Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.366
Cevap
59
Favori
360.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un Android 13 ve One UI 5.0 genel beta testi Temmuz ayına kadar başlayabilir!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce şu android 12 yi bi alsaydık :) 10 nisan da bitti. Halen gelen bir şey yok.

• morische kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun. Hindistan romu yükledim, erken güncelleniyor diye. Ona bile gelmedi güncelleme. Güncelmiyiz sitesinde 10 nisana kadar güncellenecek yazıyordu. Hayal oldu...😎

• Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt
    1 haftadır falan benim de titreşim kendi kendine kapanıyor geri açılıyor sanki. Yazılımsal mi değil mi bilmiyorum dokunmatik tuşlardaki titreşim gidince farkediyorum 5 10 dk sonra bakıyorum düzelmiş:)

• Merhaba benim a71 telefonum var. Telefonda ise şöyle bir hata var. Hattım başka cihazlarda çalışıyor ancak bu cihazda örneğin 2dk bağlı kalıyorsa 20-25 dk hat yok. Lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kart yuvasında temassızlık olabilir. Başka bir hattı bu cihazda deneyin. Aynı arızayı verirse cihazı servise götürmeniz gerekir.

Başka bir sim kart takınca arıza olmazsa sizin sim kart arızalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 12 Nisan 2022; 20:24:16 >
  • Hocam sim kartta problem olduğunu düşünmüyorum çünkü telefonu başlatırken sim kart pinini soruyor. Ama ne İnternete bağlanıyor ne arama ne de mesajlaşmaya. Ayrıca benim gibi sorun oluşan insanlarda varmış şuraya bakabilirsiniz.

https://www.sikayetvar.com/a71/sebeke-sorunu

Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?

• Burası a71 forum sitesi. Hiç öyle bir şikayet duymadım. Telefonu servise görürseniz iyi olur bence.

• Bu videoda görüldüğü gibi 2 yıllık a71 telefonumu garanti bitimine 1 ay kala servise verdim. Kamerada titreme vardı. Bazı çekilen videolar yukarı aşağı yapıyordu. Servis kamerayı değişti, bataryada sorun görmüşler 0 takıldı. ekranda sorun yok dediler. Temadan kaynaklı falan demişlerdi. 2. Defa götürdüm karanlık modda gece kullanamıyorum yarızına kadar morluk var dedim. Ve ben tema kullanmıyorum, koyu gri tonlarda ekranın yarısına kadar bu morlasma oluyor dedim. siyahta olmuyor falan diye aciklama yaptılar. Sonra koyu gri tonda olduğunu söyledim. Eşimin telefonu da a71 onuda goturdum bunda da aynı görüntüyü elde edin tamam sorun bende diyeceğim diye ısrar ettim sonuçta tema falan yok standart yazılımda oluyor bu. Ikinci defa telefonu incelediler bunun Amoled gitmeye başlamış dediler ekran değişim onayı cıktı bu hafta halledip verecekler. Karanlık modda *#0*# ye basıp gri ekranda test yapın videoda attigim şekilde sorun varsa götürün biran önce. Gittikçe ilerliyor bu olay onceden çok küçük yeşil ışık sızması vardı, mora döndü ve boyle ilerledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Nisan 2022; 19:38:22 >

• Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

Polonya romuna Nisan güncellemesi geldi. Her zamanki gibi yine ilk gelen ülke. Güncelleme U takılı yani güvenlik yamasından fazlasını içeriyor, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri gibi. Gerçi bende bir sorun yoktu, daha da iyileşmiştir. Muhtemelen bu yamayla beraber diğer ülkelere de One UI 4.1 dağıtılmaya başlanır, zira çok gecikti.

Bu arada Samsung Members uygulama forumunda arada bir A71 konularına bakıyorum da, geçen sene olduğu gibi yine Türkiye'ye One UI güncellemesi gecikince günde 2-3 konu açılıyor, Instagram yerine orada selfie paylaşanların yanı sıra genelde konular One UI 4.1 gecikmesi hakkında. Çoluk çocuk, ve bir şeyden anladığını zannedip çok bilmiş konuşanlar... Komik komik yorumlar görüyorum. Moderatörlerden çok Samsung'u savunanlar falan, enteresan bir ortam var hiç bulaşmamak en iyisi.

One UI 4.1 oldukça sorunluymuş o yüzden Türkiye'ye verilmiyormuşmuş, verilen ülkelerde yükleyenler çok pişmanmışmış, ve klasik geç olsun sorunsuz olsun kafası; halbuki Polonya'ya verilen güncellemenin aynısı Türkiye'ye en az 1 ay sonra geliyor, geç olması hiçbir anlam ifade etmiyor ama neyse... Buraları okumuyorlardır ama, buradan oraları okuyan vardır belki; Mart güncellemesiyle gömülü çıkan ve Nisan güncellemesini de yüklediğim One UI 4.1'de hala hiçbir hataya veya soruna rastlamadım, çok da güzel olmuş. Pil performansı ise One UI 3.1 ile aynı, oyun oynamıyorum ve sosyal medya kullanmıyorum, 8 saat civarı ekran açık süresi alıyorum ve bir buçuk gün rahat gidiyor. Telefonları en çok zorlayan oyun olan Fortnite ile test ettim yine, fps değerleri de One UI 3.1 ile denk. Güncelleme Türkiye'ye gelince yüklemekten çekinmeyin, fakat tabii ki yine temiz bir format şart olacak böyle sorunsuz kullanım için.

Sadece ben değil Reddit'deki A71 One UI 4.1 kullanıcılarının biri hariç hepsini memnun görüyorum, ortak görüş ise çok da büyük bir değişim olmadığı için heyecana gerek olmadığı. Bir kişi ise "berbat, yükledikten sonra kolum koptu eşim öldü" tadında yerden yere vurmuş güncellemeyi fakat nasıl yükleyip kullandığı konusunda bilgi vermemiş. Saydığı sorunlar genelde kötü kullanılmış şişik bir sistemi upgrade edenin temiz formatsız kullanarak yaşayacağı sorunlardı. Öyle kullanmayı planlayanlar sorunlara hazır olsun çünkü aynılarını One UI 2.5'den 3.1'e geçişte de yaşadı çoğu kişi.

Ayrıca, A71 3 aylıktan 6 aylık güncelleme takvimine alındı fakat Polonya romuna güncelleme yağmaya devam ediyor ve edecek gibi. Samsung Polonya'ya nasıl bir sempati besliyorsa (: Polonya demiş miydim? Keşke telefonu ilk aldığımda direkt yükleseymişim de bir buçuk sene güncellemeler konusunda rahat olsaymışım. iOS'den geçtikten sonra insan zamanında gelen güncellemeleri arıyor doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 23 Nisan 2022; 0:12:25 >

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı açıklamar için teşekkürler. Bu konuda gelişmeleri buradan sizden takip ediyorum.

• 2 mesaj üste yazdığım sorundan dolayı servise vermiştim ekran değişti,kamera titremesi yapıyordu o değişti, 0 batarya takmışlar ve şarj soket yerini yenilemisler. Şarj sorunum yoktu gayet iyi gidiyordu yinede yenilemisler . Ekranda hiç morluk veya yeşil ton yok.2 günde halledip verdiler.

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt
    Sanırım aynı servise gönderdik. Benim de şarj soketinde herhangi bir sorun olmamasına rağmen(en azından ben fark etmedim) soketi yenilemişlerdi ve dediğiniz gibi aynı gün içinde halledilip geri yollandı. 2 aydır da sorunsuz şekilde kullanıyorum. Sırf bu yüzden Samsung'a bir başka bakmaya başladım açıkçası. Eskiden garantiye cep telefonu yollamak benim için büyük bir kabustu. Bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Sizin de memnun olacağınızı tahmin ediyorum hocam.

• muratakt4s kullanıcısına yanıt
    Cidden hocam servis çok iy.samsunguni ilk defa bu kadar malının arkasında durduğuna şahit oldum.. eskiden amoled yanardı yok oyun oynamissiniz, yok şarjda fazla durmuş yokuş üstüne yokuş yaparlardı. Hep böyle devam ederler umarım.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Bugün Facebook'da gördüm A72 için de gelmiş bu güncelleme. Sağolsunlar bizim 71 için ne gelen var ne giden :)

Ayrıca değerli görüşleriniz için de teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık.

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

Aynı işlemi ctesi günü kadiköy samsung servisinde yaptılar telefonuma değişmeyen sadece arka kapak kalmış ana kartına kadar değiştirmişler 1 saat içinde yapıp teslim ettiler.

yapılan işlemler

anakart değişimi (bunun için devlete bildiriyorlarmış yine de devletten mesaj gelirse dikkate almayın dediler)

batarya değişmiş

ekran değişmiş

sarj soketi değişmiş

batarya ile anakar arasında ki bağlantı soketi değişmiş.

bu arada polonya romu var android 12, servisten sonra android 11 olarak aldım. uzun bir zaman 12 gelmesini bekleyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzahi -- 25 Nisan 2022; 8:23:51 >
  • Android 13 ilk beta sürümünü yayınlamış biz hala 12 yi bekliyoruz ya

• Flowles kullanıcısına yanıt
    Gerek yok valla telefonu yavaslatmaktan şarjı erken tükenmekten başka işe yaramıyor. Zaten telefonlar sunacağı yazılımı sunuyor %1 2 değişiklik oluyor onunda %0.02 belki 0.005i işime yarar özellik geliyor oda çoğu defa gelmiyor bile. Şu telefonu alalı 2 yil oldu işime yarayan 1 özellik bile gelmedi valla şuan düşünüyorum yok yani gelmiyor aklıma:)

• Bu arada altta çıkan turkcell bildirimleri nasıl kapatılıyor arkadaşlar eskiden yoktu şimdi olur olmadık zamanda geliyor.

• Android 12 Galaxy A51 ve M31'e gelmiş. Yine bizim cihaz yetim kaldı :)

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.