< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy01 -- 6 Mayıs 2022; 13:6:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (294. sayfa)
-
-
Android e güven olmaz. Düşünsene pc nin driverleri var. Nasıl olurki. Android açık kaynak bikere bankacılık işlemleri sosyal sitelere girmek tehlikeli olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam görünen o ki, A71 e android 12 gelmesi daha uzun sürecek. Avrupa'da çok az ülkeye verilmiş görünüyor. Sam frew sitesine göre sadece Rusya ve Polonya görünüyor. Polonya romunu kurmaya değermi? Yoksa bekleyelimmi? Ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morische -- 6 Mayıs 2022; 14:25:27 > -
-
Android cep telefonundan bankaların mobil uygulamalarını kullanıyoruz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Polonya romunu örnek olarak söylemiştim. Hindistan romu da olur. Sadece Tr romunu beklemeye değermi diye sormuştum. Dediğiniz gibi mayıs ayını da bekleyelim o zaman. Gelmez ise bunlardan birini indirip kurmak lazım. Teşekkür ederim.
-
Sadece ses kaydı için rom yüklemek isteyenlere playstorede ki şu programı öneririm gayet başarılı. Yabancı rom yüklemeye gerek yok play.google.comCall Recorder - Cube ACR - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Lazım olur ise diye bir sorum olacaktı. Odin programını çalıştırdığımızda 5 bölüm var. İndirdiğimiz rom da da 5 adet dosya var. AP, BL, CP, CSC dosyaları için Odin de yer mevcut. Fakat odin de sonuncu bölümde USERDATA yazıyor. Romda bulunan sonuncu dosya adı ise "HOME_CSC_OXM_A715FOXM8CVD1_MCL24029357_MQB50707019_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar" diye tanımlı. Bu dosyayı odin de USERDATA bölümüne mi ekliyoruz?
Bu konulara vakıf değilim, kusuruma bakmayın. Ne olur ne olmaz diye romu indirdim. Bir tarafta hazırda dursun.
-
Home CSC dosyasını CSC bölümüne koyarsanız telefondaki bilgileriniz korunur
Home CSC dosyasi yerine CSC dosyasını koyarsanız telefon sıfırlanır ve tüm bilgiler silinir… Bu yüzden bu noktaya çok dikkat etmeniz gerekiyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman romdan çıkan 5 dosyayı birden kullanmamıza gerek kalmıyor. Bilgiler korunacaksa Home CSC dosyasını CSC bölümüne koyuyoruz, telefon sıfırlanacaksa CSC bölümüne CSC dosyasını koyuyoruz. Bu şekilde mi olacak? Böyle anladım.
O zaman Odin programındaki USERDATA bölümü boş mu kalıyor?
-
Evet user data bölümü boş kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş çevresi veya çalışılan sektör gereği ihtiyaçlar da değişiyor tabi (:
-
Hala neyi bekliyolar anlamıyorum ya. İphone bi güncelleme alcaksa eğer aynı gün aynı saat aynı dakikada tüm dünya alıyoo. Ne saçma sapan bi iş yapıyosun samsung
Ne yaptın kardeş sen başka ülkenin romunu indirip kurdun sanırsam. Varmı bi değişiklik falan. Beklemeye değermi
Forumdaki arkadaşları dinledim. Henüz başka rom yüklemedim. Mayıs ayını da bekliyorum. Bu ay gelmezse Polonya romunu kuracağım.
-
A71 için android 13 güncellemesi de gelecek deniyordu. Henüz 12 gelmedi. Demek ki android 13 gelmesi yıllar sürecek. Samsung'un saçma sapan güncelleme politikası işte... Bekliyoruz halen.
-
Hmmm anlaşıldı peki bekleyelim
Samfrew sitesinde özellikle Avrupa'da hemen hemen bütün ülkelere android 12 gelmiş görünüyor. Güney ve Kuzey Amerika'da aynı şekilde. Asya ve Afrika'da henüz yaygın görünmüyor. Okyanusya'da hiç yok.
Sanırım çok kalmadı gibi. Yakındır gelmesi. Çünkü geçen hafta baktığımda Avrupa'da 2 ülkede vardı sadece. Şu an 27 ülkede görünüyor.
-
abi yazilim konusunu niye bu kadar kafaya takiyorsunuz cihazlar hizli stabil ve guzel, tek eksik olarak 1080p 60 fps bile yok su an cihazda, guncellemeyle gelecek mi
Kafaya takmıyoruz fakat merak etmiyor da değiliz. Ne değişti, ram plus özelliği nedir vs vs vs.. Yoksa dediğiniz gibi cihaz hızlı ve stabil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X