Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.357
Cevap
59
Favori
359.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Hard reset Olayında hersey siliniyor programlar falan. Daha sonra tek tık ile geri yuklemenin yolu nasıl arkadaşlar? Aslında bilen bir arkadaş rehber hazırlasa çok güzel olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _ozka06_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hallettim. Smart swich ile yedek almıştım.

Ancak bir tarafı usb bir tarafı type-c kablo bulmam gerekti. Ses açma ve Power tuşuna basınca oluyor.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Smart swich ile her şeyi sd karta bir tıkla yedekleyip bir tıkla geri yükleyebilirsiniz.

• Daddy01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Smart swich telefona kurup telefonun sd kartına yedekleyecim dimi hocam?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam galaxy store den kurabilirsiniz. Yalnız Samsung hesabı, Google hesabı unutmayın yoksa cihazı açamazsınız. Desen varsa deseni de unutmayın.

Teşekkürler

• Evet şöyle bir kurcaladım. Hızlanıp hızlanmasını anlaşılmıyor. Zaten hızlıydı. Ram plus gelmiş. 8 GB ayarladım. Şimdi 16 GB oldu. Widget ekranı değişmiş. Rehbere benzemiş. Duvar kağıdına stil ve renk paleti gelmiş.

İstediğiniz kadar programı pencere olarak açabilirsiniz. Çoklu pencere Windows gibi. Son kullanılan uygulamalar tuşuna basın. İstediğiniz uygulamayı ekrana sürükleyin. Eskiden varmıydı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 5 Mayıs 2022; 6:19:56 >
  • Ekstra karartma özelliği gelmiş.

• Arama esnasında ses kaydı yapıyormu acaba. Yada yapan rom hangisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serserigönlüm12 -- 5 Mayıs 2022; 12:6:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt

Hindistan romunda var, diğer romlarda da uygulama yükleyerek yapabilirsiniz aslında. O özellik default geliyor diye güncellemeleri Türkiye gibi geç alan Hindistan romu yerine ilk alan Polonya romunu kurmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası. Sonuçta bu işi yapan uygulamalar mağazalarda mevcut diyorlar.

Bir de, arama esnasında karşı tarafın onayı olmadığı takdirde ses kaydı yapmak gelişmiş ülkelerde suç teşkil etmekte. Türkiye'de suç mu bilmiyorum, Hindistan'dan hallice bir ülke olduğumuzdan serbest olabilir; yine de önemli bir husus. Sırf bu özellik var diye Hindistan romu kullanan cihazdaşlar arama esnasında ses kaydına neden ihtiyaç duyuyor onu da ayrıca merak ediyorum doğrusu (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 5 Mayıs 2022; 13:15:0 >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Artık playstorede ki uygulamalar ile de ses kaydı yapılamıyor Google kuralları gereği. Ama asabilen veya yapabilen varsa bilgi verirse iyi olur

• Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt
    3. Taraf uygulama yüklemek istemezseniz hindistan romunda var. Konuşma sırasında sağ üstte üç noktaya tıklayıp açılan menüden kaydet deyince kaydediyor. Ya da ayarlardan otomatik kaydet seçeneğini seçebiliyorsunuz. Gelen ve giden ses net olarak kaydediliyor. Diğer uygulamalarda sorun olabiliyor. Ayrıca hindistan romuna dün android 12 geldi, güncelledim.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    " sen öyle demedin, böyle dedin" sözlerine karşı tedbir olarak kaydediyorum. Zaten çok az arada bir. Herkesi kaydedecek halim yok. Ama adam bana yalancı diyor. Halbuki kendisi yalancı.😉

• Bazı uygulamaları kullanırken, telefonla birini ararken sağ üstte yeşil bir nokta çıkıyor. O sırada kamera ve/veya mikrofonun bir uygulama tarafından kullanıldığını gösteriyor. İyi bir özellik olmuş...

• Odin ile rom atmak için telefonu download moda almak gerekir. Bilgisayarınıza Odin programını kurun. Sammobile veya sam frew sitesinden telefonunuza uygun romu indirin. Her ülkenin romunda Türkçe dil vardır. bilgisayarınızda type-c portu yoksa önce bir tarafı USB öteki ucu type-c olan bir kablo edinin. Sonra telefon kapalı iken kablonun type-c ucunu telefona takın. Ses açma ve kısma tuşlarına birlikte basın. İki tuşa da basılı iken kablonun USB ucunu açık olan bilgisayara takın. Telefon download moda geçer. Bilgisayarda Odin programını çalıştırın. Telefonda continiue (devam, ileri) yapmak için ses açma tuşuna kısa basın. Odin programında added com (x) yazısı çıkacaktır. X yerinde rakam olacak. İndirdiğiniz romu zipten çıkarın. Çıkardığınız dosyaları odinin ilgili bölümlerine ekleyin. Starta basın. İşlemin bitmesini bekleyin.

Hepsi ve kadar..

Hangi ülkenin romunu yüklerseniz yükleyin telefon garanti dışı kalmaz. Hepsi Samsung'un resmi romu...

Sorumluluk reddi beyanı...😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 6 Mayıs 2022; 7:12:48 >

• Hard reset yapmak için...

Önce smart swich programı ile SD karta telefonun tam yedeğini alın.

Telefonu kapatın.

Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın.

Ses açma ve power tuşuna birlikte basın.

Telefon recovery moda geçecektir.

Ses tuşları ile wipe data factory reset üzerine gelin.

Power tuşu ile seçin.

Gelen uyarıyı yine ses tuşu ile seçin ve power tuşu ile işlemi başlatın.

İşlem bitince ses tuşları ile restart system now üzerine gelin ve power düğmesi ile okeyleyin.

Telefon fabrika ayarlarında başlayacaktır.

Unutmadan:::

Google çalınmalara karşı telefonları koruma altına almış. Odin ile rom atınca bunu izinsiz işlem olarak görüyor ve telefon sıfırlanmadan önceki gmail, desen, pin gibi bilgiler istiyor. Bu bilgileri unutmayın. Yoksa telefonu açamazsınız...

Sorumluluk reddi beyanı...😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 6 Mayıs 2022; 7:14:28 >

Hocam başka ülkelerin romları yüklendiğinde telefon da takılma donma ya da herhangi bir uyumsuzluk sorunu oluyor mu acaba

• vorb V kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor. Sadece o ülke ile ilgili bazı programlar birlikte geliyor. Onları ya kaldırmalısınız, ya da kaldırılmıyorsa devre dışı bırakmalısınız. Ben hindistan romunu yükleyince programlardan biri hindistan a SMS göndermişti. :)

• Yok bu böyle olmayacak. Bilgisayara da android işletim sistemi yükleyeceğim. Artık Windows tan kurtulma zamanı geldi.

Nasıl olcak o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.