< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (291. sayfa)

-
-
Önce şu android 12 yi bi alsaydık :) 10 nisan da bitti. Halen gelen bir şey yok.
-
Doğru diyorsun. Hindistan romu yükledim, erken güncelleniyor diye. Ona bile gelmedi güncelleme. Güncelmiyiz sitesinde 10 nisana kadar güncellenecek yazıyordu. Hayal oldu...😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftadır falan benim de titreşim kendi kendine kapanıyor geri açılıyor sanki. Yazılımsal mi değil mi bilmiyorum dokunmatik tuşlardaki titreşim gidince farkediyorum 5 10 dk sonra bakıyorum düzelmiş:)
Merhaba benim a71 telefonum var. Telefonda ise şöyle bir hata var. Hattım başka cihazlarda çalışıyor ancak bu cihazda örneğin 2dk bağlı kalıyorsa 20-25 dk hat yok. Lütfen yardım edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim kart yuvasında temassızlık olabilir. Başka bir hattı bu cihazda deneyin. Aynı arızayı verirse cihazı servise götürmeniz gerekir.
Başka bir sim kart takınca arıza olmazsa sizin sim kart arızalı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 12 Nisan 2022; 20:24:16 >
Hocam sim kartta problem olduğunu düşünmüyorum çünkü telefonu başlatırken sim kart pinini soruyor. Ama ne İnternete bağlanıyor ne arama ne de mesajlaşmaya. Ayrıca benim gibi sorun oluşan insanlarda varmış şuraya bakabilirsiniz.
https://www.sikayetvar.com/a71/sebeke-sorunu
Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası a71 forum sitesi. Hiç öyle bir şikayet duymadım. Telefonu servise görürseniz iyi olur bence.
Bu videoda görüldüğü gibi 2 yıllık a71 telefonumu garanti bitimine 1 ay kala servise verdim. Kamerada titreme vardı. Bazı çekilen videolar yukarı aşağı yapıyordu. Servis kamerayı değişti, bataryada sorun görmüşler 0 takıldı. ekranda sorun yok dediler. Temadan kaynaklı falan demişlerdi. 2. Defa götürdüm karanlık modda gece kullanamıyorum yarızına kadar morluk var dedim. Ve ben tema kullanmıyorum, koyu gri tonlarda ekranın yarısına kadar bu morlasma oluyor dedim. siyahta olmuyor falan diye aciklama yaptılar. Sonra koyu gri tonda olduğunu söyledim. Eşimin telefonu da a71 onuda goturdum bunda da aynı görüntüyü elde edin tamam sorun bende diyeceğim diye ısrar ettim sonuçta tema falan yok standart yazılımda oluyor bu. Ikinci defa telefonu incelediler bunun Amoled gitmeye başlamış dediler ekran değişim onayı cıktı bu hafta halledip verecekler. Karanlık modda *#0*# ye basıp gri ekranda test yapın videoda attigim şekilde sorun varsa götürün biran önce. Gittikçe ilerliyor bu olay onceden çok küçük yeşil ışık sızması vardı, mora döndü ve boyle ilerledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Nisan 2022; 19:38:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Ayrıntılı açıklamar için teşekkürler. Bu konuda gelişmeleri buradan sizden takip ediyorum.
2 mesaj üste yazdığım sorundan dolayı servise vermiştim ekran değişti,kamera titremesi yapıyordu o değişti, 0 batarya takmışlar ve şarj soket yerini yenilemisler. Şarj sorunum yoktu gayet iyi gidiyordu yinede yenilemisler . Ekranda hiç morluk veya yeşil ton yok.2 günde halledip verdiler.
Sanırım aynı servise gönderdik. Benim de şarj soketinde herhangi bir sorun olmamasına rağmen(en azından ben fark etmedim) soketi yenilemişlerdi ve dediğiniz gibi aynı gün içinde halledilip geri yollandı. 2 aydır da sorunsuz şekilde kullanıyorum. Sırf bu yüzden Samsung'a bir başka bakmaya başladım açıkçası. Eskiden garantiye cep telefonu yollamak benim için büyük bir kabustu. Bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Sizin de memnun olacağınızı tahmin ediyorum hocam.
Cidden hocam servis çok iy.samsunguni ilk defa bu kadar malının arkasında durduğuna şahit oldum.. eskiden amoled yanardı yok oyun oynamissiniz, yok şarjda fazla durmuş yokuş üstüne yokuş yaparlardı. Hep böyle devam ederler umarım.
Bugün Facebook'da gördüm A72 için de gelmiş bu güncelleme. Sağolsunlar bizim 71 için ne gelen var ne giden :)
Ayrıca değerli görüşleriniz için de teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık.
Aynı işlemi ctesi günü kadiköy samsung servisinde yaptılar telefonuma değişmeyen sadece arka kapak kalmış ana kartına kadar değiştirmişler 1 saat içinde yapıp teslim ettiler.
yapılan işlemler
anakart değişimi (bunun için devlete bildiriyorlarmış yine de devletten mesaj gelirse dikkate almayın dediler)
batarya değişmiş
ekran değişmiş
sarj soketi değişmiş
batarya ile anakar arasında ki bağlantı soketi değişmiş.
bu arada polonya romu var android 12, servisten sonra android 11 olarak aldım. uzun bir zaman 12 gelmesini bekleyeceğim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzahi -- 25 Nisan 2022; 8:23:51 > -
Android 13 ilk beta sürümünü yayınlamış biz hala 12 yi bekliyoruz ya
Gerek yok valla telefonu yavaslatmaktan şarjı erken tükenmekten başka işe yaramıyor. Zaten telefonlar sunacağı yazılımı sunuyor %1 2 değişiklik oluyor onunda %0.02 belki 0.005i işime yarar özellik geliyor oda çoğu defa gelmiyor bile. Şu telefonu alalı 2 yil oldu işime yarayan 1 özellik bile gelmedi valla şuan düşünüyorum yok yani gelmiyor aklıma:)
Bu arada altta çıkan turkcell bildirimleri nasıl kapatılıyor arkadaşlar eskiden yoktu şimdi olur olmadık zamanda geliyor.
Android 12 Galaxy A51 ve M31'e gelmiş. Yine bizim cihaz yetim kaldı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X