek kullanışlı gelmedi bana. Pişman oldum. En güzeli kılıfsız kullanmak bence. Beyazı 250 lira siyahı 90 küsür lira. Siyah aldım şüphe ile aldım ama orijinal çıktı. Şimdi çıkardım bir kenarda duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her yeri kurcaladım. Ufak tefek yenilik ve değişiklikler var, daha çok görsel. Zaten Android 12 de bu şekildeydi. Aklımda kalan önemli bir yenilik yok. Şu linkten A71 One UI 4.1 özelliklerine bakabilirsiniz:
Bu arada herhangi bir hataya rastlamadım. Sıfırdan kurulum değil de One UI 3.1.1 üzerine güncelleme yapıp hard reset (format/temiz kurulum) atmadan kullanılırsa performans kaybı ve çeşitli sorunlar yaşanması olası. 1 aya kadar Türkiye romuna güncelleme gelince aklınızda bulunsun. Ayrıca Galaxy Store'da, One UI 4.1 yüklendikten sonra bir sürü güncelleme geliyor, onlar yüklenince 4.1 tam oturuyor. Gördüğüm kadarıyla kullanıcılar oradaki sistem uygulaması güncellemelerini kontrol etmeyip şu özellik gelmemiş bu özellik gelmemiş ki diye şikayetleniyor yine.
-
Hızlı şarj kapalı olduğu halde hızlı şarja geçmiş. Telefonu şarjdan çektim hızlı şarjı açtım tekrar kapattım telefonu tekrar şarja taktım normal şarj etmeye başladı. Neden böyle yaptı anlamadım.
Merhaba hocam,
Adaptif pil kullanımı seçeneği açıksa yapıyor bildiğim kadarıyla bunu. Sizin şarj tüketimi ve kullanımınıza göre otomatik olarak ayarlıyor diye hatırlıyorum.
Evet hocam adaptif pil açık ama yine de böyle yapmaması lazım. Takip edeceğim. Düzelmezse Samsung'a bildireceğim. Sağolun.
"Tüm gelen aramaları engelle" diye bir işlem yapılabiliyor mu? 3. Taraf uygulama yüklemeden bu yapılabilirse güzel olurdu.
"Rahatsız etmeyin" modunu açabilirsiniz bunun için. Ayrıca isterseniz yönlendirme yapabilirsiniz tüm aramalar için. Yalnız rahatsız etmeyin modunda karşı tarafa meşgul bilgisi gider. Tabi ki uçak modunu devreye almak da bir seçenek, ancak SMS de alamazsınız uçak modunda iken.
Teşekkür ederim.
-
Hocam ben de garanti bitimine 1 ay kala gönderdim servise. Düşük ışık ayarında ekranda beliren kronik yeşillik ve amoled yanığı(klavye tuşları beyaz arkaplanda hafifçe belli oluyordu) vardı hafiften. Direk ekranı değiştiler, mutlaka servise verin. Lakin Ankara veya İstanbul'daki servislere göndermenizi tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. Umarım siz de memnun kalırsınız.
A71 de; örneğin cevapsız çağrı sonrası telefonu eline alınca titreme oluyordu. Şu an olmuyor. Bununla alakalı herhangi bir ayarı kapattığımı hatırlamıyorum. Bunun bir ayarı varmıydı?
-
Ayarlar - Gelişmiş özellikler - Hareketler ve işaretler - Telefon alındığında uyar tıkı aktif etmen lazım
O tik aktif. Buna rağmen titremiyor. Başka neden olabilir?
-
Aod aktif mi?
Aktif değil.
-
Telefonunu aç kapat yada ne bilim bildirim ayarlarını bir daha gözden geçir. Bildirim titreşim modeli. Titreşim yoğunluğuna bi bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X